Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: Alpha - 17 Şubat 2015, 04:05:30
-
Merhaba.
Arabamın vitesinde 1,2,3,4,5,R de iken boştaymış gibi bir hava var. Yani vitese attığımda orda sabit kalmıyo titriyo bariz bir sallanma var. Böyle birşey başına gelen varmı veya maliyetini ve çözümünü bilen.
-
AYNI SORUN BENİM GOLF 4 ARACIMDA DA VAR MERAKLA CEVAP BEKLİYORUM DAHA ÖNCE YAŞAMIŞ KİŞİLERDEN
-
Vites kolu alt burcu eskimiş olabilir, düşük maliyetli ve kolayca değiştirilebilen bir parça.
-
Motor takozlarını değiştirdikten sonra vites geçmeme şikayetiyle daha önce yaptırdım.Usta motorun arka kısmından bi vida sıkarak vitesin sallanmasını ve sıkışmasını düzeltmişti,ayrıca vites körüğünün içinde bi oring değiştirmişti...Bana maliyeti 70 tl idi.
-
bendede aynı sorun vardı baskı balata ile birlikte vites keçelerini değiştirdim düzeldi.
-
Vites bağlantı kollarından da yapabilir. Özellikle bir tanesi bu konuda sabıkalı. Zamanla ucundaki kauçuk parça atıyor yerinden ve vites kolu boşluk yapıyor. Ayrıca kol bu kauçuk olmadığı için yerinden çıkıyor ve vites sadece 3 ve 4ncü viteslere geçiyor. Aşağıda paylaşıyorum resmini parçanın.
http://store.donanimhaber.com/05/34/5d/05345D9450B0815EEB92F1F04C25DBD5.jpg
-
Link kırık ilGhiNC.
Şuanda bi sıkıntısı yok sanayiye yolum düşerse bi baktırcam inş çok sıkıntılı masraflı birşey olmaz.
-
Baglanti kollarinin fiyati her biri icin 20~30 tl civarında aklınızda bulunsun. Daha önce cok yüksek bir fiyat ödeyen olmuştu. Malum bizim sanayi esnafının insafi yok tutturabildigine satiyor. :bekleriz: