Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf V => Konuyu başlatan: h@s@nn - 16 Ağustos 2014, 14:56:26
-
Mrb arkadaşlar resimde okla gösterdiğim parça ne işe yarar adı nedir bir kere rasrt geldim çıt çıt ses yapıyordu bugünlerde yapmıyor?
-
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/F2c3.jpg)
-
90 kişi bakmış ama kimse bilmiyor sanırım bu parçanın ne işi yaradığınıadını sanını bi o kadar gizemli bi parça sanırım ;D
-
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-minivan-van-golf-5-jetta-karbon-aktif-filtresi-1k0201801a-orijinal-130649640/detay
karbon aktif filtresi diye aratırsan ne olduğunu öğrenirsin.
yeterli mi?
;)
-
teşekkürler bilgilendirme için ;) bugun öğrendim başka forumda da cıt cıt ses olayıda gayet normalmiş ;)
-
teşekkürler bilgilendirme için ;) bugun öğrendim başka forumda da cıt cıt ses olayıda gayet normalmiş ;)
çalışma sistemi çıt çıt hehehe :D
devamlı değil yalnız pompalama anında çıtlatır :tamamdir
-
evet devamlı değil ara sıra yapıyo ilk defa duydum 2 yıldır o sesi neyse bi problem yokmuş en azından teşekkürler ;)
-
Ne işe yarıyor bu parça ?
-
hakkatten ne işe yarıyor acaba?
-
..
-
direksiyon hidrolik kutusu degil mi
-
direksiyon hidrolik kutusu degil mi
ilk başta bende öyle yazacaktım sonra arkadaşlar başka birşey yazınca çekindim ::) ::)
-
bazı rivayetlere göre benzin deposunun havalanmasını sağlıyor.yada havanın yanarak yakıt ekonomisini sağlıyor diye biliyorum ama tam emin değilim.
-
Püskürtülen ve buharlaşan, yanma odasına giremeyen yakıtın geri dönüş sistemi olabilir mi ?
-
Püskürtülen ve buharlaşan, yanma odasına giremeyen yakıtın geri dönüş sistemi olabilir mi ?
olabilir
içinde siyah kömür parçaları var.çubuk krakerin yarımşar santim kesilmişi gibi.sünger var ara bölmede.daha önce poloda kaza sonucu kırılmıştı yenisini aldığımda çıkma olarak, eski çıkanı söktüm baktım nedir nasıl bişeydir diye.
-
Benim Polo da buna benzer, aynı yerde olan parça o işe yarıyor ama içine hiç bakmamıştım.
-
Arkadaşlar, bugün arabanın bakımını yaptırırken ustama sordum. Parçanın ismi aktif karbon filtresi ;) görevi ise kabin içine depoda olusan benzin kokusunu kabin içine gitmesini engellemek. Bakım gerektirmiyorMuş
-
O parca depodaki buharlasan benzini yanma odasina gonderip tasarruf saglama amaclidir. Benzin durdugu yerde buharlasir.