Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf V => Konuyu başlatan: myd.muss - 23 Temmuz 2014, 16:15:40
-
Arkadaşlar selam
benim golf 5 mindline aracımda tavanda aydınlatmanın ordan kumaşında açılmalar oldu bunu onleyebilirmiyiz yada yapıştırabilirmiyiz
-
Döşemenin altındaki sünger tabaka ömrünü doldurduğu için bozulmaya ve özelliğini yitirmeye başlamış. Ben de de aynı durum oldu yapıştırdım ama yeniden sarktı. Çözüm tavan döşemesinin yenilenmesi.
http://www.vwtr.net/forum/polo-6n2/tavan-dosemesi-yenileme-tamiri-ve-yalitimi-t35591.0.html
-
Döşemenin altındaki sünger tabaka ömrünü doldurduğu için bozulmaya ve özelliğini yitirmeye başlamış. Ben de de aynı durum oldu yapıştırdım ama yeniden sarktı. Çözüm tavan döşemesinin yenilenmesi.
http://www.vwtr.net/forum/polo-6n2/tavan-dosemesi-yenileme-tamiri-ve-yalitimi-t35591.0.html
Kardeşim eline sağlık peki döşemeyi değişdirtsek arabayı satarken sorun olmazmı bu araba yandımı kazamı gecirdi neden değiştirdin gibi vs veya yapılınca güzel oluyomu orjinal gibi duruyomu ?
-
Eğer sorunlu bir zihniyete satacaksanız dediğiniz sorun olabilir. Yoksa alan kişi arabaya iyi baktığınız, eskiyen parçaları değiştirdiğiniz için teşekkür edecektir.
-
Eğer sorunlu bir zihniyete satacaksanız dediğiniz sorun olabilir. Yoksa alan kişi arabaya iyi baktığınız, eskiyen parçaları değiştirdiğiniz için teşekkür edecektir.
:tamamdir
-
Bende de yeni başladı sıcaklar mahfediyo malesef :( istanbula dönünce alkantra kaplatmayı planlıyorum.
-
Arkadaşlar iyi ve uygun tanıdığınız biryer yokmu şunu yaptırsak orjinale birebir kumaş kullanan
-
Sanayide döşemecilerle konuş en az 4-5 renk seçeneği oluyor. Uygun fiyat olsun diyorsan işçilikten feragat etmemesi lazım çünkü uğraştıran bir işlem, özenli yapılması lazım.
-
emre arkadaşım aynı sorun benim aracımdada yaklaşık 7 ay önce başlamıştı tavan aydınlatmasının önünden yavaş açıldı şu anda çok yayılmadı ama zamanla dağılacak. Güvendiğim bi ustaya gösterdim değişimi dışında yapılacak her işlem sırıtır dedi. Ve bunun sebebininde yazın çok sıcak havalarda camların kapalı olması en azından çok sıcaklarda yarım parmak kadar açık bırakmam gerektiğini söyledi.Şu anda fırsatım olmadığı için gidemedim ama en kısa zamanda değiştirticem . Birde asla sıvı bir madde temas ettirmeyin silmeye kalkmayın çok narin hemen sarkma yapıyor.
-
Geçmiş olsun.
-
emre arkadaşım aynı sorun benim aracımdada yaklaşık 7 ay önce başlamıştı tavan aydınlatmasının önünden yavaş açıldı şu anda çok yayılmadı ama zamanla dağılacak. Güvendiğim bi ustaya gösterdim değişimi dışında yapılacak her işlem sırıtır dedi. Ve bunun sebebininde yazın çok sıcak havalarda camların kapalı olması en azından çok sıcaklarda yarım parmak kadar açık bırakmam gerektiğini söyledi.Şu anda fırsatım olmadığı için gidemedim ama en kısa zamanda değiştirticem . Birde asla sıvı bir madde temas ettirmeyin silmeye kalkmayın çok narin hemen sarkma yapıyor.
Kardeş senden haber bekliyorum o zmn sen yaptırınca bak eger beğenirsen işçiliğini benide yönlendirmeni rica ederim inşallh güzel olur orjinal olur
-
Onda ne varki alin gelin tavan kumasini orjinali gibi beraber yapalim kocaeliye yakinsaniz tabi