Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: Muhammed40 - 29 Mayıs 2014, 22:18:50
-
Selamun aleyküm..Kırmızı renkli polomun tavanını siyah folyo ile kaplattırmayı düşünüyorum...Bildiğiniz kalieteli markalar var mı? Boyaya zarar vermeyecek..Ayrıca fiyatları ne kadar bileniniz var mı? Yada bu işlemi yaptıranınız varsa tecrübelerini paylaşıp yol gösterirse çok iyi olur..Hayırla kalın inşallah
-
Benim aracimin tavaninda siyah folyom var cokta memnunum benden onceki sahibi yaptirmis sorduk 250 liraya sokup yenisini takacak boyaya zarar vermez korkma dedi 100e de var 150 yede kalitesine gore benim tavsiyeyim kaplama isiyle ugrasana yaptir
-
Eyvallah kardeş
-
Eğer çevrenizde bu işi yapanlar varsa onlara yaptırın kendiniz yapacaksanız elgrad iyidir parlak siyah folyo da.
-
Selamun aleyküm..Kırmızı renkli polomun tavanını siyah folyo ile kaplattırmayı düşünüyorum...Bildiğiniz kalieteli markalar var mı? Boyaya zarar vermeyecek..Ayrıca fiyatları ne kadar bileniniz var mı? Yada bu işlemi yaptıranınız varsa tecrübelerini paylaşıp yol gösterirse çok iyi olur..Hayırla kalın inşallah
Zaten aynı konudan forumda bir sürü var. Lütfen konu açmadan önce arama yapın.
http://www.vwtr.net/forum/googlearama.html?cx=partner-pub-4781832234649225%3A6jiyam-v0d6&cof=FORID%3A10&ie=ISO-8859-1&q=folyo&sa=Ara