Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: Cerberus23 - 25 Nisan 2014, 15:43:58
-
Merhaba abilerim benim arabamda bu hoparlör cızırtı yapıyor malum 17 yaşında araba normal böyle şeyler. Genelde internetten alışveriş yapan biri olarak hoparlörleri de internetten alacağım. İsim ve tavsiye edeceğiniz bir model yazarsanız mutlu olurum (http://img.tapatalk.com/d/14/04/25/zequ7u7a.jpg)
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
o haporlorun altındaki swicleri kontrol ettin mi
-
benim mk3 te 92 model aynı bu tweeterlerden var cızırtı yok arkadaşın dediği gibi geçme soketlerini bir kontrol edebilirsiniz
birde altlarında kondansatörleri var onlar değerlerini yitirmiş olabilir
-
Bugün kontrol edeceğim
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Allah razı olsun biraz düzeldi gibi
-
sorunu çözülen arkadasın senin gibi cevap vermesini bekliyorum bu forumda. ama kimi arkadaslar konuyu açıyor yorumları yapıyor sorunu çözülüyor sorununu nasıl çözdüğünü cevaplamıyor. bence nasıl forumdan yardım bekliyorsan çözümüde değerlendirip yazmalıyız.
-
sorunu çözülen arkadasın senin gibi cevap vermesini bekliyorum bu forumda. ama kimi arkadaslar konuyu açıyor yorumları yapıyor sorunu çözülüyor sorununu nasıl çözdüğünü cevaplamıyor. bence nasıl forumdan yardım bekliyorsan çözümüde değerlendirip yazmalıyız.
+1