Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: vw753 - 22 Mart 2014, 21:40:51
-
sağ ve sol olarak far camı bulabileceğim bir site varmıdır acaba :-\
-
sağ ve sol olarak far camı bulabileceğim bir site varmıdır acaba :-\
Hamit beye ve Alper beye bir sorarmısın ya da arananlar kısmına ilan açtın mı dostum?
-
nette felan sıfır olarak bulamdım normalde far camı olur ama arattığımda sis farı camı çıkıor ondan bilen var mı diye buraya yazdım
-
nette felan sıfır olarak bulamdım normalde far camı olur ama arattığımda sis farı camı çıkıor ondan bilen var mı diye buraya yazdım
cam olarak bulamazsında o yüzden dedim bizim sitenin çıkmacılarına sor diye onlarda tek far far camı vs bulunuyor.
-
abi yenisi 60 lira mi neydi sanmiyorum bulasin camin kendisini butceni bilmiyorum ama sifir komple al gitsin
6N 99 AEE 1.6
-
far karartma yapıcam camlarım sağlam aslında ama açarken kırılırsa die bakmak istemiştim :-\
-
far karartma yapıcam camlarım sağlam aslında ama açarken kırılırsa die bakmak istemiştim :-\
Seninki fantezi oldu bizde kırıldı sandık. :D İyice ısıtırsan kendini bırakır kırılmaz merak etme.
-
hella ise kırılmaz. Sıcak hava tabancası ile ısıtırsanız slikonu sakız gibi olur cam kendisi çıkar yerinden.
-
kime sorduysam cama garanti vermiyor arkadaşlarım bu işi yapıyor ancak camın kırılma ihtimali var mika olsa sıkıntı olmaz diyorlar o açıdan biraz fantazi evet ama en azından bi ön araştırma yapim dedim ;D
-
kime sorduysam cama garanti vermiyor arkadaşlarım bu işi yapıyor ancak camın kırılma ihtimali var mika olsa sıkıntı olmaz diyorlar o açıdan biraz fantazi evet ama en azından bi ön araştırma yapim dedim ;D
sen kulak asma iyice ısıt biraz da dikkat gerisi gelir dert etme.
-
deneyelim o zamn yapıcak bişey yok :)
-
bende eski cıkma far vardı ilk önce onun uzerinde denedim catladı , ama yinede ben kendi farlarımda bir cesaret denedim :) iyice ısıtınca arkadaşların dedigi gibi karpuz gibi ayrılıyor bunda olay ısıtmakta farın plastiginin erime noktasından :) bir tık alt dereceye kadar ısıtın sorun yaşamazsınız :)