Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: necmettinarabaci - 16 Mart 2014, 19:58:59

Başlık: Polo 6N ses sistemi tavsiyeleri
Gönderen: necmettinarabaci - 16 Mart 2014, 19:58:59
Arkadaşlar meraba,

Polo 6N aracım var , yaklaşık 2 seneden beri bende. Arabam temiz güzel ve bir o kadar da sade bir araç.

Şimdiye kadar modifiye etmeyi iç düşünmedim,yeni yeni düşünmeye başlıyorum ve internette araştırdığımda ilk bu siteyi buldum.

Açıkçası tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum :)

Rengi kırmızı, sadece içine kırmızı ledlerle iç aydınlatma taktım o kadar.

artık yavaş yavaş ilgileneyim diyorum.  Mesela ses sisteminden başlamak istiyorum.

Tavsiye ettiğinz marka model ya da sistem varmıdır.

Arabamın teybi bile orjinal blaupunkt kaset çalar :) acele etmeden yavaş yavaş, parça parça güçlendirmek istiyorum arabamı..

Hatta böyle şeylerle uğraşmayı da severim ama kendim montajını yapabilirmiyim bilemiyorum.

Başlık: Ynt: Polo 6N ses sistemi tavsiyeleri
Gönderen: bluerose1 - 16 Mart 2014, 20:20:41
Önce müzik keyfini sistem ses keyfini detaylı açıkla ona göre marka model seri önerebilecek çok arkadaş var.Herşey zevk+bütçe meselesi.Mesela benim zevkim sadece önlere kaliteli component bagajda sub ve amfi.Tatlı ve kaliteli duru sesi severim.Marka da öneririm.

- Pioneer deh-6300sd ana ünite
- Önlere infinity referance 6530cs comp.
- Bagaja Alpine sbg-1244br sub
- Sound Magus H500 amfi
Böyle herkes sistem önerisi verir merak etme...
Kazasız,belasız,cezasız sürüşler dilerim.
Başlık: Ynt:
Gönderen: necmettinarabaci - 16 Mart 2014, 20:37:55
Acikcasi bende duru ses severim. Slow muzik ve turku agirlikli dinlerim.  Butce işine gelince bu is icin ayirdigim bir butce şimdilik yok. Yavas yavas parca parca almak istiyorum mesela bu ay teybi sonraki ay anfi sonraki ay hoprler gibi. Toplamda da 400-500 tl yeter die dusunuyorum ama emin degilim :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderen: necmettinarabaci - 16 Mart 2014, 20:40:01
Bu arada deh6300sd nin fiyatina baktim da 350 tl civarinda. Sanirim butcemi biraz daha arttirmam gerekecek?

Başlık: Ynt: Ynt: Polo 6N ses sistemi tavsiyeleri
Gönderen: west_55 - 16 Mart 2014, 21:07:06
Teyp haric 350-400 liraya setler var onlar nasildir acaba

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Başlık: Ynt: Ynt: Polo 6N ses sistemi tavsiyeleri
Gönderen: west_55 - 16 Mart 2014, 21:07:09

Gönderen: genc26 - 16 Mart 2014, 21:15:24
Ben media markt tan aldiydim komple set 500 lira
Sony teyp (cd calar yok)
Kenwood anfi
Kenwood buffer
Hertz yuvarlak hoparlor
Anfinin kablosu hepsini set olarak aldim. Bana yetiyor fazla acamiyorum icimi disima cikariyor
Gönderen: necmettinarabaci - 16 Mart 2014, 21:23:43
Acikcasi o setlerden yola çıkarak butce belirlemistim. Ama tek tek yavas yavas alirim diye dusunuyorum.  Set almak sizce mantiklimi?

Gönderen: genc26 - 16 Mart 2014, 21:43:38
Ben aldiktan sonra fiyatlarina falan baktim 650 700 liraya geliyor tek alinirsa
Gönderen: kerem0537 - 16 Mart 2014, 21:44:52

arkadaşın dediği duru sesi alamazsın ondan. teneke gibi çalar işte :)
Gönderen: kerem0537 - 16 Mart 2014, 22:16:23
Arkadaşlar meraba,

Polo 6N aracım var , yaklaşık 2 seneden beri bende. Arabam temiz güzel ve bir o kadar da sade bir araç.

Şimdiye kadar modifiye etmeyi iç düşünmedim,yeni yeni düşünmeye başlıyorum ve internette araştırdığımda ilk bu siteyi buldum.

Açıkçası tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum :)

Rengi kırmızı, sadece içine kırmızı ledlerle iç aydınlatma taktım o kadar.

artık yavaş yavaş ilgileneyim diyorum.  Mesela ses sisteminden başlamak istiyorum.

Tavsiye ettiğinz marka model ya da sistem varmıdır.

Arabamın teybi bile orjinal blaupunkt kaset çalar :) acele etmeden yavaş yavaş, parça parça güçlendirmek istiyorum arabamı..

Hatta böyle şeylerle uğraşmayı da severim ama kendim montajını yapabilirmiyim bilemiyorum.

hiç bulaşma montaj işine. profesyonel biri yapsın. bizim yaptığımız sallama oluyor :)

ana ünite olarak pioneer - jvc - alpine başka birşeye bakma.
amfi olarak soundmagus c90 öneririm. woofer düşünmüyorsan h500 ağır gelir sana, gerek yok.
mid olarak Hertz Dsk 165.3 öneririrm. diğerlerine nazaran fiyat/performans olarak önde. ön kapılardaki kolon yuvalarına akustik sünger döşemeyi ihmal etmeyin. tizleride ön cam altındaki yuvaya taktırın. içini akustik süngerle kaplattırın.
arkaya oval kolon koyman lazım basslar için. onun içinde vibe slick 69.2 olabilir ya da pioneer in eski modelleri 6950 gibi. ben 6995s kullanıyorum eskilerden daha kötü :D
kabloyu iyi seçmen gerek cazırtıya hiç gerek yok. stinger olsun...  :tamamdir
Gönderen: bluerose1 - 16 Mart 2014, 22:19:36
hiç bulaşma montaj işine. profesyonel biri yapsın. bizim yaptığımız sallama oluyor :)

ana ünite olarak pioneer - jvc - alpine başka birşeye bakma.
amfi olarak soundmagus c90 öneririm. woofer düşünmüyorsan h500 ağır gelir sana, gerek yok.
mid olarak Hertz Dsk 165.3 öneririrm. diğerlerine nazaran fiyat/performans olarak önde. ön kapılardaki kolon yuvalarına akustik sünger döşemeyi ihmal etmeyin. tizleride ön cam altındaki yuvaya taktırın. içini akustik süngerle kaplattırın.
arkaya oval kolon koyman lazım basslar için. onun içinde vibe slick 69.2 olabilir ya da pioneer in eski modelleri 6950 gibi. ben 6995s kullanıyorum eskilerden daha kötü :D
kabloyu iyi seçmen gerek cazırtıya hiç gerek yok. stinger olsun...  :tamamdir
+1
Aynen bu şekil bass koymayacaksan amfi modeli sağlıklı ama koyacaksan amfi ile birlkte arka ovalleri de iptal edeceksin yoksa woofer ı boğarsın arkada ovaller ser bass vurur o temiz duru ses olayı hayal olur.  2 seçenek var bass lı bass sız
Gönderen: kerem0537 - 16 Mart 2014, 22:30:38
+1
Aynen bu şekil bass koymayacaksan amfi modeli sağlıklı ama koyacaksan amfi ile birlkte arka ovalleri de iptal edeceksin yoksa woofer ı boğarsın arkada ovaller ser bass vurur o temiz duru ses olayı hayal olur.  2 seçenek var bass lı bass sız

oval kolonlar wooferli sistemde de olması lazım. wooferin kaçırdığı frekansları ovaller tamamlıyor.  :melek:
Gönderen: bluerose1 - 16 Mart 2014, 22:59:20
oval kolonlar wooferli sistemde de olması lazım. wooferin kaçırdığı frekansları ovaller tamamlıyor.  :melek:
BEn kime sorduysam oval kutulu bası boğuyor bagajda demişti.ilk defa sen frekans yakalıyor oval de olacak dedin. :D Ama sen çok bağladın eminim bildiğin birşey vardır.Gerçi sorun değil benim verdiğim sistemde sonradan ovalde eklesek bassta amfide teyipte kaldırır.
Başlık: Ynt: Ynt: Ynt: Polo 6N ses sistemi tavsiyeleri
Gönderen: necmettinarabaci - 16 Mart 2014, 23:50:45
+1
Aynen bu şekil bass koymayacaksan amfi modeli sağlıklı ama koyacaksan amfi ile birlkte arka ovalleri de iptal edeceksin yoksa woofer ı boğarsın arkada ovaller ser bass vurur o temiz duru ses olayı hayal olur.  2 seçenek var bass lı bass sız
ustad aslina bakarsan bass istiyorum Ama malum evli olunca polonun bagaj kucuk geliyor. Hele birkac ay sonra cocuk da olacak. O zmn ya cocuk arabasini koyacam bagaja ya da bassi. Bassdan vazgeçmek istemiyorum ama ne yapsam acaba?

Gönderen: necmettinarabaci - 16 Mart 2014, 23:52:52
Birsuru model soylediniz saolun. Bunlarin hicbirini bilmiorum ama yarin aksam bi fiyat araştırması yapacağım. Baska tavsiyeleriniz varsa mutlaka bekliyorum :)

Gönderen: ertan93 - 17 Mart 2014, 00:04:47
İyi forumlar hem bas olsun hemde yerim kalsın diyorsanız slim yada tüp baslara bakabilirsiniz güç olarak verilen değerler aynı ama deneme dinleme şansım olmadı bi araştırın isterseniz :)
Gönderen: kerem0537 - 17 Mart 2014, 00:10:23
BEn kime sorduysam oval kutulu bası boğuyor bagajda demişti.ilk defa sen frekans yakalıyor oval de olacak dedin. :D Ama sen çok bağladın eminim bildiğin birşey vardır.Gerçi sorun değil benim verdiğim sistemde sonradan ovalde eklesek bassta amfide teyipte kaldırır.

bende ilk defa senden duydum :D ovalsiz tesisat bana balkonsuz ev gibi geliyor :D gerçi bende ovallerin bassını kıstım, yüksek seste bozulmasın diye, benim woofer yetiyor her frekansa şükür :D
Gönderen: kerem0537 - 17 Mart 2014, 00:11:05
İyi forumlar hem bas olsun hemde yerim kalsın diyorsanız slim yada tüp baslara bakabilirsiniz güç olarak verilen değerler aynı ama deneme dinleme şansım olmadı bi araştırın isterseniz :)

ya da böyle bişey :D

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-vibe-black-death-marin-6x9-147175934/detay/
Gönderen: necmettinarabaci - 17 Mart 2014, 00:11:30
Hmm.. Verebileceginiz marka ve model varni peki?

Gönderen: mmtcn - 17 Mart 2014, 10:03:25
teyp olarak pioneer tercih edin teybiniz ne kadar sağlam olrsa fonksiyonlu olursa  o kadar müziğin detayına girebilirsiniz. subwoofer olarak ben 2.el buldugum pıoneer 306c kullanıyorum. aşırı derecede memnunum. anfi ise 700w sansui :D eşşek semeriyle gider dediler onuda itelediler bana :D amagayet guzel vuruyo. en onemlısıde kablo 4000 liralik tesisat dizersin 25 liralık kablo çekersin devir sesini alır. o yuzden kabloyuda onemsemek gerek montaj işini ise ustasına bırakalım :)
Gönderen: bluerose1 - 17 Mart 2014, 17:43:06
bende ilk defa senden duydum :D ovalsiz tesisat bana balkonsuz ev gibi geliyor :D gerçi bende ovallerin bassını kıstım, yüksek seste bozulmasın diye, benim woofer yetiyor her frekansa şükür :D
e yetsin artık bagajı açınca gözümüze giriyor bassın deprem gibi. :D
Gönderen: kerem0537 - 17 Mart 2014, 20:58:58
e yetsin artık bagajı açınca gözümüze giriyor bassın deprem gibi. :D

:tamamdir
Gönderen: necmettinarabaci - 17 Mart 2014, 22:25:21
http://m.gittigidiyor.com/urun/106892439
arkadaslar sizce bu nasil?  Ben pek  anlamam ama heralde 4x40 watt cikis var bunda. Bana ravsiyeleriniz 50watt cikisliydi. Arada pek fark okurmu? İstediğim duru sesi bununla da alabilirmiyim?

Gönderen: bluerose1 - 17 Mart 2014, 23:26:52
http://m.gittigidiyor.com/urun/106892439
arkadaslar sizce bu nasil?  Ben pek  anlamam ama heralde 4x40 watt cikis var bunda. Bana ravsiyeleriniz 50watt cikisliydi. Arada pek fark okurmu? İstediğim duru sesi bununla da alabilirmiyim?

idare eder.
Gönderen: mmtcn - 18 Mart 2014, 01:11:13
önemli olan aldığın sistemin birbirine uyması. sen şimdi gidersin 1000 watt 400 rms lik bi woofer alırsın. iyi hoş güzel ama gidip buna 700 watt lık bi anfi takarsan boşuna woofera para vermiş olursun. anfı full çalışır ama wooferını besleyemez. o yuzden kombinasyonlara önem ver
Gönderen: KAAN60 - 18 Mart 2014, 12:11:36
necmettin bey, arkadaşlarımın hepsi daha tecrübeli ve takip ettiğim kadarı ile size çok iyi komfigrasyonlar sundular. ben yazınızda çocuğunuz olacağını okudum Allah bağışlasın, kendimden örnek verecek olursam arabam olmadan önce tüm arekadaşlarımın ses tesisatlarını bizzat yaptırmıştım okdr ses dilisi idim halada öyleyim çok iyi bir ustam var eski dostumdur herkese yapmaz çünkü hazır malz. kullanmaktan nefret eder...
yapıma gelirsek arkadaşlarımın da dediği gibi pionner ana ünite (benimki deh2300ub kendinden amfili o yüzden arkaya 600 watt oval takabildik) sonra orj. pandizotu eve bıraktım ve kendi mdf dışı bel vermemesi için sunta lamdan arkaya pandizot yaptı bagaja çocuk arabası koyduğum için mıknatısların pandizota sıfır olması amaçlı yükselticiler yaptı kablolar tek parça lehimlendi ve pandizot döşemesi içerisine alındı pamdizorun uz kısımları orjınalındeki gibi silindirik derler monte edildi bagaj kaldırma lastikleri kanca ile monte edildi bagajı açtıgında pandizot da kalkıyor ve arkadan o kesik kabak gibi kötü hoparlör görüntüsü hiç olmuyor bebek arabasınıda pusetide istediğimiz gibi koyabiliyoruz. bagajımız çocuk malz. için çok küçük zaten çocuk varken wofer olmadığı halde ben teybin bass ını bile -2 yapıyorum (onlar herşeyimiz bizim farketmeyeceğiz kadar ses bass onun kulağına zararlar verebilir ondan sonra poloyu benzin döküp yaksalar neye yarar) bayağı uzadı kafa şişirdimse affola kısaca toparlarsak önler orj. gayet iyi ses hoparlörü arka mdf üstü 600 lük pionner TS-A6994S gayet başarılı (aracıma binen bir arkadaşım sesi açtığımda "hani woofer koymayacaktın?" demişti ;D o derece yani... anfi woofer yok, gerekde yok! ama ana ünite iyi olacak :tamamdir sonra resimde ekleyebilirim.
Gönderen: necmettinarabaci - 18 Mart 2014, 13:10:27
Kaan60 aslında çok doğru söylüyorsun, sonuçta basstan çıkan en küçük bir ses bile bebeğin kulağına zarar verebilir. ve bu yüzden pek kullanamayacağımı kabul ediyorum. ama diyorum ya bir yandan da arabamla bugüne kadar hiç ilgilenmedim ama artık ilgilenmek istiyorum :)
resimlerini müsait olduğun ilk fırsatta bekliyorum :) yazdıkların bana çok mantıklı geldi muhtemelen bende o şekilde birşey yapacağım :)
Gönderen: abdullahçam - 18 Mart 2014, 13:43:11

pioneer dvh 765 dvd görüntülü teyp
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/bRQXw.jpg)

ingizliz yapımı fli 16 cm hoparlir kendinden tvitli streo lu
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/GfRXZ.jpg)

600 w sony xplod oval hoparlör
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/qjJm.jpg)

vibe tivitır
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/zbjVo.jpg)

jbl subwofeer 1200w kabinli
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/HfO6X.jpg)

roodstar 2000w amfi
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/Z1esP.png)

sonuç mu muhteşem ses ve net ses koltuklar masaj işlevi görüyor  :tamamdir

BENDEKİ bunlar kardeşim fikir olarak
Gönderen: necmettinarabaci - 18 Mart 2014, 14:03:06
subwoofer i nereye koydun?? bagajın yarısını kapatmıştır o..
Gönderen: abdullahçam - 18 Mart 2014, 14:20:36
subwoofer i nereye koydun?? bagajın yarısını kapatmıştır o..
yok kardeşim çeyreğini aldı 20 cm lik o
Başlık: Ynt: Ynt: Ynt: Polo 6N ses sistemi tavsiyeleri
Gönderen: necmettinarabaci - 19 Mart 2014, 23:11:04
necmettin bey, arkadaşlarımın hepsi daha tecrübeli ve takip ettiğim kadarı ile size çok iyi komfigrasyonlar sundular. ben yazınızda çocuğunuz olacağını okudum Allah bağışlasın, kendimden örnek verecek olursam arabam olmadan önce tüm arekadaşlarımın ses tesisatlarını bizzat yaptırmıştım okdr ses dilisi idim halada öyleyim çok iyi bir ustam var eski dostumdur herkese yapmaz çünkü hazır malz. kullanmaktan nefret eder...
yapıma gelirsek arkadaşlarımın da dediği gibi pionner ana ünite (benimki deh2300ub kendinden amfili o yüzden arkaya 600 watt oval takabildik) sonra orj. pandizotu eve bıraktım ve kendi mdf dışı bel vermemesi için sunta lamdan arkaya pandizot yaptı bagaja çocuk arabası koyduğum için mıknatısların pandizota sıfır olması amaçlı yükselticiler yaptı kablolar tek parça lehimlendi ve pandizot döşemesi içerisine alındı pamdizorun uz kısımları orjınalındeki gibi silindirik derler monte edildi bagaj kaldırma lastikleri kanca ile monte edildi bagajı açtıgında pandizot da kalkıyor ve arkadan o kesik kabak gibi kötü hoparlör görüntüsü hiç olmuyor bebek arabasınıda pusetide istediğimiz gibi koyabiliyoruz. bagajımız çocuk malz. için çok küçük zaten çocuk varken wofer olmadığı halde ben teybin bass ını bile -2 yapıyorum (onlar herşeyimiz bizim farketmeyeceğiz kadar ses bass onun kulağına zararlar verebilir ondan sonra poloyu benzin döküp yaksalar neye yarar) bayağı uzadı kafa şişirdimse affola kısaca toparlarsak önler orj. gayet iyi ses hoparlörü arka mdf üstü 600 lük pionner TS-A6994S gayet başarılı (aracıma binen bir arkadaşım sesi açtığımda "hani woofer koymayacaktın?" demişti ;D o derece yani... anfi woofer yok, gerekde yok! ama ana ünite iyi olacak :tamamdir sonra resimde ekleyebilirim.
usta resimlerini bekliyorum :)

Gönderen: KAAN60 - 20 Mart 2014, 01:04:29
resimler geldi...

(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/hmpn2.jpg)
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/qnVFO.jpg)
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/g5GO.jpg)

teyp seçerken usb ve aux girişli olmasını tercih edin ben navitech 5" hd navigasyon aldım ama en çok multi media sistemi olarak kullanıyorum kendime ve oğluma ait dosyalar oluşturdum sadece ben olursam bana ait kliplerle bangır bangır dolaşıyorum,oğlum olursa onundosyadan çizgi filmleri oluyor koltuğundan izleyip duruyor çok kullanışlı ileride böyle bir uygulama için alt yapı olur  :tamamdir
Gönderen: mmtcn - 20 Mart 2014, 02:35:48
abi valla tebirkler :)
Gönderen: bluerose1 - 20 Mart 2014, 09:47:02
Hızlı ve çocuklu süper ;D
Gönderen: necmettinarabaci - 20 Mart 2014, 10:06:08
Abi mükemmel olmuş :) resimdekilerden başka birşey de yok sanırım araba? hani bass önlere takılan kolonlar falan?

daha önce de demiştim acemiyim diye yanlış anlama lütfen ama bu iki kolon yetiyomu? duru ses alabiliyomusun? ve önlerdeki orjinal kolonları iptal mı ettin?
Gönderen: mmtcn - 20 Mart 2014, 10:23:01
Abi mükemmel olmuş :) resimdekilerden başka birşey de yok sanırım araba? hani bass önlere takılan kolonlar falan?

daha önce de demiştim acemiyim diye yanlış anlama lütfen ama bu iki kolon yetiyomu? duru ses alabiliyomusun? ve önlerdeki orjinal kolonları iptal mı ettin?
duru sesten kastınız eğer şarkının içindeki insan sesi ise comenant alın yok ben şarkıdaki ince tiz ses istiyorum diyorsanız tweeter alın .
Gönderen: KAAN60 - 20 Mart 2014, 12:30:55
abi valla tebirkler :)
teşekkürler kardeşim.
Gönderen: KAAN60 - 20 Mart 2014, 12:31:57
Hızlı ve çocuklu süper ;D
ya çok güldüm, eyvallah ;D ;D
Gönderen: KAAN60 - 20 Mart 2014, 12:40:04

yok kusur olmaz nedemek, önkapılardaki orj kolonlar var göğüs üstünde zaten orj. twetırları var ben onlardan çok memnunum, ek olarak teyp değişti resimlerde gördüğün pandizot ve arka kolanlar yapıldı hepsi bağlı teybe ön-arka balansı olarak arka hoparlörler +3 olarak daha daha fazla sesli ayarlandı... durum bu üstat sese yabancı olmayan biri olarak konuşuyorumki temiz işcilik iyi sızdırmazlık ve nereye ne koyacağını bilen biri ile çalışırsanız aile babası olarak woofer a gerek kalmadığını sesi açtığınızda anlarsınız, bekar olsam yinede düşünebilirdim yine istersen ön kolonları falan resimleyeyim ama sendekinin aynısı yani?? fazla resim kirliliği olmasın diye eklemedim.
Gönderen: KAAN60 - 20 Mart 2014, 12:44:03
duru sesten kastınız eğer şarkının içindeki insan sesi ise comenant alın yok ben şarkıdaki ince tiz ses istiyorum diyorsanız tweeter alın .
mehmetcim arkadaşın nedemek istediğini ben anladım sanırım o "sesi biraz fazla açarsam ses birbirine girermi acaba?" korkusu taşıyor,
necmettin kaliteli malz. ile öyle birşey söz konusu olmaz benim prensibime teybi ne alırsan hopr.de o marka al ve ikisine bahsettiğimiz 1. sınıf malz. olsun. :tamamdir
Gönderen: necmettinarabaci - 20 Mart 2014, 12:54:03
a
mehmetcim arkadaşın nedemek istediğini ben anladım sanırım o "sesi biraz fazla açarsam ses birbirine girermi acaba?" korkusu taşıyor,
necmettin kaliteli malz. ile öyle birşey söz konusu olmaz benim prensibime teybi ne alırsan hopr.de o marka al ve ikisine bahsettiğimiz 1. sınıf malz. olsun. :tamamdir

evet, bahsettiğim şey de tam olarak buydu.

bu olay benim hoşuma gitti, bu ay kredi kartlarını patlattım  ama önümüzdeki ay Allah nasip ederse sendekilerin aynısından bir takım da ben alacağım:)
Gönderen: mmtcn - 20 Mart 2014, 13:26:05
dediğim gibi aynı oranda olursa hepsi seste dağılma olmaz ama yok ben sanatçının sesini dinliycem sadece arkadaki ritim önemli değil derseniz sadece compenantlar işinizi görür. ama bence o kdar para verdikten sonra 60 70 liraya sağlam bi tweeterla çok daha şeyler katarsınız.
Gönderen: KAAN60 - 20 Mart 2014, 14:36:09
a
evet, bahsettiğim şey de tam olarak buydu.

bu olay benim hoşuma gitti, bu ay kredi kartlarını patlattım  ama önümüzdeki ay Allah nasip ederse sendekilerin aynısından bir takım da ben alacağım:)
:tamamdir
Gönderen: necmettinarabaci - 20 Mart 2014, 15:59:41
Az once bi elektronik magazasina girdim. Saticinin yorumu su:  deh 1500 modeline 2 tane 600 watt baglarsan anfi takman lazim yoksa teybin sesi 2 tane 600 watt  besleyemez sesi bogar. Ama 450 watt takarsan bu teyp besler tok ses alirsin diyor.

Deh1500 un cikisi dusuk mu?  Baska hangi modele bakmaliyim?

Syg :)

Başlık: Ynt: Ynt: Ynt:
Gönderen: west_55 - 20 Mart 2014, 16:36:33
Az once bi elektronik magazasina girdim. Saticinin yorumu su:  deh 1500 modeline 2 tane 600 watt baglarsan anfi takman lazim yoksa teybin sesi 2 tane 600 watt  besleyemez sesi bogar. Ama 450 watt takarsan bu teyp besler tok ses alirsin diyor.

Deh1500 un cikisi dusuk mu?  Baska hangi modele bakmaliyim?

Syg :)

Necmettin abi ben DEH 3350 ub serisi teyp ile 2 kapi kolonu, 2 tweeter ve 2 oval kolon kullaniyorum. Ses max. seviyesine gelirken ses bogulmaya basliyor

Gönderen: necmettinarabaci - 20 Mart 2014, 17:10:26
Az önce çarşıda gördüğüm fiyat 250 tl idi.

http://www.bimeks.com.tr/urun/127858/pioneer-deh-1500ub-oto-teyp.aspx bu bimeksteki fiyatı

http://www.n11.com/pioneer-deh-1500-ub-oto-teyp-P16884173 bu da n11 deki fiyatı

n11 de kampanya yapmışlar 179 tl :) dayanamıyorum alıcam :) kaan abi yorumlarınızı bekliyorum :) senin gibi iki tane de 600 watt kolon alıcam, bu model o kolonları kaldırırmı :)

bi de çakma makma çıkmasın sonra? :)
Gönderen: mmtcn - 21 Mart 2014, 02:37:45
bütçeniz müsaitse biraz daha üst modellerden alabilirsiniz hiç yoksa bi 3000 serilerinden falan sonuçta 1 kere alıyosunuz
Gönderen: bluerose1 - 21 Mart 2014, 12:08:23
bütçeniz müsaitse biraz daha üst modellerden alabilirsiniz hiç yoksa bi 3000 serilerinden falan sonuçta 1 kere alıyosunuz
+1
 3000 ve yukarısı diyorum...
Gönderen: necmettinarabaci - 21 Mart 2014, 12:57:15
3000 ve 1500 arasındaki farkları da tam olarak anlayabilmiş dğeilim arkadaşlar, anladığım kadarıyla 3000 ler kumanda android ipod falan destekliyor, 1500 ler desteklemiyor. bunu haricinde ses kalitesi anlamında bir fark varmıdır?
Gönderen: bluerose1 - 21 Mart 2014, 13:05:52
3000 ve 1500 arasındaki farkları da tam olarak anlayabilmiş dğeilim arkadaşlar, anladığım kadarıyla 3000 ler kumanda android ipod falan destekliyor, 1500 ler desteklemiyor. bunu haricinde ses kalitesi anlamında bir fark varmıdır?
pioneer resmi sitesinden ürün koduna göe detaylı inceleme yapabilirsin aralarındaki farkları daha net görebilirsin.