ArkadaÅlar Geçen Hafta ArkadaÅıma 2003 Pasific aldık.(24 bine) Araç Klasik Pasific Ãzelliklerinde Sanruf Yok.Prins Tüp Var.DeÄiÅeni Boyası Yok Derler Ya Kız Gibi Diye Ãyle Kmre 131 binde fiyatı normalmi arkadaÅım soruyor.ben normal diyorum ama ona bazı galericiler fazla demiÅ.Bu arada araç otomatik vites.
benimde 2000 golf comfortline aracım var.Ãzellikleri aÅaÄı yukarı aynı diyorum bana inanmıyor.Hatta benimki daha lüksü diyorum yok en lüksü pasific diyor (öyle sanıyor) motorları aynı diyorum benimki 16v diyor.(motorların üzerindeki kapak deÄiÅikliÄine aldanıyor sanırım) 2 arac arasındakii farkları ve aldıÄımız fiyatı deÄerlendirirseniz seviniriz saygılar
yanı pasıfıcte bıldıgım kadarıyla sadece 16v olması baska bır artısı yok. ama comfortline de gereklı yerÅey var ama 8v olması cok buyuk bır eksi yönu tabiki
geçen yıl bu zamanlarda bilerek ve isteyerek pasific aldım. Tüpsüz 92600km de 24000 verdim. Comfortline daha ucuz olmasına raÄmen bakmadım bile :D
Otomatik olduÄu için 2bin düÅük olması lazım ama prins marka tüp olduÄundan rakam bence normal.
Bence fiyat normal. Arac temizse zaten biraz fazla vermenin bir aldanma olacagini sanmiyorum. Hem zaten prins marka lpg var tahminimce 3 4 bin civari sadece lpg seti.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne kısasından dijital klıma varmı pasıfıcde
yagmur sensörü
otomatık kararan dikiz aynası
kol dayama
Alıntı yapılan: slckaytc - 12 Mart 2014, 11:16:46
yanı pasıfıcte bıldıgım kadarıyla sadece 16v olması baska bır artısı yok. ama comfortline de gereklı yerÅey var ama 8v olması cok buyuk bır eksi yönu tabiki
o kakarda büyük bir eksi deÄil 8v motor Åehir içi seri bakımı daha kolay 16 v göre daha az masraflı bir motor
yakıt konusunda hissedilebilir bir fark yok 100 km de 1 litreden az
Alıntı yapılan: M.emin - 12 Mart 2014, 12:10:22
o kakarda büyük bir eksi deÄil 8v motor Åehir içi seri bakımı daha kolay 16 v göre daha az masraflı bir motor
yakıt konusunda hissedilebilir bir fark yok 100 km de 1 litreden az
turkıye yolları iniÅli çıkıslı oldugu ıcın bende 16v golf ıcın gereklı bısey
Alıntı yapılan: barut - 12 Mart 2014, 11:28:32
geçen yıl bu zamanlarda bilerek ve isteyerek pasific aldım. Tüpsüz 92600km de 24000 verdim. Comfortline daha ucuz olmasına raÄmen bakmadım bile :D
Otomatik olduÄu için 2bin düÅük olması lazım ama prins marka tüp olduÄundan rakam bence normal.
VW de otomatik vitesli 0 araç alırken yaklaÅık 8 bin TL fazla verilirde,satarken niye manuele göre 2 bin TL aÅaÄı satılır bu mantıÄı birtürlü anlayamadım gitti.
Alıntı yapılan: umut_mk4 - 12 Mart 2014, 12:03:40
ne kısasından dijital klıma varmı pasıfıcde
yagmur sensörü
otomatık kararan dikiz aynası
kol dayama
aynen öyle bunlar yok dikkatinizi cekerim
otomatik kararan dikiz aynası dedikte bugun sabah dikiz aynayı kökünden cıkırıldı yani cıktı :) nasıl yapıstırcam bilgisi olan
ArkadaÅ aracını binici fiyatına almıŠpahalı deÄil o araca ama düÅeÅ te sayılmaz. bendede 2003 pasific var 110.000 km de lpg atiker ben taktırdım. bir parçada deÄiÅeni var. Ama araç mükemmel temizlikte ben bile 24 -24.500 den aÅaÄıya kesinlikle vermem o iyi almıÅ.
Gelelim comfortline ve pasific detayına
Tamam confortline donanım bakımından yukarıdada yazıldıÄı üzre artıları olan bi araç ama pasificin de artıları var karar sizin;
+ Kromajlı kaplı km göstergeler (100 km hıza kadar 10- 10 yükselip 100 den sonra 20 -20- yükselir yani 260 kadranlı bir arabada 100 kmh hızla giderken
ibre göstergenin yarısına kadar gelince deÄiÅik bir mutluluk veriyor:)
+üç kollu spor direksiyon deri kaplamalı dikiÅli
+sinyal kısmı karartılmıŠarka stoplar(çok yakıÅıyor)
+bel ve sırt destekli koltuklar(gayet konforlu)
+ gövde rengi yan çıtalar ve kapı kolları (sadece hıghline lerde var)
+16'' vw nin BBS ye yaptırdıÄı jantlar ( bugün halen satmak istesen kara borsa gider)
+1,6 16 V 105 hp motor (çok az da olsa selefinden daha hızlı daha sessiz daha ekonomik ) :tamamdir
+ son olarak da bu kiÅisel fikrim araç golfsa baktırır Ama pasific se bi kere daha baktırır :tamamdir :tamamdir
PASİFİC bence görüntüsüyle 1 numara :)
- 16inç 205lik dev jant lastikleriyle,
- gövde rengi çıtalarıyla (sadece bu boya iÅlemi 300-400tlye yapıyolar sanayide)
- spor koltukları
- atik ve yüksek devir seven 16v motoruyla
- diÄer modellerden farklı ibre stiliyle gönlümün bir numarası olmayı baÅardı. :tamamdir ;)
+Bana kalırsa tek eksisi otomatik klimadır. YaÄmur sensörü falan gerek yok 100tlye yaÄmur ve far sensörü takılıyor zaten ;D
Alıntı yapılan: emcayi - 12 Mart 2014, 13:07:41
yüksek devir seven 16v motoruyla
benim gibi sakin araç kullanan biri için ilk baÅta zor gelebilir :D
Motor farkını 8v kullanmadım bilemicem ama temel anlamda donanım ve yaŠfarkı var..ikisinin de birbirine karsı artısı eksisi saydıklarınız gibi ;)
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
otomatik vitesler 8 valf. ArkadaÅınız yanlıŠbiliyor motoru 16 valf deÄil.Ayrıca herkes diyor ki 8v ile 16v arasında çok bir fark yok.Åehiriçinde 8v daha atak deniyor.16v nin boÄaz kelebeÄi elektrikli o yüzden biraz da geç tepki veriyormuÅ.
Donanıma gelirsek, duruŠolarak pasific comfortline dan daha güzel ve daha spor duruyor ama iç donanım olarak daha zayıf.
Alıntı yapılan: AFiLLi. - 12 Mart 2014, 11:09:06
ArkadaÅlar Geçen Hafta ArkadaÅıma 2003 Pasific aldık.(24 bine) Araç Klasik Pasific Ãzelliklerinde Sanruf Yok.Prins Tüp Var.DeÄiÅeni Boyası Yok Derler Ya Kız Gibi Diye Ãyle Kmre 131 binde fiyatı normalmi arkadaÅım soruyor.ben normal diyorum ama ona bazı galericiler fazla demiÅ.Bu arada araç otomatik vites.
benimde 2000 golf comfortline aracım var.Ãzellikleri aÅaÄı yukarı aynı diyorum bana inanmıyor.Hatta benimki daha lüksü diyorum yok en lüksü pasific diyor (öyle sanıyor) motorları aynı diyorum benimki 16v diyor.(motorların üzerindeki kapak deÄiÅikliÄine aldanıyor sanırım) 2 arac arasındakii farkları ve aldıÄımız fiyatı deÄerlendirirseniz seviniriz saygılar
Forumdaki bakımdan sonra özel msg atamıyorum burdan bilgi veriyim. 2004 model beyaz sanroof,hız sabitleyici (cc) karartmalı ayna ve yamur sensörü tesisatı çekili sadece karartmalı ayna takılcak.farları oem siyah tabanlı ve sisli (sis farı mercekli) yeni degiÅtirdim.Far anahtarını krom ön sis için olanı taktım.iç aksam oem koldayama,arka bardaklık,komple oem maun kaplama (vites topuzu,kapı kolları, sol cam açmanın oldugu yer,kültabagı teyp etrafı.Araç anahtarı 4tuÅlu orjinal alrmını burdan çalabilirsin,ayrıca gene bu kumandadan 4 cam inip sanroofda dahil kapata bilirsin. jant olarak gmc marka 16inç jant var.araç 220km de 203km ye kadar uzunyolda kullanıldı ve kapalı grajda tutuldu.italyan marka lpg var ama markası bilindik degil.sag sol çamurlukda ve kaputun ucunda boya var.resimleri mevcut ama ÅaÅesinde ve porya sacı diyorlar en ufak biÅi yok.
2003 comf. 2003 pasıfıc karısılastırma yaptıgınız zamn daha farklı ozellıkler de cıkıyor mesala 8 hava yastıgı gibi
ArkadaÅlar verdiÄiniz bilgiler için teÅekkürler pasificlerde orjinal ön ve arka kol dayama varmı ? arkadaÅın aracında yok çünkü sökmüŠolabilirler yada fabrikasyon yoktur.Bütün otomatik golf4 ler 8v arkadaÅlar sadece 2002 2004 arasında motorun üstündeki plastik kapaÄı biraz küçültmüÅler.
Alıntı yapılan: ABDULLAH06 - 12 Mart 2014, 22:27:53
Forumdaki bakımdan sonra özel msg atamıyorum burdan bilgi veriyim. 2004 model beyaz sanroof,hız sabitleyici (cc) karartmalı ayna ve yamur sensörü tesisatı çekili sadece karartmalı ayna takılcak.farları oem siyah tabanlı ve sisli (sis farı mercekli) yeni degiÅtirdim.Far anahtarını krom ön sis için olanı taktım.iç aksam oem koldayama,arka bardaklık,komple oem maun kaplama (vites topuzu,kapı kolları, sol cam açmanın oldugu yer,kültabagı teyp etrafı.Araç anahtarı 4tuÅlu orjinal alrmını burdan çalabilirsin,ayrıca gene bu kumandadan 4 cam inip sanroofda dahil kapata bilirsin. jant olarak gmc marka 16inç jant var.araç 220km de 203km ye kadar uzunyolda kullanıldı ve kapalı grajda tutuldu.italyan marka lpg var ama markası bilindik degil.sag sol çamurlukda ve kaputun ucunda boya var.resimleri mevcut ama ÅaÅesinde ve porya sacı diyorlar en ufak biÅi yok.
abdullah bey herÅeyi net yazmıÅsın fiyatıda yazsaydın çok iyi olurdu veya sahibinden linki verseydin.
Alıntı yapılan: AFiLLi. - 14 Mart 2014, 16:09:45
ArkadaÅlar verdiÄiniz bilgiler için teÅekkürler pasificlerde orjinal ön ve arka kol dayama varmı ? arkadaÅın aracında yok çünkü sökmüŠolabilirler yada fabrikasyon yoktur.Bütün otomatik golf4 ler 8v arkadaÅlar sadece 2002 2004 arasında motorun üstündeki plastik kapaÄı biraz küçültmüÅler.abdullah bey herÅeyi net yazmıÅsın fiyatıda yazsaydın çok iyi olurdu veya sahibinden linki verseydin.
FİYAT:25750TL DüÅünüyorum kurbanda 25bin gördü vermedim.Satlık ilanı yok.
Araç satıldı arkadaÅlar .
Hayırlısı olsun :tamamdir