Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: YaLoVaLI - 04 Mart 2014, 18:08:17
-
golf 3 gti var bir kaç sorunum var
-
Beyler cevap vercek yok mu arabam çok hoşuma gidiyor ama soğumaya başladımmm
-
Sorunu yaarsanız yönlendirebilirim ;)
-
tekleme var ne zaman yapıca gı belli olmuyor .
-
rolantı de stop ediyor bazen sabah çalışmıor çalışmadı gı zaman almıyo al mıyo sonra san ki hiç bi şey yok muş gibi birden alıyo çalışıyo az dıı artmaya başladı tekleme
-
Maslakta Atatürk oto sanayi 2. Kısım 21. Sokak Exsclusive garage. Fatih bilal danış. Baska hicbiryere gitme ;)
-
Siyah keskin jantl, içi bej olan Gtı dı aracın dimi? Benzinli?
-
bu araç arabadan çok memnunnum satamam :- [ yaptırmmam lazım bide tel alsam varsa teşekur ederim ilgin için (http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/DkVwf.jpg)
-
Tamam bahsettigim araç
0530 203 0586
-
Eyvallah kardeşim saolasın en yakın zaman da gidiyım yaptırıyım inşallah çozum bulunur arştırma yaptım bayaa iii bir garge
-
Bilal bulamazsa kimse bulamaz. . Benim GTI da da ayni sorunlar mevcuttu. Boşu boşuna 50 tane usta gezdim. Sende hic gezme ;)
-
eyvallah ben Allahtan kimse ye elllet medım işin içinde çıkamam diye
-
Fatih zaten GTI hastası ve aynı zamanda ustası kendi arabası gibi yapar çıkartır emin ol
-
Konuştum bilal beyle saolsunyardımcı oldu.En yakın zaman da gidicem bir baksın da belediyede çalışıyorum hafta sonu iznim bile yok seçimerden oturu bilgi de verdi saolsun
-
:tamamdir
-
Bugun tam bir fiyaskoydu once kardeşim araç debrija bilyesi gitti yoldakaldı 1 saat sonra benım dul dulde yeter dedi bizde yolda kaldık .artık ustaya gitmenın zamanı geldi
-
Sorun çözuldu bobinim arzalı imiş araç şimdi çok super Maşşallah boyle devam eder :)
-
ya bu arkadas benım arabadanda anlarmı 120 yı gecmıyo
-
Ben bilal ustaya gidemedim bilal usta yardımcı oldu yalovada ustahalletti
-
maslaga yakınsan excuselive garge var orda bilal usta var %99 halleder