Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf V => Konuyu başlatan: myd.muss - 26 Şubat 2014, 09:14:31
-
arkadaşlar selamunaleyküm bir sorum olacak Dün hava yağışlıydı kırmızı ışıkta ani durdum vites 1e düştüğünde pat diye bi hoplattı sonrasında aniden gaza bastı araba titredi sanki pati çektiriyomuşum gibi ama pati değildi baya bi titretti sonra ayağımı gazdan cektim tektrar bastım norma devam etti elk defa basımı geliyo bu normal mi ? arabam 2006 model golf5 tirp.
-
Baskıyla alakalı gibi.
-
Baskıyla alakalı gibi.
otomatik arabada baskımı olur :)
-
trip kısmını anlamamışım pardon ;D dsg yazmak varkennn aaaaa >:(
-
Şanzımanla alakalı olabilir o zaman ;) dsgler bu ara bi sıkıntıdır gidiyor
-
arkadaşlar arabam DSG değil 2006 model düz 1.6 düz triptonik şanzuman yağı filtreleri yeni değişti ama boyle titremeyi ilk defa yaptı anlayamadım çok sinirim bozuldu bu yağını değiştirdikten sonra vuruntular hoplamalar BEN VOLKSWAGEN DEN SOĞUDUM YAA BU ne boyle nissan micra lara bakıyorum Honda ları bakıyorum otomatiklerinde hiç boyle sorunlar yok bu arabalar daha kaliteli değilmi neden bunlarda boyle şeyler var ..... :/)
-
Arkadaşlar titreme sorununu buldum :) ASR açıktı Herşey Güvenlik için..
http://www.uzmantv.com/asr-nedir
-
sorununuz cozulmus ama bılgı maksatlı yazıyorum
epc den de olabılır
motora gıden yakıt kalıtesıne gore arac bır anda yakıtı kesebılır epc ısıgı yanar sonra gelen benzın kalıtesı yuksekse tkrar normale doner arac
benzın kalıtesı bogaz kelebegı benzın fıltresı sebep olabılır bu duruma
Sent from my iPad using Tapatalk
-
hımm olabilir ama arabam o anda lpg de çeqalışıyodu aynı şeyler geçerli olabilirmi
-
cok teknık oldu ama lpg de ıken yakıt denetımı yaptıgını sanmam
Sent from my iPad using Tapatalk