Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: 34GIH28 - 24 Şubat 2014, 10:41:54

Başlık: SIKINTI!SIKINTI!
Gönderen: 34GIH28 - 24 Şubat 2014, 10:41:54
arkadaşlar kolay gelsin aracımda son 1 hafta dır çalışma sorunu var ilk kontak alıyo 2-3 sn sonra istop ediyor ikincide alıyo sarsıntılı çalısıyor biraz gaza basıyorum gaz yemiyor sonra birden gaz yiyor (bende anlamadım çok :D)sonra bir arkadaşla karşılaştım arabayı inceledi bana dediği
-aracın zengin yakıyor dedi
-sibop ayarı yaptır
-bujileri kontrol ettir (gerekiyorsa değiştir)
-benzin pompasına baktır dedi
bu konular hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var birde allah'a şükür muayane sorunum kalmadı daha öncede katalizör konusu açmıştım.şimdi düşüncem acaba
-katalizörü iptal mi  ettirsem.
-susturucu mu taktırsam.
-yoksa katalizör masrafına 500 tl daha ekleyip lpg mi taktırsam?

Başlık: Ynt: SIKINTI!SIKINTI!
Gönderen: speedystop - 24 Şubat 2014, 14:52:55
arkadaşlar kolay gelsin aracımda son 1 hafta dır çalışma sorunu var ilk kontak alıyo 2-3 sn sonra istop ediyor ikincide alıyo sarsıntılı çalısıyor biraz gaza basıyorum gaz yemiyor sonra birden gaz yiyor (bende anlamadım çok :D)sonra bir arkadaşla karşılaştım arabayı inceledi bana dediği
-sibop ayarı yaptır
bu konular hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var birde allah'a şükür muayane sorunum kalmadı daha öncede katalizör konusu açmıştım.şimdi düşüncem acaba
-susturucu mu taktırsam.

Hararet sensörü sağıyla soluyla boşuna oynamayın.
Gönderen: speedystop - 24 Şubat 2014, 15:18:59
-sibop ayarı yaptır
-susturucu mu taktırsam.

Bu arabalarda subap ayarı yok hidrolik iticiler vasıtasıyla otomatik ayarı. Bu arkadaş kimse tamirciyse yanına birdaha gitmeyin.
Gönderen: 34GIH28 - 24 Şubat 2014, 15:45:15
Bu arabalarda subap ayarı yok hidrolik iticiler vasıtasıyla otomatik ayarı. Bu arkadaş kimse tamirciyse yanına birdaha gitmeyin.

yok tamirci değil kendi çapında uğraşan bir insan peki arabanın zengin yakması dediği olay nedir.
Gönderen: bluerose1 - 24 Şubat 2014, 16:01:29
ah resul ah parmak bastılar yine yarama.yavrum yatıyor evin önünde baba beni servise götür diyor.
Gönderen: speedystop - 24 Şubat 2014, 17:34:48
ah resul ah parmak bastılar yine yarama.yavrum yatıyor evin önünde baba beni servise götür diyor.

Abi canını sıkma bendede bisürü problem var saldım artık nihayetinde 16 senelik araba

1-Direksiyon kutusu sorunlu
2-Sol tekerlek negatif kamberde şasecide düzeltilmesi gerek tekerlek içten yiyor.
3-Lpg sistemi var araçta çalışmıyor
4-Karter contası yağ kaçırıyor
5-Karter tıpası bozuk
6-Muayene yok

Ben takmıyorsam sen hiç takma  ;D

Hatta bazı arkadaşların arabaları gıy diyip alıyomuş  :D Benimki 3 tanede alıyor takıntı oldu yakacak bu arabayı 3 gıy gıy gıy da alıyor  :D ;D
Gönderen: speedystop - 24 Şubat 2014, 17:46:19

Ah be abi fakirliğin gözü kör olsun  ;D Yaza satacağım poloyu. Bi dahada bu modelde araba almam alırsam 2005 model hondadan toyotadan aşağıya bakmam. Bu vw adamı benim gibi usta eder.
Gönderen: 34GIH28 - 24 Şubat 2014, 18:04:42

abi sendede aynı sıkıntılar varmı? 3 ayda ömrümü yedi valla >:(
Gönderen: speedystop - 24 Şubat 2014, 18:11:29
abi sendede aynı sıkıntılar varmı? 3 ayda ömrümü yedi valla >:(

Semih abi seninkisi inan sıkıntıo değil bana yakınsın gel elimdede hararet müşürü var takayım mutlu mesut yoluna git abi sıkıntı bizim Semih Kahraman abimle büyük seninkinde bişey yok  :(
Gönderen: speedystop - 24 Şubat 2014, 18:15:09

Kontak termiği işini naptın abi?
Gönderen: 34GIH28 - 24 Şubat 2014, 18:38:40
Kontak termiği işini naptın abi?

sen nerede ikamet ediyorsun?
Gönderen: ThE_Unforgiven - 24 Şubat 2014, 18:39:35
kontak termiğini bende geçen değiştirecektim herşeyi söktüm frezeyi sökemedim takım yoktu o an arabada. Freze sökme olayında deneyimli birileri varsa banada yardımcı olsun ;)
Gönderen: speedystop - 24 Şubat 2014, 20:30:57
sen nerede ikamet ediyorsun?

Kocaeli Gebze Kocaeli dediğime bakmayın İstanbul tuzlanın 15 dk ilerisi Buyrun gelin sıkıntınızı çözersem çok mutlu olurum.
Başlık: Ynt: Ynt: Ynt: SIKINTI!SIKINTI!
Gönderen: west_55 - 24 Şubat 2014, 22:06:44
Ah be abi fakirliğin gözü kör olsun  ;D Yaza satacağım poloyu. Bi dahada bu modelde araba almam alırsam 2005 model hondadan toyotadan aşağıya bakmam. Bu vw adamı benim gibi usta eder.

Resul abi birak Hondayi, Toyotayi. Opel Vectra 2.2 GTS Elagance veya Elegance bak. Benim hayallerimin 1. sirasina yerlesti kendisi :)

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Gönderen: bluerose1 - 24 Şubat 2014, 22:42:19
Resulüm dediğim gibi bişey yapamadım işteyim bursada haftasonu dönecem eğer para çıkarsa servise bırakacağım arabayı ama aklımdasın yanına geleceğim hem pendikte yeğenim var jantlarım onda onları da alacağım.
Gönderen: speedystop - 25 Şubat 2014, 09:30:04
Resulüm dediğim gibi bişey yapamadım işteyim bursada haftasonu dönecem eğer para çıkarsa servise bırakacağım arabayı ama aklımdasın yanına geleceğim hem pendikte yeğenim var jantlarım onda onları da alacağım.

Buyur gel abim başımın üstünde yerin var.
Gönderen: KAAN60 - 25 Şubat 2014, 12:51:00
evet arkadaşlar Allah herkese önce sağlık sonra para nasip etsin bende hayalim İVTECH 1.8 honda mı alayım  :)
Gönderen: 34GIH28 - 25 Şubat 2014, 13:03:46
abiler bakım bu aralar benim kocaeline gelme ihtimalim var yarımca tarafına eğer gelirsem sizde müsait olursanız görüşmek isterim
Gönderen: bluerose1 - 26 Şubat 2014, 08:55:49
evet arkadaşlar Allah herkese önce sağlık sonra para nasip etsin bende hayalim İVTECH 1.8 honda mı alayım  :)
Eğer niyetin varsa naçizhane benim tavsiyem manuel alman otomatik alırsan polonu mumla ararsın.çünkü şanzımanları tam baş belası kroniğin kroniği ve 2008 kasa almanı şiddetle tavsiye ederim.biraz tuzludur ama. :D
Gönderen: azap5555 - 26 Şubat 2014, 12:29:09
daha önceki arabam polo classicti, neredeyse hiç mekanik sorun yaşatmamıştı. bunun her yeri sorun, vw in özel üretim serisine denk geldik herhalde :)
Gönderen: KAAN60 - 26 Şubat 2014, 14:21:23
Eğer niyetin varsa naçizhane benim tavsiyem manuel alman otomatik alırsan polonu mumla ararsın.çünkü şanzımanları tam baş belası kroniğin kroniği ve 2008 kasa almanı şiddetle tavsiye ederim.biraz tuzludur ama. :D
tavsiye için teşekkürler semihim, nasip olurda alabilirsem zaten ishft şanzuman olan hb 1.8 alacağım daha önce kullandım şanzumanıda sıfır vw bile taş çıkartır. kullandığım araç benim şuan çalıştığım fabrikadaki müdürümün aracı idi zeten kendisidfe hondanın test pilotu  ;D çok şey öğrendim ondan bu araçlarada ya 2007 ya 2008 alacaksın şanzuman robotik bir sistem olduğu için baskı balata olayı var, yani sen komut veriyorsun ister otomatik ister f1 o senin yerine değiştiriyor. 6 ileri olduğu içinde yakıt ekonomisi hat safhada inanın 1.6 lardan az yakıyor komforu ve hb olmasına rağmen bagaj genişliğide cabası. konuyu dağıttım özür dilerim arkadaşlar. ama honda 1.8 hb olunca akan sular durur aracıma okdr titiz olmama rağmen gözüm ve polo görür ne scirocco ;)
Gönderen: bluerose1 - 26 Şubat 2014, 23:56:07
tavsiye için teşekkürler semihim, nasip olurda alabilirsem zaten ishft şanzuman olan hb 1.8 alacağım daha önce kullandım şanzumanıda sıfır vw bile taş çıkartır. kullandığım araç benim şuan çalıştığım fabrikadaki müdürümün aracı idi zeten kendisidfe hondanın test pilotu  ;D çok şey öğrendim ondan bu araçlarada ya 2007 ya 2008 alacaksın şanzuman robotik bir sistem olduğu için baskı balata olayı var, yani sen komut veriyorsun ister otomatik ister f1 o senin yerine değiştiriyor. 6 ileri olduğu içinde yakıt ekonomisi hat safhada inanın 1.6 lardan az yakıyor komforu ve hb olmasına rağmen bagaj genişliğide cabası. konuyu dağıttım özür dilerim arkadaşlar. ama honda 1.8 hb olunca akan sular durur aracıma okdr titiz olmama rağmen gözüm ve polo görür ne scirocco ;)
:) hayırlısı Allah herkesin gönlünde yatan hayallerini gerçek eylesin inş.