Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: onnurty - 22 Şubat 2014, 00:11:14
-
:melek:
-
arabaya binmeyi seven birine ver 1 sene senin yerine kullansın ;D
-
:melek:
Aracınız için kapalı bir yeriniz varsa, aracı seviyorsanız bekletirsiniz, askere gidince kullanacak kimse yok da evin önünde dışarıda bekleyecekse satın gitsin. Askerden gelince alırsın tekrar. Hayırlı teskereler kardeş şimdiden
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
fiyatlar çok yüksek bu aralar değerlendirebilirsin
-
Eğer ki çok kıyamıyosan birde sağlam saklıyacağın yerin varsa sök kutup başlarını yatır arabanı.ya da gözün gibi bakıcak biri varsa ona emanet et gitsin ;)
-
1 yıl az br zaman değil. yağından tut depodaki benzinine kadar kimyası değişir. içinden yakıt su geçmeyen hortumlar küflenir kurur. lastiklerin havası iner üstüne oturur telleri kırılır vs. akü ölür. çalıştırıp yürütecek kimse yoksa araç çalışmaktan daha fazla eskir yatarken.
-
1 yıl yatıracaksan tüm sıvılar boşaltılacak, yağıdır, suyudur, hidroliğidir.
Lastikler yeni ise zarar görmesin diyosan araç takoza alınacak.
kapalı garaja çekeceksin ama bunda da fareye böceğe maruz kalacak.Allah vermesin tesisattan olmadık yerde 1 kablo yese arabanda ne sorun olduğunu bulamazsın.
çok özel bir araç değilse sat gitsin, gelince daha güzelini alırsın.
ben çok değil 1 ay yatırdım arabayı, geldiğimde çok atıl duruyordu.
-
çok özel bir araç değilse sat gitsin, gelince daha güzelini alırsın.
Sözün özü bu.
-
Arkadaslarim karar verdim yazdan sonra saticam ins . 22.500 tl ye full+full bi arac 2001 model comfortline teskoda hediyem olucak ...
Sanirim yok satarim :-)
-
Ben askere giderkenmuayene ve sigortasi bitiyordu, hepsini yenileyip babama biraktim, haftada bir 15-20 km yapiyormus. 2 ay sonrada askerlik bitince kaldigim yerden devam 8)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
-
Kardesim oyke bir sey ki ailemde tek ehliyeti olup da akyiv halde araba kullanan tek evlat bnm :D
-
Kardesim oyke bir sey ki ailemde tek ehliyeti olup da akyiv halde araba kullanan tek evlat bnm :D
Sen bana birak o zaman usta. Senin halinden benden iyi anlayacak kimseyi bulamazsin. Babam sat diye tutturdu ben satmam, arabaya bakmayacaksan arabayida gittigim yere goturcem diye tutturmustum. O zaman ya cok yakin aracina zarar vermeyecek bi dostuna birakacaksin , yada satacaksin üstat mecburen.
Bu arada askerlik ne zaman basliyor?
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
-
1 sene yatmadan bişey olmaz.Ayda bir sefer boşta baban çalıştırsın.Hiç bişey olmaz.