ArkadaÅlar Åimdi iÅ yerıne geldimde
sabah 10 da bandırmadan yola çıktım Åimdi istanbul maslaktayım
daha once böle bi sorun hiç yaÅamadm bu sabah bandırmada kalktım baktım Åu dikiz aynasının üzerindeki yerden araca su girmiÅ camın ordanmıdır nedir.
yol boyuncada o su biraz buyudu ve ordakı tavan döÅemesini ıslattı sımdıde belki giriyodur su
dısarda duruyor , ya nerden cıktı bu Åimdi yaa :'(
ben bi kaç gun sonra topkapı ya goturcem bir tanıdık var
sanırım ön cam sökülcek oraya silikon felan sonra tekra takıcaklar camı
zaten ön cam bi garipti bugun silecekler felan hıc durmada eskiden ses yapmazlardı sımdı kurt kurt diye ses yapıolar arada :t
markası bosch sileceklerin
Camı söküp varsa fitili yoksa yapıÅkanı yenilenir... Böyle binmemek lazım teÅhis koymak Åart, orada biriken su hem tavan döÅemeni bozar hem de çürümeyen arabanı çürütür.
Ama öenml ve büyük bir sorun oldÄunu sanmıom
Modelli VW de sanmam ama üst taraflardan çürüme olmuÅsa kaportacı oraları yeniden yapar ( tavan boya ister o zaman ).
vallahi yeni oldu bu olay sanırım eskiden yoktu , ilk defa goruyorum :-\
dünde sansımıza 400km boyunca hıc yagmur durmadı
aracında sunroof var mı ?
sunroof yok
sadece bu ön camla tavan döÅemesinin kesiÅtiÄi yerden alıyor suyu ama cook az ama olsun su girmemesi lazım, dikiz aynasının arkasındaki tavan döÅemesi nemlendı ıslandı, hatta gece koltugada damlamıŠsular :t
Alıntı yapılan: Sile-R - 15 Ekim 2007, 00:09:28
Camı söküp varsa fitili yoksa yapıÅkanı yenilenir... Böyle binmemek lazım teÅhis koymak Åart, orada biriken su hem tavan döÅemeni bozar hem de çürümeyen arabanı çürütür.
Ama öenml ve büyük bir sorun oldÄunu sanmıom
o zaman ÅafaÄın yaptıÄı yoruma katılıyorum
tamam yarın ustaya vereyım aracı camı söksünler iÅlem yapsınlar , 1 gunde biter herhalde ::)
ne kadar tutarki acaba aÅaÄı yukarı
fazla tutmaz herhalde fiyat olarak :(
cam deÄiÅmezse 20-25 ytl tutar en fazla macunu yenilenecek camın sökülüp o kdr...
camda sorun yok ya :D artık silikonmu yaparlar macunmu yaparlar bilmiyorum inÅ. düzelir :-[
silikonlu cam, kırmadan çıkarana helal olsun :)
ahanda ciddimisiniz siz yahu
camı kırarlarmı,ya orj cam, Åimdi takarlar yan sanayi biÅe :bekleriz:
ya sımdı basındada olamıcam arabının
komuÅuya verecem sabah gıtcek yaptırıcak aracı, akÅamda getirir ben calısıyorum :bekleriz:
Benim araçtada dikiz aynasının yan taraflarındaki her iki güneÅliklerin baÄlandıÄı kısa kolun altındaki derimsi döÅemelerin orda hafif lekeler vardı.Bunlar nerden olmuÅ diyordum.Åimdi anladıÄım kadarıyla daha önceki sahibindeyken ön camın üst tavana birleÅtiÄi biryerden yaÄmur sızması olmuÅ.YaÄıÅlar iyice baÅlamadan bende oraya dıÅarıdan Åeffaf silikon çekeyim sanırım faydası olur.
önlenmini almak lazım yoksa tavandan bi bakmıÅız çürümüŠ, benim zaten tek endiÅem bu, :-[