Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: west_55 - 04 Ekim 2012, 15:41:03
-
Arkadaşlar Merhaba,
Speddystop arkadaşımız aracını satınca biraz Vag-Com öğrenmek amacıyla OBD II kablosunu istedim. Şuan kablo bende ama 409.1-s versiyonlu Vag-Com kurulu olmasına rağmen adaptasyon yapamıyorum. Yardımcı olacak birisi var mı acaba? Arabada bu aralar sık sık devir dalgalanması olmaya başladı.
-
atego (bugra) arkadasimiz bu konuda bayagi iyi ondan yardim alabilirsiniz :tamamdir
-
409 bir işe yaramaz :tamamdir
-
409 bir işe yaramaz :tamamdir
Hangi versiyonuyla adaptasyon işini yapabilirim üstat? Alper usta şimdi Buğra ustaya da özelden mesaj gönderiyorum. Bu işi öğrenirsem adaptasyonlar benden bilginiz olsun :D
-
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?
-
Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz?
Metin usta en fazla yapacağım şey boğaz kelebeğine adaptasyon olur. Başka 97 polo için pek fazla bişey yapılmaz sanırım. Pek bilmediğim için.
-
Hocam kelebek temizliği yaptınız ise adaptasyon ister diğer türlü adaptasyona gerek yok. Sizin Poloların boğaz kelebeği fazla oynamaya gelmiyor bildiğim kadarı ile.
-
Üstat son 1 haftadır devirde dalgalanmalar başladı. Adaptasyon işini çözersen boğaz kelebeğini çıkartıp temizlemeyi düşünüyorum.
-
Çözeriz ayıp ettin :) Motor AEE mi AFT mi?
-
AEE motor usta
-
Select Control Module
1 Engine
08 Meas. Blocks
En üstteki Group yazan yere 060 yazıp Go tıklanacak. Ondan sonra ADP run diye bir yazı çıkar. Temel seçenekler modunda (ingilizcesini hatırlayamadım) 30 sn kadar bekleyince işlem tamam. Çıkış diyebilirsin. Bu esnada kesinlikle gaz pedalına basılmayacak.
-
Usta aşağıda ki gibi hata çıkıyor. Ne anlama geliyor bilmiyorum.
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/K2XkZ.png)
-
forumun foto yükleme servisinden fotoyu yüklerseniz oradan görebilirim. Kullandığım internet MEB e bağlı ve foto yükleme sitelerindeki fotoları göremiyorum.
-
Tamam şimdi gördüm. 409 dediğim gibi işe yaramıyor kayıt istiyor. Kablo kullanıma kısıtlı ya da kapalı.
-
Çözümü yokmu bu işin?
-
Cıks. Yeni kablo temin etmeniz gerek satan arkadaşlar var. Tahminim 100-150 lira. Bana hediye gelmişti.
-
Çok sağol Metin usta.
-
Önemli değil...
-
Vag-com 311.2 versiyonu ile yapmanız gerekiyor. Programı yükledikten sonra kabloyu tanıtıp ilk olarak araçta hata araması yapmalısınız. Hata araması yaptıktan sonra programın kodunu girip aktif hale getirebilirsiniz.
-
arkadaşlar satılık vag com 409 kablosu full cd si ile birlikte almak isteyen mesaj atsın...
-
Bahadir Eski yeni her konunun sonuna satilik koyup konulari hirtlatmissin keske satilik ilan kismina konu acsaydin. :)
-
hahaha öyle oldu kusura kalmayın sonunda koydum satılık ilanını da :D
-
hahaha öyle oldu kusura kalmayın sonunda koydum satılık ilanını da :D
:tamamdir