Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: MANKEN - 20 Eylül 2012, 23:36:16
-
bugun aracımı sattım aracım 2001 model beyaz renkte otomatık vıtes 122000 de bakımı yenı yapılmıs 4 amortısor alt takım bujıler fıltreler yanı masrafsız bı aractı tup sıstemı prıns marka boyasız ve hatasız aractı 24.250 bıttı pazarlıgımız.sızce nasıldır fıyat tesekkurler.
-
Hayırlı olsun...Bence çok iyi bir fiyata satmışsınız...
-
darısı baha inşallah,çok güzel fiyat
-
on numara
çok iyi vermişsin hayırlı olsun
-
abi çok çok iyi satmışsın.ben 2012 şubatta buyasız orjinal 2001 otom 94 binde 21,5 almıştım,bu fiyata alıcı bulunuyorsa maşallah diyorum.. :)
-
Çok iyi fiyat ben 2004 model Pasifik 94000 deki aracı ful parça değişim siz kesinlikle boya yOk üzerinde 17 jant lastik müzik tesisatı brc marka lpg yAni artıları olan bir aracı 25000 liraya anlaştık önümüzdeki hafta satışını vericim kısmette
-
Çok iyi fiyat ben 2004 model Pasifik 94000 deki aracı ful parça değişim siz kesinlikle boya yOk üzerinde 17 jant lastik müzik tesisatı brc marka lpg yAni artıları olan bir aracı 25000 liraya anlaştık önümüzdeki hafta satışını vericim kısmette
sizinkide fena değil sonuçta 2004 model bu fiyata eder temiz araba hayırlı olsun..
-
nasıl satıyorsunuz bu fiyatlara ya.. Pazarlama tekniğiyle ilgili tüyoları bekliyoruz ;D ;D
-
2001 model Trendline sedefli siyah içi bej bir parça avuç içi kadar boyalı 17'' jant 3,5cm yay, atiker lpg'li 163.000'de aracımı 21,500 tl sattım bende yaklaşık üç ay oldu...
-
maşallah benimki 85 binde değiştiriken üzerine pek para eklemek gerekmiycek anlaşılan :)
-
bugun aracımı sattım aracım 2001 model beyaz renkte otomatık vıtes 122000 de bakımı yenı yapılmıs 4 amortısor alt takım bujıler fıltreler yanı masrafsız bı aractı tup sıstemı prıns marka boyasız ve hatasız aractı 24.250 bıttı pazarlıgımız.sızce nasıldır fıyat tesekkurler.
prins tüpü zaten heralde 2-2,5 liraya takıyorlar
-
ben 2002 Golf Mk IV Comfortline Otomatik 20.500 aldım kaça gider acaba ???
-
Km degisen boya durumu nedir?
-
Km degisen boya durumu nedir?
??? bilmek lazım bişey demek için
-
evet prıns tup sadece 2300 2400 cıvarı oda pesın fıyatı 4 lastıkte sıfır mıchelın olunca fıyat kacınılmaz yanı
-
Fiyat gayet iyi km göre bence.
Benim 2003 otomatik primeline 68000 km aracım var.Herşeyiyle orjinal.Ben bile bu araca 25.500 tl istiyorum.Kış gelmeden satacam zaten hadi hayırlısı
.http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/ynt-bu-da-benim-aracim-t31678.0.html;msg410719#msg410719
-
Fiyat gayet iyi km göre bence.
Benim 2003 otomatik primeline 68000 km aracım var.Herşeyiyle orjinal.Ben bile bu araca 25.500 tl istiyorum.Kış gelmeden satacam zaten hadi hayırlısı
.http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/ynt-bu-da-benim-aracim-t31678.0.html;msg410719#msg410719
aracın kaza ve boya durumu nedir bilmiyorum ama primeline için 25,500 biraz çok gibi geldi bana. kazası falan yoksa bakımlıysa ekstraları varsa belki bu fiyata da alıcısı çıkabilir ama yine de zor görünüyor. Allah iyi alıcı dek getirsin..
-
aracın güzel inşallah kolayca satarsın benim gibi deli olma sakın satarken ;D
-
Valla ne olursa olsun bence cok iyi fiyata vermiş bilen insanlar takılır tüpün markasına ben kiminle hangi ustayla konuştuysam tüpün markası çok önemli değil önemli olan işçilik dediğler haklılarda.
Bir önceki aracımda Atiker vardı. Bunda da Zavolli var ikisinde de sıkıntı yaşamadım çok şükür.
-
tabikide tüpün markasına takılı olanlar verır fazla parayı bende zaten alırken prıns tup var dıye fazla vermıstım bu arabamda suna ınandım ustune basa basa dıyorum montaj cok onemli tup markası elbette onemlı amma montajı guzel olmalı marka sıze kalmıs bı sey benım arabamda hıc bellı bıle degıldı tup takılı oldugu her ustada cok begendı tupsuz araba alacak oluyum yıne gıder ankarada o takılan yere taktırırım.
-
selam arkadaşlar
benim emektar satışa çıkmıştır bilginize 99 comfort. 135000 de orjinal model yükseltmek istiyorum fiyat 21.000 tl sizce nasıl fiyat golf den vazgeçemem tavsiyelerinizi bekliyorum
-
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/pelL.jpg)