Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: Han - 18 Eylül 2012, 16:39:57
-
Golf Mk1 Demir veya Krom Tampon Satışı
Arkadaşlar almanyadan demir tampon temini üzerine düştüm.
İsteyen arkadaşlar kimler ona göre bu işe girişeceğim fiyat tahmini olarak 450-650 TL sı arasında olacak.
Bu rakkam altında olan bir adet ön ve arka demir veya krom tampondur.
İsteyene bu tamponun ayaklarını da temin edebilirim.
Talebe göre hareket edeceğim saygılar.
1- Han
2- Ercan
3- Çağlar (2 takım da olabilir)
4- emresener
-
sonra görmedim duymadım yok ben istedim olmadı olmasın mk1 ciler dökülün
-
2- ercan
Kredi kartina taksit olursa iyi olur
-
Herşey dahil olsa bu fiyatlara bi takımda bana yaz derim :D
-
2- ercan
Kredi kartina taksit olursa iyi olur
sanalpazardan yaparız :DHerşey dahil olsa bu fiyatlara bi takımda bana yaz derim :D
Fiyatlar daha net kesin değil talebe göre teklif alcam . Şöyle bir 25 30 kişi olursak güzel rakkamlar gelebilir. Gerçi bu tahmini rakkamlarda kötü değil :)
sonra görmedim duymadım yok ben istedim olmadı olmasın mk1 ciler dökülün
Aynen kanka sonra her buluşmada yaptırma muhabbeti hep açılıyor hazır yapılmışı gelecek :)
-
ne demişti nizam abi işin içinde erci var ise gerisi teferruattır. :) hadi bakalm kolay gelsin bol bol krom tampon mk1 görelim. gözümüz açılsın
-
Erci elinde örnek fotoğrafı var mı?
-
Bildiğimiz krom tampon işte :D benim araçtakinden :) farklı olursa zaten daha uyguna gelir bu fiyat olmaz talebe göre prototip yaptıracağız örnek gelecek bana canlı canlıda görürsünüz sıkıntı yok :)
-
aman yanlış anlaşılma olmasın. sana dair bir güvensizlik yok. anladığıım kadarıyla sen de henüz görmemişsin ürünü. çekincem zamanında sbaah gazetesinin, sayfalarında ayınladığı devasa resimleriyle milleti kandırıp kupon biriktirenlere masaüstü hoparlör büyüklüğünde bir müzik setini teslim etmesine benzer bir durum olması. hani tenekeden el yapımı eğilmiş bükülmüş tampon süsü verilmiş bir ürün gelirse filan. :D
aracım yok ama kredi taksidim önümüzdeki ay bitiyor. mk1 için yavaş yavaş kolları sıvamaya kararlıyım. işe de krom tampondan mı başlasam diyorum (fol yok yumurta yok tampon almayı düşünüyorum. delilik mi? evet deliyim. zaten bu sitede hangimiz akıllı ki? )
-
yok yok ben yarın resimleri isterim ama bu en baştaki benim sözüm orjinal ile bire bir için zaten paraları peşin almayacağım yaptırdıktan sonra gelip görüp alırsınız isterseniz.
-
birileri tamponun kalıbını alıp seri üretim yapmak istiyordu ne oludu o iş ::)
-
onlar çoktu yok oldu her zamanki gibi isteyen varsa getireceğim 20 kişiyi geçerse 100 tane yaptırcam ona göre sonra bende yok onda var olmasın :D ;D >:D :melek: :tavazn: :sevgi: :tamamdir :bekleriz:
-
Şu anda param da, mk1im de ypk ama bu iş çözüldüğünde muhtemelen her ikisi de olacak... :saygılar kolaylıklar dilerim kardeşim...
Bu bahsettiğimiz mevzu, plastikleryle birlikte takım di mi? :tamamdir :tamamdir
1- Han
2- Ercan
3- Çağlar (2 takım da olabilir)
-
mk1 golfe en çok yakışan şey ..
-
plastikleri istanbulda satıyorlardı ama isterseniz ayak ve plastikte opsiyonel olarak ayarlayabilirim :tamamdir :sevgi:
-
sıkıntı onları bulmak ayarlamak filan, sen takım şeklinde ayarlamaya çalış erci, ayaklar nasıl olsa hallolur
-
opsiyonel kanka onlar isteyen olursa onlara ayrı fiyat çıkarırım bunun içine soktuğumuzda maliyet yükselir kimse almaz. ilk adam bunu alır sonra onu alır vs.. ama kulaklar Tr de uygun almanyada pahalı ona göre :)
-
yavrum iş tam olsun diye söylüyorum, sen bu anketi yaparken bence plastikleri de aramayı ihmal etme, trde artık yoksa bu tamponlar neye yarar? elimizde plastikleri var da tamponu aramıyoz ki? trde artık olmadığı ve bulunamadığı kesinse :t :t :t, plastiklerle de 800-900'e geliyorsa bu işi zaten geçelim baştan.
yanlış anlama, işe çomak sokmak değil derdim.
en olmadı ben kalıplarını alıp plastikten döktürüp üzerini kromlatalım derim, satışı da hızlı olan uğraşıp yapan da para da kazanır...
:p :p :tamamdir :tamamdir :tamamdir ;D ;D ;D
-
iyi satışlar abimm :tamamdir
-
yok kanka o ayrı bu ayrı isteyene maliyet çıkarırım ben kulaklar için sıkıntı yok :)kulaklar sınırsız stok almanyada :)
-
iyi satışlar abimm :tamamdir
Teşekkürler Mustafa :sevgi: :tamamdir
-
erci selamlar...
teslimat tarihin nedir ? ciddi düşünüyorum Mk1'e şimdi tampon gerekiyor bari bundan alayım ??
-
erci selamlar...
teslimat tarihin nedir ? ciddi düşünüyorum Mk1'e şimdi tampon gerekiyor bari bundan alayım ??
çok güzel soru. 2-3 ay mühlet varsa ben de listeye adımı yazdırmak istiyorum.
-
en az 30 - 40 günü bulur zaten.
çünki talebin miktarına göre bu işe girişeceğim yoksa maliyet düşmüyor.
-
:( 60 gün garanti 30-40 gün sıkıntı. şimdilik başlığı takipteyim.
-
yaz benı kardşeim o zaman listeye. Net bi fiyat bulursan daha iyi. İthalat yapıcan sanırım Toplu alıjm olduğu için gumrukte sıkıntı çıkar ? nakliye konusunda Tırcılar var :D depodan depoya transfer ettirebilirz.
-
aynen dışardan gelecek tırla zaten :D net bir fiyat için biraz talep olması lazım 3-5 kişi için adam indirim yapmıyor şöyle görsem listelerde 15 20 den fazla kişi derim 50 takım alcam ama şimdi ne diyebilirimki.
fiyat netleşince kaporaları alırım ona göre :D :D ;D ;D
-
varsa sermayen al 50 set :D zamanla satarsın :D
-
Sermaye nerde kanka 500 tane olsa 50 set 100*500=50000TL eder :D :-X
-
şşş numune varmı ?
-
bu mevzu ne oldu? ben artık alabilirim.
-
Ben arka tamponu hallettim.. Ön tampon arıyorum suan bakalitli falan olursa sevinirim :D erci:
-
emre araba üzerinde bi foto koy ya :D
-
daha montajlamadım moruk daha doğrusu arabayı bi arkadaşıma verdim geri alamıyorum ahaah :D
h.sonu montaj+cila operasyonu yapıcam...
fotolarım
-
daha montajlamadım moruk daha doğrusu arabayı bi arkadaşıma verdim geri alamıyorum ahaah :D
h.sonu montaj+cila operasyonu yapıcam...
fotolarım
:tamamdir :tamamdir tamamdır merak ediyorum görüntüyü
-
Arkadaşlar bu girişimde diğerleri gibi yalan oldu bu sefer Tr den bir kankamla girişmeyi deneyeceğim arka ankarada çok varmış sanırım ön kara borsa.
-
Arkadaşlar bu girişimde diğerleri gibi yalan oldu bu sefer Tr den bir kankamla girişmeyi deneyeceğim arka ankarada çok varmış sanırım ön kara borsa.
artık yok erci :) bakalit işini çözmeye bak sen tampon kolay :)
-
Bakalit kolay tampondan bahsedelim .)
-
hahah :D bulduk işte ankarada yapan yer. orta lastik ve bakalit sıkıntılıydı bi fiyat çıkar bakalım :saygılar
-
Orta lastik Tr 'de yok ama bakalit var bakalitler oto mekanikten yada taksimde biri var ondan temin ediliyor her şekilde oto mekanik ayarlıyor ben ordan almıştım 4 adedini 100 Tl'ye en son. tamponlara bir fiyat alayım bende .)
ama illa orta lastik de olacak derseniz getiririm .)
-
yabancıların bazıları orta lastik yerine siyah film çekiyor bence gayetde şık oluyor plastiğe alternatif olarak düşünebilir.
-
Krom tampon candır:D
(http://i730.photobucket.com/albums/ww303/emresener/RedRabbit/IMG_2053.jpg)
(http://i730.photobucket.com/albums/ww303/emresener/RedRabbit/IMG_2055.jpg)
(http://i730.photobucket.com/albums/ww303/emresener/RedRabbit/IMG_2052.jpg)