Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: gsus50 - 17 Eylül 2012, 11:20:08
-
passatların submarine light li tavan lambası boraya uyar mı loş aydınlatma için iki adet kırmızı led oluyo onlarda ? fikri olan varmı?
-
Evet uyar ama o lambalar biraz tuzludur :)
-
lambalar tuzlu değil e bay de var uygunları w8 passat ların...kargo dahil 100 tl falandı en son wordwide gönderen satıcıdan.fakat ben siparişi vermeden eleftrikçileri gezdim yapabilirmisiniz diye çoğu ne oldugunu bilmediğinden yapamam valla o nasıl oluyor tarzında sorular sordu biri yaparım dedi oda tavan döşemesi ve sol direk döşemesi sökülecek parklardan kablo çekilecek deyince soğudum işten :/
biraz gaz alsam yine taktırasım var çok hoş duruyor gece.
-
bende pahalı diye vazgeçiyorum bundan eğer 100 tl ise bende isterim ne yalan söyleyim benimde çok hoşuma gidiyor
-
100 liraya bulun da bende alayım ;D Kargo dahil 150 den aşağı bulamadım daha ;)
-
Banada forumdan borası olan bi arkadaş linki atmıştı sgolsun bi kaç ay önce brireysel satışlar oldugu için aynı ürünün fiyatı 20-25 usd farkedebilir tabiki.
-
100 liraya bulun da bende alayım ;D Kargo dahil 150 den aşağı bulamadım daha ;)
150 de fena değil ben alacağım bir ay sonra ilk ekdersimi çekeyim
-
150 de fena değil ben alacağım bir ay sonra ilk ekdersimi çekeyim
Gümrüğe takılmasa iki tane getirtelim kargo ucuza gelir diycem ama gümrük şartlarını aşıyor ???
-
valla bende katılırım aranıza toplu getırme olayı olursa ama gümrük işi var işte.
-
Gümrüğe takılmasa iki tane getirtelim kargo ucuza gelir diycem ama gümrük şartlarını aşıyor ???
sen alırken beni unutma metin kardeş beraber alalım
-
Bende yeni düğün yaptım önceliğim şu an jant :D