Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: inundatio - 16 Eylül 2012, 12:27:56
-
120 - 140 km hız ile yakıt değerim nasıl. Ankara - bartın arası.
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/yIv1b.png)
-
aracın hızına göre gayet normal :tamamdir ,bende aynı bu değeri görmüştüm.kazasız belasız sürüşler inş..
-
aracın hızına göre gayet normal :tamamdir ,bende aynı bu değeri görmüştüm.kazasız belasız sürüşler inş..
tsk ederim arkadasim ..ins. senin içinde ayni dileklerimi sunarim.
-
Bu programın adı nedir acaba :) Symbian ya da Android için midir? Hoşuma gitti de.
-
Bu programın adı nedir acaba :) Symbian ya da Android için midir? Hoşuma gitti de.
Android metin bey.. Oto Yakıt Hesaplama programın adı ..
Bu arada hocam c c taktırasım var fiyat olarak 350 gibi bir rakam verdiler sizce nasıl ..??? Bunu özel servis verdi.. Yetkili serviste cc kolu 180 tl . montaj için onlara sorduğumda önce aracı getireceksiniz inceleyeceğiz vs vs dediler yaklaşık 1 ay kadar sürer dediler :) fiyat ta onsan sonra belli olucak :)
Birde bu değerler nasıl metin bey.. CC taktırsam daha da düşermi sizce ?? .
-
Android metin bey.. Oto Yakıt Hesaplama programın adı ..
Bu arada hocam c c taktırasım var fiyat olarak 350 gibi bir rakam verdiler sizce nasıl ..??? Bunu özel servis verdi.. Yetkili serviste cc kolu 180 tl . montaj için onlara sorduğumda önce aracı getireceksiniz inceleyeceğiz vs vs dediler yaklaşık 1 ay kadar sürer dediler :) fiyat ta onsan sonra belli olucak :)
Birde bu değerler nasıl metin bey.. CC taktırsam daha da düşermi sizce ?? .
Değerler güzel CC konforuna alışınca en kısa mesafede bile kullanırsınız. 350 ben kendim taktığım için bana göre fazla :D İnceleyecek birşey yok takılıyor. Kendim 5.5 ortalama yaptığım yolu CC de 5 litre yaptım karar sizin :) Edirne de olsanız CC konusunda yardımcı olurdum.
-
katılıyorum,benim araçta c.c fabrika çıkışı var.30km hıza ulaştığımdan itibaren sabitleyebiliyorum.yakıt tüketimine faydasını görürsünüz,rahatlığını söylemiyorum bile..
-
120 - 140 km hız ile yakıt değerim nasıl. Ankara - bartın arası.
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/yIv1b.png)
hangi firmanın yakıtıydı kullandığınız?
-
Opet firmasının..