Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: küçükkaranlık - 13 Eylül 2012, 14:53:26
-
Arkadaşlar aranızda GOLF 4 HASTASI, AŞIĞI, banada yer var mıdır???
2001 Golf 4 1.6 Comfortline Metalik Siyah
2 senedir bu canavara sahibim ama aranıza katılmak yeni nasip oldu. inşaallah yakında benim yaratığın resimlerini koyacağım...
-
estağfirullah aranızda bana da yer var mıdır ne demek? asıl gidecek başka yerin yok kardeş :) hoş geldin...
-
hoş geldin
-
hoş bulduk arkadaşlar :)
-
hoş geldin de, hani canavar? Foto bekliyoruz...
-
Hoş Geldin Dostum Sordugun Soruyu Bu Sitede kimse görmemiş olsun.. Herkese yerimiz var.. İç-dış detaylı Fotoları Beklemedeyiz.. ;)
-
Hojgeldin dostum,buradan başka yerin yok emin olabilirsin :).ben de daha bikaç aydır forumdayım.hiç yabancılık çekmiyorum herkes çok saolsun..bu arada şu karanlığı da bi görelim :tamamdir
-
hoş geldiniz. keyifli forumlar
-
Hoşbulduk arkadaşlar, Çok yakında fotoları yükleyeceğim. doğru yere geldiğime yürekten inanıyorum. çünkü 3 gündğr eski konuların hemen hemen hepsini inceledim hakikaten boşa konuşan arkadaş yok aramızda. umarım topluca bir buluşma düzenlenirde vatan millet vw'in nasıl bir hastalık olduğunu görür bilir....
-
Arkadaşlar aranızda GOLF 4 HASTASI, AŞIĞI, banada yer var mıdır???
2001 Golf 4 1.6 Comfortline Metalik Siyah
2 senedir bu canavara sahibim ama aranıza katılmak yeni nasip oldu. inşaallah yakında benim yaratığın resimlerini koyacağım...
hoşgeldin
olanı değiştir yaratmak ALLAH a Mahsus
-
Yanlış anlaşıldı söylediğim galiba :( yaratmak illaki Allaha mahsus ben benim yaratık derken arabadan bahsetmiştim. YARATIK yani canavar gibi :)
-
pardon :)
-
:) hoş geldin kardeş ben doğru anladım herkes bi isim takıyor tabi arabasına aslan diyen var canavar diyen var ben mesela tosun diyorum :)
-
Tosunda güzelmiş ben arabama küçük karanlık derim.
aslında bunu bir konu başlığı olarak açmak lazım. bakalım insanlar arabasına ne isimler veriyor :)
-
Tosunda güzelmiş ben arabama küçük karanlık derim.
aslında bunu bir konu başlığı olarak açmak lazım. bakalım insanlar arabasına ne isimler veriyor :)
aynen olur aslında genelde tosun ve siyah olunca karakit diyorum.seninkide baya farklı bişeymiş :D