Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: umut_mk4 - 27 Ağustos 2012, 17:23:47
-
arkadaslar arabamla giderken zincir yere degmesiye cıkan ses olurya kesik kesik iste oyle bir ses cıkıyor. Altına egildim baktım yerle temas eden birsey yok. Bu ses nerden geliyor alt takımı 4-5 ay once yaptırmıstım daha 6000 km oldu oldu. Arabayı park halındeyken sallıyorum ses cıkmıyor lastıklere vuruyorum yıne ses yok :(
-
aynı dert uzun zamandır bende de var kardeş:(
bi şakırtı geliyo alttan ama nedenini çözemedim daha,eğer bulursan foruma yaz olur mu?
-
bilya sesi olabilir.
-
aynı ses bende vardı, düşündüğüm ses mi bilmiyorum ama teker döndükçe gelirdi, eniştemin aracından da geliyor, jantları değiştirdim ses kesildi
-
bilya olabilir herhalde
-
Bende de var şangırtı ama sadece çukurlara girince geliyor. Jantı değişmeden öncede vardı.
-
Bende de var şangırtı ama sadece çukurlara girince geliyor. Jantı değişmeden öncede vardı.
senin salıncak burçlarından geliyor olabilir
-
senin salıncak burçlarından geliyor olabilir
Derin bir çukura girmiştim ses 2 hafta kadar kesildi sonra tekrar başladı. sadece çukurlarda ve önden geliyor. Salıncak burcundansa maliyeti nekadar olur?
-
Derin bir çukura girmiştim ses 2 hafta kadar kesildi sonra tekrar başladı. sadece çukurlarda ve önden geliyor. Salıncak burcundansa maliyeti nekadar olur?
fazla tutmaz ama ustana isçilik verceksin birde tornacıya yani parcadan fazla işçilik
-
fazla tutmaz ama ustana isçilik verceksin birde tornacıya yani parcadan fazla işçilik
Teşekkurler bilgi için.
bayadır böyle kullanıorum bir zararı olurmu ki?
-
Teşekkurler bilgi için.
bayadır böyle kullanıorum bir zararı olurmu ki?
yırtılmıştır en fazla, yol tutuşunu etkiler ama
-
yırtılmıştır en fazla, yol tutuşunu etkiler ama
baktıracağım en kısa zaman da.
-
baktıracağım en kısa zaman da.
buçların gectigi metal kısımda asınmada meydana gelelebilir. Sonrası daha masraf
-
katalitiktende gelebilir ses eğer dağılmışsa.
-
katalitiktende gelebilir ses eğer dağılmışsa.
katalik yok ki :D
-
:D valla o zaman bişey diyemem usta katalitik yok ise bi soru sorucam bende katalitik iptal ettirdim orjinali dağıldı :D seninki gibi sesler çıkıyordu :D sürekli motor ışıgını yakıyor silmekten sıkıldım arıza ışığını uzun yolda yakıyor sendede böyle bir problem varmı?
-
:D valla o zaman bişey diyemem usta katalitik yok ise bi soru sorucam bende katalitik iptal ettirdim orjinali dağıldı :D seninki gibi sesler çıkıyordu :D sürekli motor ışıgını yakıyor silmekten sıkıldım arıza ışığını uzun yolda yakıyor sendede böyle bir problem varmı?
yanıltıcı taktır sorun kalmaz
-
ARKADAŞLAR AYNI SES BENDEDE VARDI ÇOK ARAŞTIRDIM EN SONUNDA BULDUM. O GELEN SES EGZOSDAN GELİYOR. EKZOS BAĞLANTI KAYNAĞI KOPUK OLDUĞUNDAN KAYNAKLANIYOR. BİR KANALA GİRİN VE EKZOSUNUZUN SALLANIP SALLANMADIĞINI ELİNİZLE KONTROL EDİN. EĞER SALLANIYORSA KESİNLİKLE ONDANDIR VE BİR EGZOSCUYA GİDİP KAYNAK YAPTIRIN. SORUN BU KADAR BASİT, EN AZINDAN BENDEKİ ÖYLE İDİ.
-
belki ses sorununu çözmüşsünüzdür bilemem ama ben bu ses konusunda farklı bir yorum yapmak istiyorum.
arkadaşlar o bahsettiginiz sese benzer ses bende de vardı geçenlerde aracı lifte kaldırdığımızda aracın orta yerinde olan eksoz bağlantı kısmında bir sac bar o sacın içinne taş gitmiş onu çıkardık ses kalmadı birde eğer aracınızda kartel muhafazası varsa onun arasında da bakın derim küçük taş parçları motorla sacın arasında sıkışınca öyle sesler çıkırıbiliyor.