Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: umut_mk4 - 09 Ağustos 2012, 21:56:42
-
arkadaslar sorum biraz saçma gelebilir ama koni amortisor alsam orjinal yaylar ile kullanabilir miyim. Bana ne gibi artıları ve eksileri olur
-
arkadaslar yardım edin cunku yarın amortisorleri degiştirecegim
-
kullanabilirsin, kullanan var, sadece çok fazla düşmez ama konforun spor yaylı halinden daha iyi olur
-
kullanırsın sorun olmaz araç fazla düşmez yere o olur...bende 1 takım fazla var koni şimdi :)
-
kullanırsın sorun olmaz araç fazla düşmez yere o olur...bende 1 takım fazla var koni şimdi :)
sende amortisor stogu var herhalde adem abi. Satılık mı ?
-
kullanabilirsin, kullanan var, sadece çok fazla düşmez ama konforun spor yaylı halinden daha iyi olur
sitede kullanan varmı acaba.
-
satabilirim umutcum. 2 arka 1 ön sağlam önün birisinde yomulma oldu onu yaptıcam sonra olur ancak
-
satabilirim umutcum. 2 arka 1 ön sağlam önün birisinde yomulma oldu onu yaptıcam sonra olur ancak
önün diger tekini napacagız ;D
-
sahibinden comda vardı satılık tek ben takım aldıktan sonra görmüştüm
-
Amaç konfor ise orjianllerinden takıtırın, yaylar orjinal olduğu sürece aracın yüksekliğine hiç bir etkisi olmaz.
Amaç aracı alçaltmak ve agresif kullanımlarda daha güvenli sürüş ise, spor yaylarla birlikte koni takabilirsiniz ama konforda aşırı derece fark edecektir şimdiki haline göre, koni sport kullanmış biri olarak söylüyorum