Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: alplion - 01 Ağustos 2012, 14:20:52
-
şanzıman yağını değiştirmeyi düşünüyorum da yaptıgım araştırmalarda şanzıman yağının castrol tafix 75/90 olması gerektiğini buldum ama bu yağ manuel için mi otomatik için mi onu bulamadım.
araçım 1.6 sr manuel şanzıman
-
Mobilube 1 SHC 75W-90 benim tavsiyem ama siz Castrol koymak isterseniz bulduğunuz yağ doğrudur onu da kullanabilirsiniz.
-
aman şanzımana iyi bakın. geçen hafta benimki dağıldı. ustanın dediğine göre golflerin kronik sorunuymuş bu..... arabam 99 comfort ve 150 binde.... ama dağıldı....:(
-
ilginç.. geçmiş olsun..
-
aman şanzımana iyi bakın. geçen hafta benimki dağıldı. ustanın dediğine göre golflerin kronik sorunuymuş bu..... arabam 99 comfort ve 150 binde.... ama dağıldı....:(
Highline Benimde 139 bin kusurdu dahilmak üzereyken kendim degiştirtdim.. ;)
Mobilube 1 SHC 75W-90 benim tavsiyem ama siz Castrol koymak isterseniz bulduğunuz yağ doğrudur onu da kullanabilirsiniz.
Aynen "Mobilube 1 SHC 75W-90" Ustamın tercihi.. ;)
-
manuel şanzımanın yağı değişiyormu benim tamircim sadece otomatik araçların değiştiğini söyledi
-
ilginç.. geçmiş olsun..
teşekkürler
-
kütahyada yağ arayışlarına devam 1lt liğini bulamadım. hep 20 kğ likler var.
yağı faz la koyarsak bi problem olur mu?
bir de ustalar inatla shell 80/90 la castrol 75/90 in arasında fark yok diyorlar bu doğru mudur?
-
http://imageshack.us/photo/my-images/4/adsztxv.png/
tafix castrolün sitesinde yok ama çok mu eski bi yağ ki?
-
aman şansumana dikkat benımkı 150 bınde alttan yağ damlatmaya başladı aynalı marutı dıslısı mı ne varmıs o dagılmıs o yuzden cıkma buldum bı tane ama sımdı ıyı durumda......
-
kesin olmamakla beraber golf de polo şanzımanı kullanıldıgını duydum ama...
-
castrol un universal 75-90 diye yagını buldum bu yağ olur mu bide bu yağ api-4 diye özelliği var bizim araçlara olur mu ki?
-
bahsettiğin yağ kilitli difransiyel olmayan araçların tümüne olur :tamamdir
-
bide serviste şanzıman yağı 27 tl (nedense vizkoziteyi söylemedi)orjinal yağ deyip geçti
mobilin yağı 32 tl/litre(vw 501 diye özelliği varmış)
castrol tafix piyasada bulamadım bi kaç nesil yeni castrol da 54 tl
kafa karıştı iyice usta da diyor 80/90 la 75/90 arasında bi fark yok felan dedi ama