Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => Organizasyonlar ve Buluşmalar => Fikirler ve Öneriler => Konuyu başlatan: car wolf - 31 Temmuz 2012, 18:15:25
-
Merhaba kardeşlerim, arkadaşlarım ve saygı değer abilerim... :saygılar
Malum mübarek ramazan ayındayız bu güzel günlerde bir araya gelelim istedim. Tanışmadığımız kişilerle tanışmış ve eski dostluklarımızıda tazelemiş oluruz.
Dilerse Avrupa yakasından da gelmek isteyen olursa başımızın üstünde yeri var her zaman bekleriz.. :saygılar
Çoğunluğa uyabilecek bölgeyi, mekanı ve günü belirliyelim. Umarım geçmişteki gibi güzel ve hep bir arada oluruz.
-
Katılıyorum serhat abim de cuma günü geliyor 2 hafta içerisinde düşünülebilir :tamamdir :) +1
-
gecen sene bostancı sahilde bir buluşma olmuştu iftar iiçin gayette güzel olmuştu sadece bi fikir bu :melek:
-
avrupa yakasından gelebiliriz yer belirlensın bi bakalım
-
+1
eşlimi eşsizmi oda belirlensin..avrupa yakasından gelebiliriz yer belirlensın bi bakalım
-
yeri belirleyin yeter ki orda oluruz :tamamdir
-
+1
eşlimi eşsizmi oda belirlensin..
evet oda önemli ama bayanlar rahatsız olup gitmişti 6 mayıs ümraniye buluşmasında araba muahbbeti pek sarmyo onları
-
bence haftaya halledelim bu toplanmayı :tamamdir :)
Liste
1-carwolf (SEDAT)
2-coxboy (emrah)
3-uygar
4-golfmk1furkan
5-SNCKTR
6-emrah evranlı
7-uur
8-VedatNur
-
arkadaslar su bulusmaları duzenlerken avrupa yakasınıda dusunun is cıkısı köprulerın halınıde dusunun ve bıze acıyın cok meraklıysanız bulusmaya bıkerede avrupa yakasında olsun su bulusmalar bız sızı en guzel sekılde agırlarız her seferınde 5 6 arac anadolu 20 arac avrupa oluyor
-
Liste
1-carwolf (SEDAT)
2-coxboy (emrah)
3-uygar
4-golfmk1furkan
5-SNCKTR
6-emrah evranlı
7-uur
8-VedatNur
9-Han anadoluda olursa ancak mk1im uykuda
:tamamdir :sevgi: :melek:
-
arkadaslar su bulusmaları duzenlerken avrupa yakasınıda dusunun is cıkısı köprulerın halınıde dusunun ve bıze acıyın cok meraklıysanız bulusmaya bıkerede avrupa yakasında olsun su bulusmalar bız sızı en guzel sekılde agırlarız her seferınde 5 6 arac anadolu 20 arac avrupa oluyor
+1981 valla aynen öyle....
-
biz 2 kişi de olsa iftarımızı yapıp muhabbetimizi ediyoruz sıkıntı yok gelen gelir başımızın üstünde yeri var ;)
-
biz 2 kişi de olsa iftarımızı yapıp muhabbetimizi ediyoruz sıkıntı yok gelen gelir başımızın üstünde yeri var ;)
bu kafayla bu forumda bulusmayı bırak arkadaslık ortamı bıter benım fıkrım ınsanlar herkezı dusunmelı..
-
bu kafayla bu forumda bulusmayı bırak arkadaslık ortamı bıter benım fıkrım ınsanlar herkezı dusunmelı..
aynen banada samet haber verdi dun akşam için :D ımkanlar dahilinde olsaydı gelicektim ama trafik çok yordu eve girince bi daha çıkmak istemedim..
geniş bi zamanda olursa her turlu uyarım
-
Ramazanı bitirdik artık seneye güzel bir iftar yemeği veririz gebzede filan :)