Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: bluemotion22 - 20 Temmuz 2012, 12:15:30
-
selam arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar
yarın saat 15.30 da araç randevum var. tuvturk muayene istasyonuna gidecem.
neler istiyorlar nelere bakıyorlar muayeneye engel durumlar neler bana söylermisiniz ?
ysc tamam sağlık çantam tamam reflektörler tamam farlar çalışıyo frenler sağlam
ancak arka fren lambalarından biri yanıyo biri yanmıyor. hafif kusur olarak muayeneden geçer mi ?
teşekkürler..
-
lambaların yanmıyorsa geçmez fren lambası bu hemde bugunü elektrikcide geçir kontrol ettir arabanı
-
lambaların yanmıyorsa geçmez fren lambası bu hemde bugunü elektrikcide geçir kontrol ettir arabanı
bugün çalışıyoruım yarın artık muayeneden önce sanayide yarın halledecem edirne sanayide
-
bir de egzos emisyonunun günü dolmuş muayene sırasında aynı istasyonda yaptırabilirim değilmi ?
-
bir de egzos emisyonunun günü dolmuş muayene sırasında aynı istasyonda yaptırabilirim değilmi ?
orada sıra bekleme sanayi yaptır aynı para
-
aracın sıleceklerı çalışması gerekır silecek suyu 4 ler farlar sınyaller feren lambaları el freni bunlar dkkkat edilecek hususlar eksoz muaynenı dışarda yaptır oralarda uğraşma kardeş
-
Xenon varsa sök geçmez.
-
arabana sahıp cık. o... c.. ları benım arabanın havalandırmalarını kırmıslar guneslıgını kırmıslar...
allah belalarını versın dıyorum annelerıne slmm gonderıyorum..... :@ :@