Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: adige_60 - 18 Temmuz 2012, 01:43:34
-
.. aracımla düz yolda, 1. viteste seyir halindeyken, gaza yüklendim ve sol iç aks tekrardan dağıldı.. 2011 mayıs ayından bu tarihe kadar araba bende. 1 yılda 3. kez başıma geldi bu olay. ne yapcam ben ya :(..
-
ulan bu ustalar ah ulan bu ustalar.... :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:
geçmiş olsun. cana gelmemiş boşverin, bir an önce insan olan birini bulun tamir işlerinizi yapacak
-
bulunduğum yerde tek bir ustaya götürüyorum. başka ustalar zaten iş yapamıyo müşterileri dahi yok. en son 100 km üstü hızlarda sağa direksiyonu hafif kırdıgımda ses geldiği için götürmüştüm. aks'i söktü uç tarafta bir sekmanın yerine oturmadığını, bu sebeple uc tarafın kısa kaldığını, bilyalı olan parçaya az temaz ettiğinden ordan sıyrıldığını söyledi. sekmanı yerine oturttu,montajını yaptı yağladı. ses vs gitmişti. bu aksam da basıma tekrardan böyle bir sorun geldi. uzun yola çıkmaktan korkar oldum. servis 110 vs 80 km arası uzaklıklarda. offf. of
-
bende de golf 4 tredline var bende arabamda bir kere aks kestim. sağ taraf içte kesti fakat ben her iki tarafı beraber yaptırdım ve şimdi bi sıkıntı yok akslarda...
-
bende dış aks den müzdarip im uzun yolda ara ara sol aks ses yapıyor sanki lastiğe taş takılmış gibi arada lak lak yapıyor sonra kesiyor.bu seferde değişirse 4. dış aks olacak fıttırmaya az kaldı!!!her seferinde orjinal diye speedan marka takmama ragmen:(
-
kışın aynı sorun bende de oldu ustam bu olay binde bir görülür golf de dedi ama binde 3 müş
çok sert manevralarda ve ani gaza basımlarda bunun normal olduğu söyleniyor
-
çözümü nasıl buldunuz vede neler değişti ne kadar masraf oldu acaba?
-
vallahi abi naptılar bende çözemedim. önce kayseri ve sivastaki Vw servislerini aradım aracımın 3. kez aks bilyasnı dagıttıgını söyledim. bana aracın kazalı olabileceğini söylediler. aracın şasesini kontrol ettirmemi söylediler. arabamı sanayiye çekerek götürdük. 1993 model toyota arabamı çekti o ayrı bi koyuyo zaten :( 2 tane kaporta ustası buldum ve aracımın basına geldim.ustalar ön taraftan hasar olmadıgını, alt taraftan hasar olabilecegini,kaldırım gibi bir yere sert bir çıkış yapılmış olabilecegini,şasede sol önde yamukluk oldugunu söyledidler. aracın sol ön tekerinin tam açıyla zemine basmadıgını söylediler. sonra bu halde tekerin iç taraftan yeme yapacagını fakat lastigin deforma olmadıgını söylediler. sonra aracı askıya aldılar ve alttan inceleme yaptılar. şaseye bağlı olan ismini bilmediğim bir parçanın sol tarafa çok yaklaşık oldugunu söylediler ve somunları gevşetip o parçayı ölçüp orantıladılar.somunları tekrardan sıktılar. sonra aracı askıdan alıp motor kaputunu açtılar. motorun alt tarafına kriko yerleştirip motoru kaldırdılar ve motoru sağ tarafa yaklaştırdılar.daha sonra somunları tekrardan sıkıştırdılar.
* parça ve işçilik dahil ayrıca rot-balans toplam 105 TL verdim.
* arabayı aldıgım eleman tanıdıgımdı.araba ile kayseriye giderekn çukura girdigini,kendisinin de 1 defa aks değiştigini ve arabayı bana sattıgını söyledi. 1 yıl sonra itiraf etti. onla da atıştık
İnşallah 4. kez aynı sorunu yaşamam.
-
büğün 100 km ye yakın yol yaptım arabada tık ses yok:( isanbula gideceğim ses yapacak sonra delireceğim:( bu lastiklerin verdiği çekici yardımını nasıl alabilirim, lastik almadan
-
vallahi bilgim yok abi ya.. neden ki ?
-
travers demirini kontrol ettir
-
problem mi değil mi anlamadım ses kesildi.uzun yolda tekrarlıyacak heralde yine
-
travers demirini kontrol ettir
ben mi kontrol ettircem alplion mu :)
-
ben mi kontrol ettircem alplion mu :)
mesajı 08.44 de cevapladım. bana yazmış olabilecegin düşüncesi ile sanayiye gittim serhat bey. rot-balans yaptırdıgım elemana gittim direkt. bu arabada travers demiri neresi dedim. arabayı kaldırdı altta gösterdi. aks lalesini takan usta da senin dediğin travers demirini kaydırmıştı. parçayı görünce o oldugunu anladım. ustaya bunda meydana gelen hasar aks bilyasını dagıtır mı dedim.travers'in ortasının darbee baglı kambur oldugunu,teneke gibi demir oldugunu düzeltilip takılmış olabileceğini söyledi ve bunu değiş,aks başını da orjinal bulalım, bir de rot ayarlarını ben yapim;bi daha aks değişmiyceksin dedi. 150 TL ye Travers'i söküyorum dedi. orjinal aks körük dahil 100 tl bulur dedi. işçilik almam sorunu ben bulduysam bişi daha öğrenmiş oldum. yeni öğrendiğim bişi için para almam dedi. 250 TL ye mal olur dedi. en azından bi parça değiştirmek istesem ilk değiştireceğim şeyin travers oldugunu öğrendim .Tşk ederim..
-
çözüm olacak mı ki? travers demirini değiştirmek?
-
vallahi bilmiyorum. şasedeki eğikliği düzelttircem nasıl yapcam bilmiyorum ama. sonra traversi değiştircem. aks'i değişcem orjinali ile. sonra tekerlerin yere teması ve açılarını kontrol ettircem. arabayı bana satan elemana inat arabayı sorunsuz hale getircem. başkaları 10 m pati ile kalkıyo ben aks dagılcak diye hor kullanamıyorum. aklımda aks sorunu kalmayıncaya kadar israrla ugrascam..
-
konuyu merakla takip ediyorum:) inşallah bu ustalarla çıktıgımız yolda muvaffak oluruz:)bu arada benim ses ilahi bi güç tarafından kesildi:)
-
senelik izne çıktım :D inşallah 4. kez başıma gelmez bu olay :D arabaya binmeye korkuyorum yaa :(
-
böyle problemler arabadan soğutuyor :(
-
yine ön takımdan kalkıslarda ses geliyo. küt diye bi ses. yüksek hızlarda sol tarafa dönüşlerde sürtme sesi yapıo.. :(
-
tamam bende de vardı aynı problem tamamıyle aracınız kazasız da olsa sert düşüşlerde olabilir miş ve aks taşıyıcıları boşluk yaptığı için geliyormuş o sola dönüşlerdeki sürtme sesi küt sesi değişik nedenlerden olabilir ama sürtme sesi aks taşıyıcılarından maliyet 500 ile 1000 tl arasında değişebilir
iyi formlar
-
Allah kolaylık versin işimiz zor, şeytan diyor sıfır bi getz i patlat diyor
-
bence yeni alacağın golfün aks problemi olsun ama getz alma derim
-
abi aracımın km si olmus 204 bin . bin tl ye aks
tamam bende de vardı aynı problem tamamıyle aracınız kazasız da olsa sert düşüşlerde olabilir miş ve aks taşıyıcıları boşluk yaptığı için geliyormuş o sola dönüşlerdeki sürtme sesi küt sesi değişik nedenlerden olabilir ama sürtme sesi aks taşıyıcılarından maliyet 500 ile 1000 tl arasında değişebilir
iyi formlar
abi sen ne yaptırdın problemi nasıl hallettin yazabilirmisn. benim arabamın km'si 204 bin oldu abi. bu saatten sonra 1000 tl lik masraf zoruma gidiyo.. satcam ama bana yapıldıgı gibi aracı elden çıkartıp, sattıgım kişiye masraf olmak, küfür yemek bana yakısmaz. ne yapcam bilmiyoum ya. ayağımı debriyajdan kaldırırken tereddüt içindeyim vallahi.
-
abi aracımın km si olmus 204 bin . bin tl ye aks
abi sen ne yaptırdın problemi nasıl hallettin yazabilirmisn. benim arabamın km'si 204 bin oldu abi. bu saatten sonra 1000 tl lik masraf zoruma gidiyo.. satcam ama bana yapıldıgı gibi aracı elden çıkartıp, sattıgım kişiye masraf olmak, küfür yemek bana yakısmaz. ne yapcam bilmiyoum ya. ayağımı debriyajdan kaldırırken tereddüt içindeyim vallahi.
yolunuz ankaraya düşerse bir usta da ben tavsiye edeceğim, antin kuntin sorunları bulmada üzerine yoktur, zaten bulamayınca direkt parça da değişmez, içine sinmez
-
illahi golf un dilinden anlayan usta olacak, her tamirci yapamıyor golfleri
-
bensol iç aks sağ aks iç dış taşıyıcı dahil komple değiştirdim 600 tl
kışın yaptığımız kar üstündeki patiler; ısınıp soğumala,r sert kalkışlar, ani frenler ve malesef asfaltlarımızdaki bonuslar buna etki ediyor
ayrıca o kalkıştaki küt sesi motor kulaklarından da gelebilir motorun kasıntısını da ayarlamak lazım amortisör kafalarıda aynı sesi yapma ihtimali var tabi sesi net bilmediğimizden bu öngörüler de bulunuyoruz
benim ustam da 98 yılında 3 kasa bir golfte uzun süre aramış bu problemi ve sonunda bulmuş o zaman baya denemiş herşeyi en sonunda halletmiş zira ozaman o arabada değiştirmediği alt takım kalmamış amortisörler de dahil olmak üzere inat etmiş maliyet konusunda araç sahibine yarı fiyat çıkarmış öyle anlaşmışlar
ve en sonunda taşıyıcıların yaptığı boşluk arabanın sola sert dönüşlerinde ki sesi yaptığı anlaşılmış araç iyi bir çukura düşmüş süratli iken tek kazası bu imiş
-
bensol iç aks sağ aks iç dış taşıyıcı dahil komple değiştirdim 600 tl
kışın yaptığımız kar üstündeki patiler; ısınıp soğumala,r sert kalkışlar, ani frenler ve malesef asfaltlarımızdaki bonuslar buna etki ediyor
ayrıca o kalkıştaki küt sesi motor kulaklarından da gelebilir motorun kasıntısını da ayarlamak lazım amortisör kafalarıda aynı sesi yapma ihtimali var tabi sesi net bilmediğimizden bu öngörüler de bulunuyoruz
benim ustam da 98 yılında 3 kasa bir golfte uzun süre aramış bu problemi ve sonunda bulmuş o zaman baya denemiş herşeyi en sonunda halletmiş zira ozaman o arabada değiştirmediği alt takım kalmamış amortisörler de dahil olmak üzere inat etmiş maliyet konusunda araç sahibine yarı fiyat çıkarmış öyle anlaşmışlar
ve en sonunda taşıyıcıların yaptığı boşluk arabanın sola sert dönüşlerinde ki sesi yaptığı anlaşılmış araç iyi bir çukura düşmüş süratli iken tek kazası bu imiş
ismail abi ustanın telefon numarasını yazarmısın bana. ben sivasta yaşıyorum ustayla konusup sorunu sivasta halledebilir miyim acaba
-
kalkıştaki küt sesi tabla burçlarından gelebilir. aksleri sıfırlamışsın sonuçta. bir de burçlara baktır.