Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: golf435 - 17 Temmuz 2012, 17:47:35
-
arkadaşlar ilk marşta golf üm çalışmıyor,daha önce yoktu böyle bir sorun ,bunun sebebi ne olabilir,ilk nereye bakılması lazım,birde şöyle bir haber buldum bizim golf ler için geçerlimidir sizce ?
http://www.otohaber.com.tr/OkurMektuplari/2009/11/17/aracim_ilk_marsta_neden_calismiyor
-
Tahminim ilk olarak bakacağın Motor kapağının altında Swich (buji deniliyor galiba :D ) onları kontrol ettirmen lazım pek pahalı birşey olmasa gerek değiştirebilirsin. ikinci olarak marş dinamosundan kaynaklanıyor olabilir.
-
daha önceki konulardan arama yaparak faydalanabilirsiniz
-
Tahminim ilk olarak bakacağın Motor kapağının altında Swich (buji deniliyor galiba :D ) onları kontrol ettirmen lazım pek pahalı birşey olmasa gerek değiştirebilirsin. ikinci olarak marş dinamosundan kaynaklanıyor olabilir.
teşekkürler cevabınız için,havalar serinleyincede devam ederse söylediklerinizden başlıcam araştırmaya
-
daha önceki konulardan arama yaparak faydalanabilirsiniz
evet araştırıyorum,teşekkürler
-
Benzin pompasından da kaynaklanıyor olabilir.
-
bunları bi deneyin
1-çalıştırırken mutlaka ayağınız debriyajda olsun
2-kontağı açar açmaz çalıştırın.
ben kontağı açar açmaz marşa bastığımda tık diye çalışıyo. kontağı açıp 3-4 saniye beklersem anında çalışmıyo, çalışması bazen 2-3 saniyeyi buluyor. yine de çalışmaz ise başka bi çözümüne bakalım.
-
Hararet müşiri bir diğer ihtimal :tamamdir Bu arada linkini paylaştığınız konu bizimki ile alakalı değil. Yazılım güncellemesi diye bir olay yok :)
-
İki kere yazdım da ondan düzelttim :)
-
Benzin pompasından da kaynaklanıyor olabilir.
inş. bu değildir,tabi buda ihtimaller arasında.teşekkürler
bunları bi deneyin
1-çalıştırırken mutlaka ayağınız debriyajda olsun
2-kontağı açar açmaz çalıştırın.
ben kontağı açar açmaz marşa bastığımda tık diye çalışıyo. kontağı açıp 3-4 saniye beklersem anında çalışmıyo, çalışması bazen 2-3 saniyeyi buluyor. yine de çalışmaz ise başka bi çözümüne bakalım.
teşekkürler bu dediklerinizi bu akşam denicem,sonucu bildiririm,diğer fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim tekrar teşekkürler.
Hararet müşiri bir diğer ihtimal :tamamdir Bu arada linkini paylaştığınız konu bizimki ile alakalı değil. Yazılım güncellemesi diye bir olay yok :)
evet bu hararet müşirini çok sık yazmışlar internette,sizde söyleyince o parçayı değiştirip denemek gerekiyor,o verdiğim linkte yazılım güncellemesini değilde,hava sıcaklıklarının bir etkisi olabilirmi diye vermiştim,İzmir de araç bütüngün güneşin altında,teşekkürler