Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: cezakiller - 13 Temmuz 2012, 22:48:42
-
slm herkese benim aracimda km sıfırlama düğmesimi desem cubugumu desem o alete basıyorum basıyorum km 0 lanmıyor sorun nedır acaba servise götürsem çok fiyat çıkarmı bana acaba ararc 99 golf
-
basıp sağa çevirmek lazım
-
sağa sola çevirmeye gerek yok. biraz basılı tutmak yeterli ;)
-
sanırım arkadaş basılı tutuyorda sıfırlamıyor...eğer öyleyse çubugun ayakları kırılmış olabılır o pahalı değilde sök tak can sıkıcı bi iş
-
basiyorum ama hiç bir etki yok yine 0 lanmıyor dediğiniz gbi kırksa bişiler fazla masraf cıkartır mı birde km 0 lamak için kontak açık mı olcak kapalımı konumdami şimdiden teşekürler
-
açık kapalı farketmez anahtar üstünde kontak kapalıyken sıfırladım bugün mesela.Dediğim gibi parça pahalı değildir küçücük bişey ama muhtemelen takonun sökülmesi gerekecek o biraz pahalıdır tutturabildiğine değişir fiyat.
-
açık kapalı farketmez anahtar üstünde kontak kapalıyken sıfırladım bugün mesela.Dediğim gibi parça pahalı değildir küçücük bişey ama muhtemelen takonun sökülmesi gerekecek o biraz pahalıdır tutturabildiğine değişir fiyat.
teşekürler ilgilendigin için eren kardeş desene bize ilk defa tamir yolu göründü saolasin .. :)
-
benimde bozuldu daha doğrusu ben sürekli yakıtı ölçmek için sıfırlıyordum ben bozdum :) hala öyle duruyor. eğer hesaplama yapacaksam not alıyorum :)