Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: cezakiller - 13 Temmuz 2012, 22:48:42

Başlık: KM sorunu
Gönderen: cezakiller - 13 Temmuz 2012, 22:48:42
slm herkese   benim aracimda  km sıfırlama düğmesimi desem  cubugumu desem  o alete basıyorum basıyorum km 0 lanmıyor sorun nedır acaba  servise götürsem çok fiyat çıkarmı bana acaba ararc 99 golf
Başlık: Ynt: KM sorunu
Gönderen: bermuda24 - 13 Temmuz 2012, 23:00:44
basıp sağa çevirmek lazım
Gönderen: R-Line - 13 Temmuz 2012, 23:31:58
sağa sola çevirmeye gerek yok. biraz basılı tutmak yeterli  ;)
Gönderen: rene - 14 Temmuz 2012, 10:22:31
sanırım arkadaş basılı tutuyorda sıfırlamıyor...eğer öyleyse çubugun ayakları kırılmış olabılır o pahalı değilde sök tak can sıkıcı bi iş
Gönderen: cezakiller - 14 Temmuz 2012, 18:55:13
basiyorum ama hiç bir etki yok  yine 0 lanmıyor  dediğiniz gbi kırksa bişiler  fazla masraf cıkartır mı  birde km 0 lamak için kontak açık mı olcak kapalımı konumdami  şimdiden teşekürler
Gönderen: rene - 15 Temmuz 2012, 00:03:47
açık kapalı farketmez anahtar üstünde kontak kapalıyken sıfırladım bugün mesela.Dediğim gibi parça pahalı değildir küçücük bişey ama muhtemelen takonun sökülmesi gerekecek o biraz pahalıdır tutturabildiğine değişir fiyat.
Gönderen: cezakiller - 15 Temmuz 2012, 14:20:08
açık kapalı farketmez anahtar üstünde kontak kapalıyken sıfırladım bugün mesela.Dediğim gibi parça pahalı değildir küçücük bişey ama muhtemelen takonun sökülmesi gerekecek o biraz pahalıdır tutturabildiğine değişir fiyat.

teşekürler ilgilendigin için  eren kardeş desene bize ilk defa tamir yolu göründü saolasin .. :)
Gönderen: xaero - 16 Temmuz 2012, 12:10:53
benimde bozuldu daha doğrusu ben sürekli yakıtı ölçmek için sıfırlıyordum ben bozdum :) hala öyle duruyor. eğer hesaplama yapacaksam not alıyorum :)