Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Aranıyor => Konuyu başlatan: talos - 15 Haziran 2012, 19:03:13
-
arkadaşlar aradığınız parçalar varsa buraya yazın köklü bir vw çıkmacısı buldum corrado farları bile var adamda sizin için sorabilirim ........
-
selam
golf 3 tek kapı sağ kapı çıtası kalın tip
varsa sanazahmet bi soruştur
teşekkürler
-
biraz önce geldim ordan pazartesi tekrar gideceğim sorarım ...
-
talos merabalar arkadaşım bana da golf 4 ün sol tavan fitili lazım önden arkaya kadar uzanan lastik bi soruverirsen çok memnun olurum arkadaşım
-
yazdım notlarıma pazartesi akşama burdan yazarım:)))
-
selam
golf 3 tek kapı sağ kapı çıtası kalın tip
varsa sanazahmet bi soruştur
teşekkürler
bunun sıfırı var çıkması yok elinde....sıfır fiyatını verecekler....
-
talos merabalar arkadaşım bana da golf 4 ün sol tavan fitili lazım önden arkaya kadar uzanan lastik bi soruverirsen çok memnun olurum arkadaşım
elinde sökülmüş bi golf4 var bakıp fiyat verecek sol tavan çıtası için....
-
çok teşekkürler ilgin alakan için haber bekliyorum
-
bunun sıfırı var çıkması yok elinde....sıfır fiyatını verecekler....
teşekkürler dostum
ben çıkmasını arıyorum
sıfır takarsam diğerleri soluk olduğu için yeni olan sırıtacak
temiz çıkma lazım kısacası
-
elinde sökülmüş bi golf4 var bakıp fiyat verecek sol tavan çıtası için....
sağlık sorunları nedeni ile biraz geç gittim kusura bakma hatasız hatta şu anda araç üstünde 150 tl dedi sol tekine .....
-
sağlık sorunları nedeni ile biraz geç gittim kusura bakma hatasız hatta şu anda araç üstünde 150 tl dedi sol tekine .....
-
hocam tam olarak izmirin neresinde
-
kım bu parcacı ? :D
-
sıfırıda 150 tl ama biraz ikram yaparsa alabilirim dostum benimle irtibata geçebilirsin çağrı at seni ararım 0537 262 14 88 uuttum geçmiş olsun inşallah önemli bişeyin yoktur
-
kım bu parcacı ? :D
ben bıde ozelden sordum ama cvp gelmedı :)
-
ben bıde ozelden sordum ama cvp gelmedı :)
japonnnnnn:))))))))))))
-
sıfırıda 150 tl ama biraz ikram yaparsa alabilirim dostum benimle irtibata geçebilirsin çağrı at seni ararım 0537 262 14 88 uuttum geçmiş olsun inşallah önemli bişeyin yoktur
yarın yada önümüzdeki hafta basit bir operasyon geçireceğim dostum 0 ı aynı fiyatsa 0 ını al çünkü kargo falan fiyat şişirecek ben alıp sana kargolarım ama adamın yapacağı indirim 10 -20 tl ....
-
japonnnnnn:))))))))))))
meşur japon :))
japonun 2. el deposu nerde ?
-
japon adamına göre muamele eder istersen ben tanıştırayım seni fiyatlar hoş gelir yok dışardan ben gidip alacam dersen japon adama harakiri yaptırır benden sölemesi:)))))))))))))))
-
ben gitcem diyosan gidip dükkandan soruyosun 2. el fiyatlarıda ordan veriliyo:()
-
ben gitcem diyosan gidip dükkandan soruyosun 2. el fiyatlarıda ordan veriliyo:()
fena olmaz :)