Volkswagen Türkiye
Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: glowface - 08 Haziran 2012, 00:47:14
-
arkadaslar yarın veya c.tesi günü ankaraya gelicem.bi bmw 3.20 alıcam nasip olursa ? kaporta boya konusunda sıkıntı yok cocuk herseyi söyledi zaten..benim için cok cok önemli olan motoru ve sanzumanı..ankarada bu bmwde işini bilen bi usta bi öneri verebileceginiz birileri lazım ? şimdiden tşk ederim
-
arkadaslar yarın veya c.tesi günü ankaraya gelicem.bi bmw 3.20 alıcam nasip olursa ? kaporta boya konusunda sıkıntı yok cocuk herseyi söyledi zaten..benim için cok cok önemli olan motoru ve sanzumanı..ankarada bu bmwde işini bilen bi usta bi öneri verebileceginiz birileri lazım ? şimdiden tşk ederim
dadaş mekanik bekir usta
erdem bmw şükrü usta
ferros garage farhat usta ;)
-
iyi güzelde nerede bunlar :)
-
ankarada bmw nin piri necdet ustadır, şaşmaz oto sanayinde kime sorsanız necdetin yerini tarif eder
-
bindik bir alamete gidioz kıyamete :) herkes alma alma bmw alma diyor amaa bende inat ettim alıcam enazından içimdeki bu sevdayı söndürmüş olurum :) güzelce baktırmak gerek necdet usta bize inşALLAH yardımcı olurr..şaşmaz oto sanayi ankaranın neresnde ?
-
bindik bir alamete gidioz kıyamete :) herkes alma alma bmw alma diyor amaa bende inat ettim alıcam enazından içimdeki bu sevdayı söndürmüş olurum :) güzelce baktırmak gerek necdet usta bize inşALLAH yardımcı olurr..şaşmaz oto sanayi ankaranın neresnde ?
maps.google.com adresine 39.939718,32.713251 bu numaraları olduğu gibi yapıştırın şaşmazın göbeği orası. İstanbul yolu üzerinde kalıyor :tamamdir
-
necdet usta o aracın ciğerini okur, merak etme sen, zaten gidince önündeki bmw kuyruğunu görürsün ;)
-
necdet ustaya güvenebiliriz ozaman
-
bi alıcı arabamı necdet ustaya götürdü baktırmaya...
kaputu açtı geri kapattı motor yarı dedi :)
alıcı sağolsun 4 yer daha gezdirdi aracı geriye kalan herkes iyi dedi bunların içinde tüm oto gibi kaliteli bi servis de var.
-
:)