Volkswagen Türkiye

Otomobil Forumu => Genel => Konuyu başlatan: glowface - 08 Haziran 2012, 00:47:14

Başlık: ANKARA'DAN Yardım ??
Gönderen: glowface - 08 Haziran 2012, 00:47:14
arkadaslar yarın veya c.tesi günü ankaraya gelicem.bi bmw 3.20 alıcam nasip olursa ? kaporta boya konusunda sıkıntı yok cocuk herseyi söyledi zaten..benim için cok cok önemli olan motoru ve sanzumanı..ankarada bu bmwde işini bilen bi usta bi öneri verebileceginiz birileri lazım ? şimdiden tşk ederim
Başlık: Ynt: ANKARA'DAN Yardım ??
Gönderen: mk2_20v - 08 Haziran 2012, 00:49:44
arkadaslar yarın veya c.tesi günü ankaraya gelicem.bi bmw 3.20 alıcam nasip olursa ? kaporta boya konusunda sıkıntı yok cocuk herseyi söyledi zaten..benim için cok cok önemli olan motoru ve sanzumanı..ankarada bu bmwde işini bilen bi usta bi öneri verebileceginiz birileri lazım ? şimdiden tşk ederim

dadaş mekanik bekir usta
erdem bmw şükrü usta
ferros garage farhat usta ;)
Gönderen: glowface - 08 Haziran 2012, 08:25:49
iyi güzelde nerede bunlar :)
Gönderen: ALPER. - 08 Haziran 2012, 11:06:03
ankarada bmw nin piri necdet ustadır, şaşmaz oto sanayinde kime sorsanız necdetin yerini tarif eder
Gönderen: glowface - 08 Haziran 2012, 15:24:31
bindik bir alamete gidioz kıyamete :) herkes alma alma bmw alma diyor amaa bende inat ettim alıcam enazından içimdeki bu sevdayı söndürmüş olurum :) güzelce baktırmak gerek necdet usta bize inşALLAH yardımcı olurr..şaşmaz oto sanayi ankaranın neresnde ?
Gönderen: salihsefa - 08 Haziran 2012, 19:36:15
bindik bir alamete gidioz kıyamete :) herkes alma alma bmw alma diyor amaa bende inat ettim alıcam enazından içimdeki bu sevdayı söndürmüş olurum :) güzelce baktırmak gerek necdet usta bize inşALLAH yardımcı olurr..şaşmaz oto sanayi ankaranın neresnde ?

maps.google.com adresine 39.939718,32.713251 bu numaraları olduğu gibi yapıştırın şaşmazın göbeği orası. İstanbul yolu üzerinde kalıyor  :tamamdir
Gönderen: ALPER. - 08 Haziran 2012, 23:07:10
necdet usta o aracın ciğerini okur, merak etme sen, zaten gidince önündeki bmw kuyruğunu görürsün ;)
Gönderen: glowface - 10 Haziran 2012, 12:28:55
necdet ustaya güvenebiliriz ozaman
Gönderen: mk2_20v - 10 Haziran 2012, 23:22:02
bi alıcı arabamı necdet ustaya götürdü baktırmaya...
kaputu açtı geri kapattı motor yarı dedi :)
alıcı sağolsun 4 yer daha gezdirdi aracı geriye kalan herkes iyi dedi bunların içinde tüm oto gibi kaliteli bi servis de var.
Gönderen: glowface - 11 Haziran 2012, 11:57:05
 :)