Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: west_55 - 06 Haziran 2012, 22:49:43
-
Araçta 1 kişi varken herşey normal, fakat 4-5 kişi araca bindiğinde ve hafif bozuk bir yola girdiğimde sanki araç sağa sola kendi kendine gidiyor. Ayrıca 100 KM hızda araç titriyor, 100 KM hızı geçince titreme kesiliyor.Yani titreme işi sadece 95-100 KM hız aralığında oluyor. Sorun ne olabilir acaba? Fikri olan var mı?
-
sanki balans ve lastik basıncıyla alakalı bir durum gibi
-
lastik havalarından kaynaklanıyor eğer sık sık 4-5 kişi biniyorsanız ön havaları 32-arkaları 33-34 yap,
-
Araçta 1 kişi varken herşey normal, fakat 4-5 kişi araca bindiğinde ve hafif bozuk bir yola girdiğimde sanki araç sağa sola kendi kendine gidiyor. Ayrıca 100 KM hızda araç titriyor, 100 KM hızı geçince titreme kesiliyor.Yani titreme işi sadece 95-100 KM hız aralığında oluyor. Sorun ne olabilir acaba? Fikri olan var mı?
Balansçıya bit git Hüseyin abi çözerler geçmiş olsun
-
balans ayarından yada lastiklerden kaynaklanabilir (tel kırığı basınç vs.) rot balansçı çözer bu işi
-
konu açılmışken sormakta fayda var. genelde bir yada 2 kişi bindiğim polonun lastik basınçları kaç olmalıdır?
-
Arkadaşlar bugün bi tanıdık tamirciye gittim. Ve sol arka amotisörün yağ akıttığını gördük. Arka amortisörler değişti. Açıkcası araca 190 TL sıkışmış.
-
konu açılmışken sormakta fayda var. genelde bir yada 2 kişi bindiğim polonun lastik basınçları kaç olmalıdır?
lastik değerlerine göre hava basılır 175/70/13 gibi benzıncılerde tablo var hava basılan kısımda bakınız
-
Standart 2.1 bar yani 30-31 ama ben her zaman hepsini 32 yapıyorum memnunum kaç kişi binerse binsin