Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: inundatio - 04 Haziran 2012, 19:46:44
-
Arkadaşlar aracimdaki akü yü değiştireceğim.. Hangi marka ve özellikteki aküyü onerirsiniz.
-
Varta dan şaşmam :)
-
metinmb407
Varta akü fiyatları nelerdir. bayilik yapısı konusunda bilginiz var mı ?
-
Ben eski aküyü verdim yeni aküyü 120 liraya aldım. 60 amper. Bayilik yapısı hakkında bilgim yok, ben Edirne deki Varta bayisinden aldım. Aracın orijinal aküsünü 8 sene kullandıktan sonra artık değişim istediğinin farkındaydım. Çalıştırırken marş esnasında ABS ışıkları yanıyordu. Aracı çalıştırırken ABS ışığı yanarsa akü değişimi gelmiş demektir.
-
Ben eski aküyü verdim yeni aküyü 120 liraya aldım. 60 amper. Bayilik yapısı hakkında bilgim yok, ben Edirne deki Varta bayisinden aldım. Aracın orijinal aküsünü 8 sene kullandıktan sonra artık değişim istediğinin farkındaydım. Çalıştırırken marş esnasında ABS ışıkları yanıyordu. Aracı çalıştırırken ABS ışığı yanarsa akü değişimi gelmiş demektir.
Bizim burada varta bayii yok .. inci - yada çelik düşünbilirim
-
1 hafta önce markası bosch orjınal vw akusu aldım tas gıbı valla 62 amper 130 lıra bnden dost tavsıyesı bosch akü alın alman malı cok kalıtelı
-
72 amper ne zarar verir araca...??? :melek:
-
incide iyidir.
-
Kesinlikle varta almalısın ama mutlu'da mahçup etmez... ;)