Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => Sohbet => Konuyu başlatan: hrntncy - 02 Haziran 2012, 12:27:05
-
arkadaslar pazar günü yani yarın izmir çeşmeye tatil için yola cıkıyorum yanlız çeşmede bulunan arkadaslar gezilip görülecek mekan tavsiyesinde bulunabilirlermi belkide siteden arkadaslala bile karsılasabiliriz :)
-
Nasıl bir tatil planınız var ona göre tavsiye verelim. Turistik gezimi yoksa gece hayatımı yada deniz kum güneş yeme içme ?
-
gece hayatı dıyorsan Marrakech, Sole mare, Kafe-pi gidebileceğin iyi mekanlardandır :saygılar
-
gece hayatı dıyorsan Marrakech, Sole mare, Kafe-pi gidebileceğin iyi mekanlardandır :saygılar
:tamamdir
-
Kocakarı plajı, ılıca plajı güzeldir. Senin belki kalacak yerin vardır ama şöyle söyleyeyim Çeşme'de oldukça uygun fiyatlı pansiyonlar var. Şimdiden iyi tatiller.
-
marrakech ve sole mare ye gittim ikisine de hayran kaldım kafe-pi dediğiniz yeri bulamadım ama onun yerine paparaziyede gittim otopark parası haric ondan da memnun kaldım bu arada paparazide otopark ucreti (30 tl ) :)
-
marrakech ve sole mare ye gittim ikisine de hayran kaldım kafe-pi dediğiniz yeri bulamadım ama onun yerine paparaziyede gittim otopark parası haric ondan da memnun kaldım bu arada paparazide otopark ucreti (30 tl ) :)
dogru tercih yapmışsınız 3 u de cok kaliteli mekanlardır :tamamdir