Volkswagen Türkiye

Serbest Forum => Sohbet => Konuyu başlatan: hrntncy - 02 Haziran 2012, 12:27:05

Başlık: İzmir / Çeşme Mekan tavsiyesi
Gönderen: hrntncy - 02 Haziran 2012, 12:27:05
arkadaslar pazar günü yani yarın izmir çeşmeye tatil için yola cıkıyorum yanlız çeşmede bulunan arkadaslar gezilip görülecek mekan tavsiyesinde bulunabilirlermi belkide siteden arkadaslala bile karsılasabiliriz :)
Başlık: Ynt: İzmir / Çeşme Mekan tavsiyesi
Gönderen: cybertronics - 02 Haziran 2012, 13:23:59
Nasıl bir tatil planınız var ona göre tavsiye verelim. Turistik gezimi yoksa gece hayatımı yada deniz kum güneş yeme içme ?
Gönderen: MeTHea35 - 02 Haziran 2012, 15:25:59
gece hayatı dıyorsan Marrakech, Sole mare, Kafe-pi gidebileceğin iyi mekanlardandır  :saygılar
Gönderen: cybertronics - 02 Haziran 2012, 16:50:40
gece hayatı dıyorsan Marrakech, Sole mare, Kafe-pi gidebileceğin iyi mekanlardandır  :saygılar
  :tamamdir
Gönderen: Atay - 03 Haziran 2012, 12:22:11
Kocakarı plajı, ılıca plajı güzeldir. Senin belki kalacak yerin vardır ama şöyle söyleyeyim Çeşme'de oldukça uygun fiyatlı pansiyonlar var. Şimdiden iyi tatiller.
Gönderen: hrntncy - 09 Haziran 2012, 04:14:23

marrakech ve sole mare ye gittim ikisine de hayran kaldım kafe-pi dediğiniz yeri bulamadım ama onun yerine paparaziyede gittim otopark parası haric ondan da memnun kaldım  bu arada paparazide otopark ucreti (30 tl ) :)
Gönderen: MeTHea35 - 09 Haziran 2012, 14:55:57

marrakech ve sole mare ye gittim ikisine de hayran kaldım kafe-pi dediğiniz yeri bulamadım ama onun yerine paparaziyede gittim otopark parası haric ondan da memnun kaldım  bu arada paparazide otopark ucreti (30 tl ) :)
dogru tercih yapmışsınız 3 u de cok kaliteli mekanlardır  :tamamdir