Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: cabrio63 - 31 Mayıs 2012, 19:39:12
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-iyi-araba-iyi-fiyat-88296850/detay/
-
çok temiz maşallah..
-
teşekkürler...
-
pazarlık payı vardır...beni utandırmayacak bir araç olduğu için her türlü kefilim...
-
ah ulen ankarada olaydın da bana araba aratmayaydın yau...kaşta bir ablama araba arıyom...
-
cihann abi şaşırtıyosun ama :-[
-
ah ulen ankarada olaydın da bana araba aratmayaydın yau...kaşta bir ablama araba arıyom...
ankarada olaydın derken atla gel kardeşim otobüs le 6 saat samsun gelen ilk kişiye pide ya da balık ikramımız vardır ;)
-
cihann abi şaşırtıyosun ama :-[
bende şaşırdım mehmetim ;D
-
ben alsam mı arabam da yok ve arabay cok para da vermek istemiyorum
ideal gibi
-
kendim için olsa gelecem ya, ablam zaten kaş'tan ankaraya gelecek sırf araba için bir de burdan samsuna gelmez. neyse aramaya devam. hayırlı satışlar ossun sana :tamamdir :tamamdir
-
Güzel Araç gerçekten
Hayırlı Satışlar
-
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar dediğim gibi sonuna kadar malımın arkasındayım model yenilemek için satıyorum sadece :)
-
arac zaten kendini belli ediyor orası apayrı ama ben şunu düşünüyorum bu modele bu kadar para verilir evet ama binmeye verilir mi yorar mı? Bunu tahmin edemiyorum
-
Uzun yolda ve şehir içinde yormuyor fakat eve gelip başını yastığa koyduğunda onu düşünmekten beynin yoruluyor okadar söyliym ben sana :)
-
arac zaten kendini belli ediyor orası apayrı ama ben şunu düşünüyorum bu modele bu kadar para verilir evet ama binmeye verilir mi yorar mı? Bunu tahmin edemiyorum
volkswagen ler kalitesi ve sağlamlığı gereği maalesef diğer araba marklarından daha pahalı oluyor.ancak kullanırken yaşadığın konfor kalite ve keyif verdiğin her kuruşa sonuna kadar değer ki dediğim gibi arabam bakımlı ve iyi durumda.çoğu kişiler bu durumda satmaz arabasını.bakımlarını balatalarını yağını bitirir öyle satar...
-
güncel fiyatta pazarlık payı vardır...
-
fiyat düştü...
-
güncel...
-
Fiyat kaça düştü
-
15500
-
güncel...
-
güncel...
-
kardeş iyi araba iyi fiyat ama fiyat gerçekten jantsız vs vs olmayan bir araç için çok alınsa direk alıcısına 18000 maliyeti var sadece bir jant lastikle bende aynı bölyle almıştım arabamı ama fiyat iyiydi ...akıllı mantıklı birşey bulursam alıcam arıyoruz bakalım ..
-
Bu araba neden satılmıyor.?
-
kardeş iyi araba iyi fiyat ama fiyat gerçekten jantsız vs vs olmayan bir araç için çok alınsa direk alıcısına 18000 maliyeti var sadece bir jant lastikle bende aynı bölyle almıştım arabamı ama fiyat iyiydi ...akıllı mantıklı birşey bulursam alıcam arıyoruz bakalım ..
Alan adamın jant takacağını nereden biliyorsun cengiz_?
-
böyle yumurta gibi binecekse sıkıntı yok . + otomatikmiş kardeşim imkansız.. ;)
-
Otomatik görüşüne katılıyorum ama onunda pazarı var ben mesela bundan önceki otomatiği 1 hafta içinde satmıştım.. Eskiden LPG'de alan-satan kişinin tasarrufuna kalmış bir seçenekti.. Ama şimdi araba satıyorsan üzerinde lpg olması şart.. Jant lastik konusuna gelecek olursak.. evet gerçekten görüntü olarak kötü duruyor jantsız ama bu işte alan ve satanın hala tasarrufunda olan bir lüx diyelim.
-
yumurta gibi derken?
-
Takas dusnumuormusun abı bu tarz arabaya ıhtıyacım var..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2-sahibinden-seat-ibiza-sport-pd130-04-87026459/detay/
Sazımanı ne durumda aracın 4 ılerımı 5 ılerımı?
-
Takas dusnumuormusun abı bu tarz arabaya ıhtıyacım var..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2-sahibinden-seat-ibiza-sport-pd130-04-87026459/detay/
Sazımanı ne durumda aracın 4 ılerımı 5 ılerımı?
şanzımanım 4 ileri ve iyi durumda ama maalesef kardeş 4 kapı araç sipariş verdim...
-
Bana aracınızda degısen veya boya warmıdır?
calsmayan ektrık aksamı klıması vs? viste gecıslerınde tıtreme warmıdır hıssetıgınız? lpg de kac krs yakmakdadır ve son fıyatı istanbuldan gelcegımı goz onune alarak pm atarmısnız?
ona gore sızı arayıp samsundan bır kac arkadasımı yonllendırecegım..
-
tatil dönüşü günceli...