Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: relaxizmir - 24 Mayıs 2012, 09:09:46

Başlık: Ne kadar zor olabilir ki ???????
Gönderen: relaxizmir - 24 Mayıs 2012, 09:09:46
Sonunda aracım satıldı  :'(

İnanın bugüne kadar her milimetre karesinde terimin bir damlası olduğunu bildiğim yeşil böceğim sonunda gitti. Yeni sahibi aracı alıp giderken, ben elinden oyuncağı alınan çocuğun dudağını büküp size bakışı nasılsa aynı öyle bakakaldım arkasından... Meğer Polomdan ayrılmak ne kadar zormuş  :(

http://www.youtube.com/watch?v=iUtvN2QtEi4&feature=youtu.be
Başlık: Ynt: Ne kadar zor olabilir ki ???????
Gönderen: ozmo - 24 Mayıs 2012, 09:21:50
hadi hayırlısı olsun böylesi belki senin için daha hayırlıdır.
Gönderen: relaxizmir - 24 Mayıs 2012, 09:22:32
Sonuçta kendi isteğimle sattım ama bu kadar canımın sıkılacağını tahmin bile etmezdim... :(
Gönderen: BARRACUDAY - 24 Mayıs 2012, 09:36:34
Hayırlı olsun, ilk aracınız mıydı ?
Gönderen: relaxizmir - 24 Mayıs 2012, 09:50:37
Hayırlı olsun, ilk aracınız mıydı ?

Çokmu belli oluyor :)
Gönderen: BARRACUDAY - 24 Mayıs 2012, 10:01:17
Çokmu belli oluyor :)

Evet. Bende peugeot 106'ımı verirken arkasından bakakalmıştım. Normal yani  :tamamdir
Gönderen: uygaraga - 24 Mayıs 2012, 11:40:07
Sonunda aracım satıldı  :'(

İnanın bugüne kadar her milimetre karesinde terimin bir damlası olduğunu bildiğim yeşil böceğim sonunda gitti. Yeni sahibi aracı alıp giderken, ben elinden oyuncağı alınan çocuğun dudağını büküp size bakışı nasılsa aynı öyle bakakaldım arkasından... Meğer Polomdan ayrılmak ne kadar zormuş  :(

http://www.youtube.com/watch?v=iUtvN2QtEi4&feature=youtu.be

bende ne zaman araç satsam gözlerim buğulanıyo yada boğazıma bi öküz oturuyo sanki manitadan ayrılmışım gibi
allah sana daha iyisini nasip eder inşallah ama pişman olduysan benım tıtrılı veriyim sana 99 model polo 6 n sunroff + kliama +lpg  mevcut
Gönderen: speedystop - 24 Mayıs 2012, 12:17:00
Aracımı bende bugün sattım hayırlısıyla 14100 tl ye gitti giderkende beni sattın alacağın olsun gibi baktı sanki valla içime düğümlendi hala
Gönderen: BARRACUDAY - 24 Mayıs 2012, 12:18:56
Aracımı bende bugün sattım hayırlısıyla 14100 tl ye gitti giderkende beni sattın alacağın olsun gibi baktı sanki valla içime düğümlendi hala

Hayırlı olsun. Artık bir golf yakışır dimi  :D
Gönderen: uygaraga - 24 Mayıs 2012, 12:21:38

senın araba neydi kaç model vs 14100 e giden
Gönderen: speedystop - 24 Mayıs 2012, 12:37:20

senın araba neydi kaç model vs 14100 e giden

99 model sunroofsuz klimalı hava yastıklı 6n di abi tamircine gidemeden satıldı  :melek:
Gönderen: speedystop - 24 Mayıs 2012, 12:44:37
Hayırlı olsun. Artık bir golf yakışır dimi  :D

Abi bu paraya tenis bile yok bırak golfü ;D
Gönderen: 06kzn39 - 24 Mayıs 2012, 13:22:56
hayırlı olsun
Gönderen: BARRACUDAY - 24 Mayıs 2012, 13:27:12
Abi bu paraya tenis bile yok bırak golfü ;D
Arabayı madem sattın, demekki bir amacın var. Ya model yükseltecen, yada Allah ''yürü ya kulum'' dedi  ;D
Gönderen: speedystop - 24 Mayıs 2012, 13:30:21
Arabayı madem sattın, demekki bir amacın var. Ya model yükseltecen, yada Allah ''yürü ya kulum'' dedi  ;D

Sanırın Allah yürü ya kulum dedi  ;D
Gönderen: KAAN60 - 24 Mayıs 2012, 13:36:32
relaxizmir hayırlısı olsun, dahaiyisini nasip etsin Allahım sanada dahada iyileri dahada kurcalayacağın golfler nasip olur inşallah speedy ;D bu arada 14 den aşaya vermemene sevindim değerine gitmiş. :tamamdir
Gönderen: speedystop - 24 Mayıs 2012, 15:18:51
relaxizmir hayırlısı olsun, dahaiyisini nasip etsin Allahım sanada dahada iyileri dahada kurcalayacağın golfler nasip olur inşallah speedy ;D bu arada 14 den aşaya vermemene sevindim değerine gitmiş. :tamamdir

Saol Kaan abi bilmiyorum zorlasam daha yukarı gidermiydi?  :D
Gönderen: uygaraga - 24 Mayıs 2012, 15:29:18

sanmam daha yukarı güdeceğini gitse benım kı giderdi isteyen olursa heberınız olsun bendede var bir polo   http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1999-klima-sunroof-yeni-lpg-2-yil-garantili-yeni-muayne-83859039/detay
Gönderen: cengizd68 - 24 Mayıs 2012, 16:24:24
arkadaşlar bendede 97 polo classic var piyasası nerelerde acaba satıp benimde golf 4 alasım var (168000 km 100hp aft çif hava yastığı abs klima var komple boyalı 2 parçada değişeni var)
Gönderen: relaxizmir - 24 Mayıs 2012, 16:31:53

Eyvallah abi sağolasın.Ama bundan sonra benzinli biraz sor...Dizel olsun bizim olsun  :D Ama polo başkaymış be  :(
Gönderen: relaxizmir - 24 Mayıs 2012, 16:33:03

Hayırlısı olsun kardeşim.Allah daha iyilerini nasip etsin inşallah.  :D
Gönderen: uygaraga - 24 Mayıs 2012, 17:04:07
arkadaşlar bendede 97 polo classic var piyasası nerelerde acaba satıp benimde golf 4 alasım var (168000 km 100hp aft çif hava yastığı abs klima var komple boyalı 2 parçada değişeni var)

12 13 bin arası   istanbul piyasasınsı 
Gönderen: KAAN60 - 24 Mayıs 2012, 20:26:28
yazı beklesen giderdi ama şu bahar dönemi bence iyi gitti, hem rengi hem km si gayet iyiydi, alana hayırlısıyla binmek nasip etsin.
Gönderen: speedystop - 24 Mayıs 2012, 23:33:08
yazı beklesen giderdi ama şu bahar dönemi bence iyi gitti, hem rengi hem km si gayet iyiydi, alana hayırlısıyla binmek nasip etsin.

Abi en bu aracı aldığımda herkez 1000 tl fazla verdin zarar ettin dedi biliyomusun devletin su eski arabalara vergi muhabbeti piyasaları bozacak gibi risk almaya değmez sonra bağırırız devlet bize bağmiyyyy diye  :halazn:
Gönderen: KAAN60 - 26 Mayıs 2012, 23:00:51
Abi en bu aracı aldığımda herkez 1000 tl fazla verdin zarar ettin dedi biliyomusun devletin su eski arabalara vergi muhabbeti piyasaları bozacak gibi risk almaya değmez sonra bağırırız devlet bize bağmiyyyy diye  :halazn:
;D ;D ;D ;D
Gönderen: therasmus - 27 Mayıs 2012, 13:56:37

Bu fiyat bence çok iyi,ben aracımı 13.000 e satamadım 1-2 ay önce sonrada vazgectim.
99 polo hava yastıgı-klima-lpg
Hayrını görün ne diyelim.:)
Gönderen: hadesksk - 06 Haziran 2012, 16:22:20
yaf forumda en çok beğendiğim arabalardan biri senikiydi hatta izmirde bile gördüm arabanı bostanlı civarında. sana poloyla ilgli çok sorcağım şey vardı. hayırlısı olsun daha iyisini alırsın inşalllah.