Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: stalkerr - 21 Mayıs 2012, 18:59:17

Başlık: baskı balata sorunu....
Gönderen: stalkerr - 21 Mayıs 2012, 18:59:17
arkadaşlar yeni baskı balata değiştirdim ama araç halan çok yukarda kavrıyor gti larda böyle oldugunu söylediler birde araba çok asılmıyor bagırıyor ama bagırdıgı kadar gitmiyor ilk kalkısta 1. viteste gti kullanıclıarı deneyimleri paylaşırlarsa sevinirim....
Başlık: Ynt: baskı balata sorunu....
Gönderen: barut - 24 Mayıs 2012, 16:22:58
üstad bende yeni değiştirdim sayılır halen aynı yüksekte kavrıyor eşimde o yüzden çok zorlanıyor
Gönderen: htmetin - 24 Mayıs 2012, 17:09:37
İlk takıldığında bir müddet aşağıda kavrıyor sonra yine aynı yüksekliğe geliyor.. Şanzımanın içerisinde  bir tane yuvarlak parça var.. baskı balata değiştirilken onuda değiştirmek gerekiyor.
Gönderen: servet_volt - 24 Mayıs 2012, 20:11:40
ya benımkıde aksıne ıyıce asagıda kavrıyo paspas falan kactımı altına zorlanıyorum... buda dızellere has bı durum mu araba ?
Gönderen: stalkerr - 14 Haziran 2012, 23:17:36
teşekkür ettim arkadaşlar başka bir gti da da deneme şansım oldu yukarıda kavrıyor oda....
Gönderen: 5ani5 mk2 - 14 Haziran 2012, 23:33:32
baskı balata ve volanttan kaynaklı yukarda kavrayablir :=) benimki  ne yukarda ne aşagıda tam ortada kavrıyo:)
Gönderen: servet_volt - 15 Haziran 2012, 01:14:04
ayrıca eklıyım bızım debrıyaj tellerı kurmalıdır. Yanı altta yada ustte kawrama durumunu ayarlayabılırsınız.
Gönderen: 5ani5 mk2 - 15 Haziran 2012, 21:12:37
bızımkiler full hıdrolik
Gönderen: htmetin - 15 Haziran 2012, 21:33:59
ayrıca eklıyım bızım debrıyaj tellerı kurmalıdır. Yanı altta yada ustte kawrama durumunu ayarlayabılırsınız.

Benzinli olm bizim ki.. sizin gibi kırkırkır tıkırımıkır binmiyoruz :)) bizim ecumuz var herşeyi o yönetiyor. ne zaman yemeğe gideceğimizi vs. :) debriyajımızda hidrolik sistem..  >:D