Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf III => Konuyu başlatan: stalkerr - 21 Mayıs 2012, 18:59:17
-
arkadaşlar yeni baskı balata değiştirdim ama araç halan çok yukarda kavrıyor gti larda böyle oldugunu söylediler birde araba çok asılmıyor bagırıyor ama bagırdıgı kadar gitmiyor ilk kalkısta 1. viteste gti kullanıclıarı deneyimleri paylaşırlarsa sevinirim....
-
üstad bende yeni değiştirdim sayılır halen aynı yüksekte kavrıyor eşimde o yüzden çok zorlanıyor
-
İlk takıldığında bir müddet aşağıda kavrıyor sonra yine aynı yüksekliğe geliyor.. Şanzımanın içerisinde bir tane yuvarlak parça var.. baskı balata değiştirilken onuda değiştirmek gerekiyor.
-
ya benımkıde aksıne ıyıce asagıda kavrıyo paspas falan kactımı altına zorlanıyorum... buda dızellere has bı durum mu araba ?
-
teşekkür ettim arkadaşlar başka bir gti da da deneme şansım oldu yukarıda kavrıyor oda....
-
baskı balata ve volanttan kaynaklı yukarda kavrayablir :=) benimki ne yukarda ne aşagıda tam ortada kavrıyo:)
-
ayrıca eklıyım bızım debrıyaj tellerı kurmalıdır. Yanı altta yada ustte kawrama durumunu ayarlayabılırsınız.
-
bızımkiler full hıdrolik
-
ayrıca eklıyım bızım debrıyaj tellerı kurmalıdır. Yanı altta yada ustte kawrama durumunu ayarlayabılırsınız.
Benzinli olm bizim ki.. sizin gibi kırkırkır tıkırımıkır binmiyoruz :)) bizim ecumuz var herşeyi o yönetiyor. ne zaman yemeğe gideceğimizi vs. :) debriyajımızda hidrolik sistem.. >:D