Volkswagen Türkiye

Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: devreklim_67 - 20 Mayıs 2012, 14:50:37

Başlık: polo 6n calisipda gidememek
Gönderen: devreklim_67 - 20 Mayıs 2012, 14:50:37
slm arkadaslar herkese iyi günler bu sabah gececiydim isten gelirken bindim arabaya 2 kilometre gitmeden araba  tekleme yapmaya basladi ve kendini cok kasti resmen gaza basiyorum  yemiyordu.sonra stop eetti iki kilometre sonra.  sonra calisiyor ama araba yerinden kalkmiyor gaza bastigim an stop ediyor
calisma calisiyordu ama gaz yemiyor acaba ne olabilir acil durum simdiden tesekkürler
Başlık: Ynt: polo 6n calisipda gidememek
Gönderen: BARRACUDAY - 20 Mayıs 2012, 15:33:56
triger kayışını ve baskı balatayı kontrol ettirin.
Gönderen: nakres - 20 Mayıs 2012, 21:44:24
ateşleme arızası veya  benzin basıncı ile ilgili bir durum olabilir.
Gönderen: speedystop - 21 Mayıs 2012, 13:33:30
slm arkadaslar herkese iyi günler bu sabah gececiydim isten gelirken bindim arabaya 2 kilometre gitmeden araba  tekleme yapmaya basladi ve kendini cok kasti resmen gaza basiyorum  yemiyordu.sonra stop eetti iki kilometre sonra.  sonra calisiyor ama araba yerinden kalkmiyor gaza bastigim an stop ediyor
calisma calisiyordu ama gaz yemiyor acaba ne olabilir acil durum simdiden tesekkürler

Lpg dede aynısıysa ateşeme bobini olabilir.
Gönderen: devreklim_67 - 21 Mayıs 2012, 13:44:21
slm arkadaslar bugun usta geldi bakti derdi atesleme bobiniymis valla.tesekkürler bugün yenisi alacagim  takacam kendim  heerkse iyi günler
Gönderen: speedystop - 21 Mayıs 2012, 13:54:12
slm arkadaslar bugun usta geldi bakti derdi atesleme bobiniymis valla.tesekkürler bugün yenisi alacagim  takacam kendim  heerkse iyi günler

Sanırın benim bi tamirhane açma vaktim gelmiş :)