Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: alyekrm - 09 Mayıs 2012, 21:41:59
-
aracım tupe geçtiği ilk anda eger hareket edip tekrar rolantiye bırakırsam (mesela çalıştırıp geri gelip tekrar sonra kendi hızıyla gitsin diye boşa attığımda )istop ediyor yada yolda giderken tüpe ilk geçtiği anda sanki ateşle yapmıyor bundan bir kaç hafta once benzin pompasına röle yaptırdım acaba onlamı alakalı ?
-
Şimdi o röleden kaynaklanacağını sanmıyorum o röleyide tavsiye etmiyorum. Benzin enjektörleri soğumuyor. Bence Sizin lpg ayarları bozuk basınç düşük tabi bir sürü şeyde olabilir. Ama ilk önce gidip bilgisayara bağlatıp bi kontrol ettirin Kitin markası nedir?
-
atiker marka.Role devreye gırıp pompayı calıstırmadıgı ıcın mı enjektorler sogumuyor ? bıraz daha acıklarmısınız ben faydalı bırsey dıye yaptırdım.
-
atiker marka.Role devreye gırıp pompayı calıstırmadıgı ıcın mı enjektorler sogumuyor ? bıraz daha acıklarmısınız ben faydalı bırsey dıye yaptırdım.
Şimdi yakıt enjektörlere geliyor normalde bakıyor enjektörler kapalı geri gidiyor hem enjektörler benzinle soğuyor hemde geri dönüp depoya girene kadar geçtiği yollar temiz kalıyor. Şimdi siz enjektörleri soğutmuyorsunuz bu ileride sıkıntıya yol açabilir. + Benzin hortumu kuruyabilir.
He nolur 20 dk da bir pompayı çalıştıran akıllı sistemler var ondan alırsanız birşey olmaz ama bir risk daha var hızlı giderken bu röle arızalanır farkına varmazsınız gazda biterse araba stop eder direksiyon fren sertleşir biryere girersiniz MazAllah
-
arac zaten sıralı sıstem oldugu ıcın ılk calısmalarda bunu yapmıyormu ? akıllı sıstem ıcın tamamen en bastan rolemı taktırmam gerekıyor yoksa ek bı parcamı takılacak ve malıteyı ne olur ?
-
arac zaten sıralı sıstem oldugu ıcın ılk calısmalarda bunu yapmıyormu ? akıllı sıstem ıcın tamamen en bastan rolemı taktırmam gerekıyor yoksa ek bı parcamı takılacak ve malıteyı ne olur ?
Hocam ilk başta soğutur ya sonra? Motor bir kere ısınıp soğumuyorki!! Bence siz masraf yapmayın onu sökün orjinal kalsın. Hem sorun ondanmı kaynaklanıyor onuda görmüş olursunuz.
-
onu taktırmamın sebebı arkadan sureklı dııtt dıye ses gelmesı sordum bu ses normal dedıler ama ben kafayı taktım bı kere cıdden rahatsız edıcı oluyor komple depoyu degıstırsem sesı keser belkı ama bılmıyorum sanayıye gıttıgımde bakacagım artık tekrar olmadı su akıllı sıstemlerı denerız bı