iyi günler arkadaÅlar,
2001 Polo TDI Trendline ile aranıza katıldım. bir kaç sorum olacak, forumda çok okudum ama benim sol kapıdaki cam açma tuÅu saÄ kapıyı kontrol etmiyor, illa ki deÄiÅtirmem mi gerekli? ayrıca rengi solan kapı kollarını karbon folyo ile kapladım, ama kolun kendisini çıkaramadım.
hosgeldınız ıyı forumlar
Cam açma tuÅunu kenarlarından bir tornavidayla kaldırarak sökebilirsiniz. O düÄmeler bir süre sonra oksitleniyor ve iÅlevini kaybediyor. Söküp wd40 gibi bir spreyle temizlerseniz büyük olasılıkla düzelecektir.
Yanılmıyorsam kol komple sökülmüyor, kapak çıkıyor. Bir tornavida yarıÄı olması lazım kenarlarında, oradan çıkıyor.
ben benim aracınkini çıkardım, temizledim, Åimdi çillop oldu.
burada anlattım aynı düÄme zaten içinde audi logosu var:
http://www.skodam.com/fabia-6y/cam-dugmesi-oksitlenme-tamiri-t28662.html
düÄmeyi açtım Åase yapmıÅ, diÄeri ile oynarken elimde kaldı :) gittim yenisini aldım (25tl), saÄ tarafa da taktık ama çalıÅmadı, tesisatta bir sorun varmıŠfazla da uÄraÅmak istemedim.
ayrıca Ankara 'da direksiyonu deri kaplatabileceÄim güzel bir yer biliyor musunuz? birde aracımın tamponlarının ikisini birden boyatacaÄım ama bi yere sordum 500 lira dedi, komik! 250 tl den fazla vermeyi planlamıyorum, forumdaki linten aradım fiyatı normale çektiler.