Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: mak.muh.erhan - 02 Mayıs 2012, 14:06:42
-
arkadaşlar golf 4 sahibiyim araba arka koltukta 3 kişi varken arka kısımdan kasislerde çukura düşünce ve kalkışlarda takırtıya benzer bir ses geliyor amartisörleri yeni değiştirdim ama hala aynı ses geliyor sizce sebebi ne olabilir yardımcı olan olursa sevinirim
-
aynısı benım golf 4 de de oluyordu cıkura gırdıgımde kut kut dıye dıngılden ses gelıyordu.ustama gosterdım dıngılı saseye tutan burç varmıs onlar eskıyınce veya catlayınca o turden sesler cıkarıyormus bende dgıstırdım ses den kurtuldum sımdı otobus gıbı yaylanıp gıdıyorum :) ayrıca ustanın dedıgıne gore o sorunu gıdermezsen dıngıl elınde kalır
-
yapma yaa yine gitti desene bi 200-300 kağıt :D satacam ben bu arabayı bu ne böyle sanayiden çıkmıyor
-
yapma yaa yine gitti desene bi 200-300 kağıt :D satacam ben bu arabayı bu ne böyle sanayiden çıkmıyor
ahh ahh :)
-
valla kardeş ya artık yaka silktim artık honda alacam ben saniyinin sadece yanındaki yoldan geçiyor hondalar :D
-
senin bu sözlerini varya ben kaç kere söyledim hatırlamıyorum :D okadar aynı yani :D
-
neden hala vosvosla uğraşıyorsun o zaman :D
-
bırakamıyorum :D azaltarak bırakmayı denicem :D
-
ben şanslıyım o zaman daha yeni başladım yolun başındayken döneyim en iyisi :D
-
bencede bırak zorla güzelliik olmuyor. bir araba bakımlıysa bakımlıdır dışı için söylemiyorum motor için söylediğim . bakımlı değilse zaten sen adam etmeye uğraşma yine vw al ama hastasından al.
-
senin degisedek olan parca bu
http://www.yedekparcayurdu.com/index.asp?page=productdetail&ID=LKS%20SLW%202334&BrandID=265&type=car
20 tl tornacıya versen 20 tl ustaya verirsin en fazla 80-100 tl tutar
-
tesekkürler umut_mk4 bu parçadan sağlı sollu iki tanemi oluyor
-
sağlı sollu parçacıların hamlelerinden sakının arkadaşlar :D
-
caner4 sen biliyormusun :)
-
ben bilmiyorum ya daha fazla da bilmek istemiyorum her öğrendiğim parça bnm cüzdanı eritiyo :D
-
satılık golf 4 var alırsan :D
-
ahahaha koptumm :D :D
aynısını ben yazcaktım :D satılık bora var çok temiz :D
-
benim golfte temiz ama arka asktan bi ses geliyor o kadar yani başka bişeyi yok :D
-
:) bnm bora daha temiz daha 110bin km'de :D tüp takılalı 7bin km oldu :D gel arkadaş param olsa da ben alsaaaammmmmm :)
-
yürü git yat arkadaşım ben honda alacam japondan şaşmayacaksın gerisi boş :)
-
sende hemen sattın markamızı ha :D gene vw al arkadaşım hepsi böle çıkcak diye bi şart mı var ya :D yetişen alıyorrrr :D
-
geçen nissan'a bindim.. golf'ün ne kadar konforlu olduğunu gördüm. Ama ağır kalıyor canım sıkılıyor. Satmaya karar vermiştim ama şimdi düşünüyorum..
-
Golf'ün keyfini kolay kolay başka arabada bulamazsınız bence.
10-15 koyup üstüne bir araba alacaksanız değebilir.
Yoksa bu fiyat aralığında kral