Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Polo ve Lupo => Polo 6N => Konuyu başlatan: devreklim_67 - 02 Mayıs 2012, 00:48:44
-
slm arkadaslar bu foruma üyeydim.polomu satali uzun zamandir aktif olarak girmiyor ama takip ediyordum tekrar dan 97 model 1.0 motor polomla aranizdayim.insallah bundan sonra bol bol muhabbet görüsmek üzere
-
97 polonun 1.0 ı var mıydı,
hadi hayırlı olsun güle kullan
-
sagol orca arkadas ben yurt disindan katiliyorum 1.0 50 pieslik bi polo .77 yasinda bir kadindan aldim ilk sahibi kadin
-
hayırlı olsun,
arac hakkında biraz bilgi verirmisiniz, yakıt sarfiyatı nasıl mesela
-
hayırlı olsun aracı şimdi merak ettim o motora o araba gidiyor mu ne yakıyor beygir vs :)
-
iç dış detaylı fotolarını gönderde görelim 1.0 poloyu :D
-
1.0 mı? aracın motor fotoğrafınıda ekler misiniz? :sevgi:
-
motor bu arkadaşlar yanlış değilsem
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/7CjbH.jpg)
-
aynen abi dis gorunus olarak hicbi farki yok
-
hayırlı olsun bu arada bende devrekliyim devrekteyim :D
-
Motorun fiziki olarak AEE motordan farkı yok galiba
-
slm arkadaslar suskun81 arkadasin ekledigi motor resmi ayni motor bende olan en kisa zamanda resimleri yükleyecegim.hepinize tesekkür ederim arkadaslar.araba 50 pies yakit yok gibi birsey ya sirf yakit iicin aldim zaten .gitme gidiyor ya ;Dyeni polocu devregin neresin den arkadasim
-
görünüs olarak normal polo motoru ben yurt disindan katiliyorum araniza arkadaslar burda cesit cok
birde 45 pieslikleri var bunlarin burda 45-174 pies arasi degisiyor
45 ps 50 ps 55 ps 60 ps 75 ps 101 ps 120 ps 174 ps olarak
-
hayırlı olsun aracı şimdi merak ettim o motora o araba gidiyor mu ne yakıyor beygir vs :)
;D ;D yavas yavas dinlene dinlene gidiyor saka bu yanada yinede 160 yapiyor arkadasim ;D ;D
-
Hoşgeldiniz. Bendede peugeot 106 1.0 vardı önceden. Az yakıyordu ama yokuş çıkarken beni deli ediyordu.
-
Bizim memlekete neden getirmezler bu arabaları
Benzin 4,80 olan memlekette ekmek su gibi satar aslında
-
Bizim memlekete neden getirmezler bu arabaları
Benzin 4,80 olan memlekette ekmek su gibi satar aslında
bu seferde benzin satışında bir azalma olacak :)
-
devrek merkeze yakınım bılık köyü çay mahallesindeyim kendi köyüm velibeyler bilirmisin bilmem sen neresinden?
-
devrek merkeze yakınım bılık köyü çay mahallesindeyim kendi köyüm velibeyler bilirmisin bilmem sen neresinden?
velibeylermi akraba cikmayalimn ;D ;D ;D ;Dcaglar köyünü bilirmisin bende ordanim arkadasim.
-
çağları bilirim soyadım ahlatlı almanyadamısın orda akrabalar var soyadı kapucu
-
evet almayadayim arkadas.davulcular var bizim akrabalar velibeylerde .kapucu kimlerden acaba sucu mehmet falan diyorlar onlardanmi arkadas yoksa okuyormu yoksa calisiyormusun
-
Ohh ohh sohbet koyulaşmış :sevgi:
-
motor
bu arkadaşlar yanlış değilsem
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/7CjbH.jpg)
Hayatımda İlk Defa 1.0 Polo görüyorum,
75 beygirlikler bayılırken 1.0 ne yapıyo acab ??
-
Hayatımda İlk Defa 1.0 Polo görüyorum,
75 beygirlikler bayılırken 1.0 ne yapıyo acab ??
baskan 1,0 motor sehir ici yakit icin on numara 100 kilometrede 5 litre yakiyor sehir iici.cok ekonomik tabi hiz bekleme bu motordan
-
e buna bi tüp taksan bizim türk mantığıyla kim bilir ne olur :D