Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf V => Konuyu başlatan: 06onur - 21 Nisan 2012, 03:08:05
-
Bugün bagaj açık kalmış, camım da açık kalmıştı. Uzaktan kumanda kapatma tuşuna uzun bastım hareket yok. Açma yönünü denedim,yine yok. Bagaj açıkmış ondan herhalde dedim kapattım özellik iptal olmuş.
*Bazen poloda push-matik iptal olurdu. Cam kapalı iken 3yukarı, tam açıkken 2sn 3kere aşağı tuşuna basarak aktif hale gelirdi. Bunda da var mı?
*Bazen çalıştırma anında cam açma tuşuna basıyorum o an tepki vermiyor, farı kapatan araç onunda elektiriğini kesebilir, normaldir diye düşündüm. Ama cam kaldırmanın elektronik kartında sıkıntı mı var sorusu aklıma geliyor. Başta bahsettiğim sorun bununla alakalı olabilir mi?
-
Merhabalar bendede sorun var benimki hiç açıp kapatmıyor neden acaba hiç bir şekilde bagajıda açamıyorum saygılar
-
http://www.vwtr.net/forum/golf-v/golf-5-yol-bilgisayari-kullanimi-t20169.0.html;msg241043#msg241043
Düzelttim,şimdi çalışıyor
conv. mode on olunca aktif oluyormuş. Dün yol bilgisayarını kurcaladım kapatmışım.
Bide "Units" te All seçili olunca merkezi kilitin bi özelliğini daha aktif ediyormuş.