Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Aranıyor => Konuyu başlatan: SameTrb - 16 Nisan 2012, 21:28:36
-
arkadaslar bu bendekı satış aşkı yuzunden aylarca arayarak buldugum golfumu bı adam guzel para verdı dıye sattım ahhh benım essek kafam
sımdı yana yana golf arıyorum epeyde bır secıcı oldugum ıcın bulamıyorum varsa bıldıgınız ıletısım kuralım
aradıgım ozellıkler
comfortlıne veya hıghlıne
sunroof+ max 160000km max tek parca boya
-
E46 dan vaz mı geçtin?
-
gecen sürdüm 3.18 konfor ve dızayn tasarım super ama gıdısını hıc begenmedım golf askını yenemedı
-
arkadaşım bende var 2001 gümüş gri hiç kaza yok sunruuf +zenon+park sensörü+136000 km. orjinal
-
numaranı verırsen goruselım
-
2003 pasific. orj 85000 de. 3 parca macunsuz boya. 78,000 de takılmış lovata kit..servis bakımlı kitapcıklar yedek anahtar mevcut .pazarlıksız 25,000 tl.
-
05372621488
-
Hayırlısı olsun, kaça sattın en son 25 verdiler vermedim demiştin.Hevesin olunca gel al benimkini, zaten haftada bir kere bile kullanmıyorum, golfümde sevinmiş olur gezdiğine ;)
-
yanlıs hatırlamıyorsam 26.250 vermiş
-
arkadaslar bu bendekı satış aşkı yuzunden aylarca arayarak buldugum golfumu bı adam guzel para verdı dıye sattım ahhh benım essek kafam
sımdı yana yana golf arıyorum epeyde bır secıcı oldugum ıcın bulamıyorum varsa bıldıgınız ıletısım kuralım
aradıgım ozellıkler
comfortlıne veya hıghlıne
sunroof+ max 160000km max tek parca boya
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-kazasiz-boyasiz-emsalsiz-golf-iv-82299942/detay?source=promotion_topl
Bi de buna bak istersen 40 bin km de.
-
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-kazasiz-boyasiz-emsalsiz-golf-iv-82299942/detay?source=promotion_topl
baktım buna,
pasıfıc degıl bu araba prımlıne fln saol,, :)
-
2003 pasific. orj 85000 de. 3 parca macunsuz boya. 78,000 de takılmış lovata kit..servis bakımlı kitapcıklar yedek anahtar mevcut .pazarlıksız 25,000 tl.
renk - şanzuman - sunroof
belırtırmısın
-
Hayırlısı olsun, kaça sattın en son 25 verdiler vermedim demiştin.Hevesin olunca gel al benimkini, zaten haftada bir kere bile kullanmıyorum, golfümde sevinmiş olur gezdiğine ;)
Allah razı olsun :)
arabayı 26.250 ye verdım ama gerı getırse 27 verırım yanı o derece pısman oldum kaçan balık buyuk olur mısalı :)
-
Same yapma gözunu seveyim 27 ye neler var bir bak etrafına :) çok iyi satmışsın üzülme.. ya sen farklı marka aracları denemedin ya da golf aşkı gözünü köt etmiş :)
-
bu linkteki araçta zannedersem siteden bir kişinin aracıydı yaklaşık 6 ay önce bu fiyatın daha da altında satmıştı
-
renk - şanzuman - sunroof
belırtırmısın
gümüş gri- manuel. sunroof yok......
-
bu linkteki araçta zannedersem siteden bir kişinin aracıydı yaklaşık 6 ay önce bu fiyatın daha da altında satmıştı
evet aracı gorunce biraz tanıdık geldı sende boyle dıyınce dogruladım sanırım o arac bu ;)
-
sercan kardesım
ben yıllardan berı golf golf dıyıp dururum mercedes e200 vardı babamda 124 kasa onu satınca artık yasda soz gecırecek kıvama geldıgı ıcın dırek golf aldım 6 ay fln arama sonucunda bulmustum sunrooftan parke yolda tıkır tıkır ses gelıyor dıye sattım arabayı ama cok pısmanım tabıkı
25-26 gıbı rakamları hıghlıne golfe verırım
neden golf dıye tutturdum vergısı az yakıtı orta sevıyede saglam konforlu kadıfe doseme dıjıtal klıma sunroof ta olunca araba mercedes konforunu yakalıyor
bı hıghlıne bulsam varya off daha satarmıyım onu :)
-
sercan kardesım
ben yıllardan berı golf golf dıyıp dururum mercedes e200 vardı babamda 124 kasa onu satınca artık yasda soz gecırecek kıvama geldıgı ıcın dırek golf aldım 6 ay fln arama sonucunda bulmustum sunrooftan parke yolda tıkır tıkır ses gelıyor dıye sattım arabayı ama cok pısmanım tabıkı
neden golf dıye tutturdum vergısı az yakıtı orta sevıyede saglam konforlu kadıfe doseme dıjıtal klıma sunroof ta olunca araba mercedes konforunu yakalıyor
:tamamdir benim hayellerimdi golf 4. 2007 yılında araba almayı dusunuyordum 10-11 bin param vardı asker gidecegimden dolayı erteledım ve paramı altına yatırdım. 2010 yılında askerden geldım. 2011 yılında altınlarımı satarak hayalım olan golf 4 aldım. Simdi golfu mu satmayı düşünmüyorum çünkü golf benim ilk arabam sayılır ve hayallerimin arabası
HERKESE GOLFLERİYLE MUTLU GUNLER DİLERİM
-
:tamamdir
-
sercan kardesım
higline golfler kaç beygir sorması ayıp ?
-
higline golfler kaç beygir sorması ayıp ?
1.6 golf lerde line farketmiyo hepsini motoru aynı; 2001 öncesi 8v 102hp, 2001 sonrası 16v 105hp
-
benımde ılgımı ceken sanırım en az 2002 model var cok nadır rastlıyorum 2002 golfe szcede boylem ı
-
1.6 golf lerde line farketmiyo hepsini motoru aynı; 2001 öncesi 8v 102hp, 2001 sonrası 16v 105hp
16v 8 lere göre daha güçlü oluyor sanırım ::)
-
16v 8 lere göre daha güçlü oluyor sanırım ::)
3 hp pek bişey hissettirmiyomuş diyorlar:) ama genel fark 8v in alt devirleri daha canlı, 16v in ise üst devirleri canlı imiş
-
fabrika verilerine gore pek fark yok ama 16v kullanıcılarına sorarsak cok fark var :)
-
bı fark olmalı ama dime ? :)
-
bı fark olmalı ama dime ? :)
serviste daha çok para alıyolar :D
-
evet trıger setı 2 katı mesela
-
benımde ılgımı ceken sanırım en az 2002 model var cok nadır rastlıyorum 2002 golfe szcede boylem ı
fabrika verilerine gore pek fark yok ama 16v kullanıcılarına sorarsak cok fark var :)
3 hp pek bişey hissettirmiyomuş diyorlar:) ama genel fark 8v in alt devirleri daha canlı, 16v in ise üst devirleri canlı imiş
aynen öyle arkadaşlar 2002 16v golf4 sahibi olduğum için şanslı hissediyorum kendimi gerçi aracım 2001 aralık çıkışlı trafiğe,3500 devirden sonra aracım oldukça seri bir hal alıyor ön taraf şahlanıyor resmen :D