Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: hikmetcin - 16 Nisan 2012, 18:14:15
-
99 comfortlıne aracımda bir kaç gündür gaza bastığımda vites topuzunun normalde daha fazla hareketlendiğini gördüm.gaza basıp çektikçe ileri geri hareket ediyor.vites yada devir farketmiyor.normal mi ? hareketinin sebebi ne olabilir?
-
2004 pasifik 'im var aynı şeyi bendede oluyo daha 2001 comfortline vardı onda böyle bişey yoktu açıkçası bende merak ediyorum :-\
-
bende 2001 comfort var hiç hareket etmiyor vites topuzu
-
gaza basınca sallanıosa topuz şanzuman kulagı olabılır arkadaslar
-
motor ustaları anlarmı şanzumancıyamı gitmek gerek
-
motor ustaları halleder varsa tamıcın baktır
-
mgg arkadaşım bu işten anlıyosun eyvallah sabah ustama gösterdim şanzuman kulağı kopmuş yapacak akşama alacam bakalım nasıl olmuş fiyatını ve nasıl olğunu olunca yazarım
-
mgg arkadaşım bu işten anlıyosun eyvallah sabah ustama gösterdim şanzuman kulağı kopmuş yapacak akşama alacam bakalım nasıl olmuş fiyatını ve nasıl olğunu olunca yazarım
bu sorun belirli bir vitestemi oluyordu yoksa tüm viteslerdemi? bende sadece 4. viteste var bariz hareketlenme. teşekkürler
-
bende 1.vites hariç bütün viteslerde vardı
-
motor kulağı gitmiiş:)
-
başıma geldiği içn biliyorum arkadasım.her türlü sıkıntıyı cektım heralde aracımda :) 70 veya 75 tl olması kulagın fıyatı
-
hemen hemen her viteste var benim.araba acayip silkeliyor ondanda olabilirmi acaba.( lpg de silkeliyor benzinde sıkıntı yok )
-
senin ki kulak olsa benzındede sılkelerdı arabayı
-
hemen hemen her viteste var benim.araba acayip silkeliyor ondanda olabilirmi acaba.( lpg de silkeliyor benzinde sıkıntı yok )
yanlış anlaşılma var sanırım, bu başlıktaki sorun vites topuzunun sallanması, aracın silkelenmesi değil hocam, şanzuman kulağı değildir sizinkinin derdi. :tamamdir
-
sol şanzuman kulağını değiştirdim işçilik dahil 70 lira verdim ama değişen hiçbişey olmadı >:( diğer kulaklarıda sağlammış bu nasıl bi iş anlamadım vay arkadaş :-\