Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: metinmb407 - 12 Nisan 2012, 14:36:16
-
98-2004 VW Golf 4
98-2005 VW Bora
97-2005 VW Passat
model araçların camları bildiğiniz üzere anahtardan açılıp kapanmıyor. Bunun için genelde internet sitelerinde cam kaldırma modülü satılıyor. Bu modülle sadece Artık bunun yerine araç OBD modülünden kodlanarak kumandadan açma ve kapama yapılabilmektedir. Buna elektrikli sunroofu da dahildir. Ücret kısa bir süreliğine 50 liradır. Satın alacağınız modül sadece tek bir işe yarayacağı için modül fiyatına kodlama yapılarak hem cam kaldırma hem de indirme işlemi gerçekleşecektir. Detaylar linktedir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-kumanda-ile-otomatik-cam-kaldirma-programlama-golf4-bora-passat-81962228/detay/
Adres :
İvedik Org. San. 88. Oto Tamir Koop. 2. Bölge 24. cadde 765. sokak no 2 İvedik Yenimahalle ANKARA/
Tel : 0312 394 19 26
Yetkili Teknikerimiz NECATİ KAYGUSUZ
Tel : 0535 946 37 33
Video:
http://youtu.be/uz7dILDJXZw
-
İstanbulda nasıl yaptırabilriz bunu?
-
trendline'ların suçu ne.bir kumandamız bile yok
-
İstanbulda nasıl yaptırabilriz bunu?
Malesef İstanbul da yapabilecek bir yer yok. Teknikerimiz sadece Ankara da mevcut. Türkiye de şu an Ankara da yapılıyor.
trendline'ların suçu ne.bir kumandamız bile yok
Yapacak birşey yok Orhan bey :)
-
Merhaba,
Kendiniz mi kodlama yapıyorsunuz, yoksa tek kullanımlık moduller ile mi yapıyorsunuz?
-
Detaylar ilanda var ama ben tekrardan açıklayayım. Kodlama yaparak bu işlem gerçekleştiriliyor. Modül kullanılmadığını belirtmiştim :)
-
Modülden kastım ek modül takılması değil.
Neden sorduğumu söyleyeyim.
KVW100 diye bir ürün OBD portuna takılarak bu belirttiğiniz özellik eklenebiliyor.
Ama yurtdışından okuduğum yorumlara bu modülün control modül'de geri alınamayacak bazı değişiklikler yaptığıydı.
Ama kodlamayı kendiniz yapıyorsanız böyle bir problem olmayacaktır. Zaten geri alınabildiğini de ilanda belirtmişsiniz.
Amacım VW kullanıcılarını korumak sadece.
İyi Çalışmalar.
-
Modülden kastım ek modül takılması değil.
Neden sorduğumu söyleyeyim.
KVW100 diye bir ürün OBD portuna takılarak bu belirttiğiniz özellik eklenebiliyor.
Ama yurtdışından okuduğum yorumlara bu modülün control modül'de geri alınamayacak bazı değişiklikler yaptığıydı.
Ama kodlamayı kendiniz yapıyorsanız böyle bir problem olmayacaktır. Zaten geri alınabildiğini de ilanda belirtmişsiniz.
Amacım VW kullanıcılarını korumak sadece.
İyi Çalışmalar.
Sorun yok Koray bey merak etmeyin. Ben de en az sizin kadar VW ciyim. Orijinal geri dönüşü olan uygulamaları her zaman desteklerim. Zaten sisinde yaptığınız eklediğiniz çalışmalar aslında benim aklıma ve mantığıma yatan uygulamalardır. Tabi bunun için zaman mekan para üçlüsünü her zaman bir arada göremiyoruz :) Kodlama kendimiz tarafından yapılmaktadır. KW100 cühazı zaten yanlış hatırlamıyorsam 4-5 kullanımdan sonra kendini kilitliyor ve kullanım dışı kalıyor. Sizinde arkadaşları koruma adına yapmış olduğunuz bilgilendirme için teşekkür ederim...
-
diğer kodlamaları da yapabiliyor musunuz? Örneğin 20 km hıza ulaşınca kapıların otomatik kilitlenmesi, follow me özelliği vs gibi.
-
diğer kodlamaları da yapabiliyor musunuz? Örneğin 20 km hıza ulaşınca kapıların otomatik kilitlenmesi, follow me özelliği vs gibi.
+1
Ben denizlideyim nasıl olacak bu işlem kalkıpta edirneye mi gelecegim
-
arkadaş sanırım ankara'da
-
http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/sis-fari-ve-cam-kaldirma-moduluve-t29482.0.html
burda yazmış..
-
Hakan bey MKIV araçlarda
- 20 km hıza ulaşıldığında kapıların kilitlenmesi, stop edildiğinde açılması,
- Açma ve kapama kilitleme sesi
- Sürücü ve yolcu kapılarının birlikte ya da ayrı ayrı kilitlenmesi
- Hız ikazı gibi aklınıza gelen gelmeyen tüm kodlamalar yapılmaktadır.
Ayrıca günümüz VW araçlarına dönüş farı kodlaması, sinyallerin sürekli olarak parklar gibi kısık yanması gibi diğer kodlamalarda yapılmaktadır.
+1
Ben denizlideyim nasıl olacak bu işlem kalkıpta edirneye mi gelecegim
Edirne de yapmıyorum teknikerimiz Ankarada dadır ne yazık ki. Ama Edirnede günümüz VW modellerinin sis selektör senkronu, sinyallerin kısık yanması vs gibi kodlamaları kendim yapmaktayım. Kodlamalar MKIV kasalarda sınırlı olmaktadır. Ankaradaki ustamız özel yazılım ile yukarıda bahsettiğim işleri gerçekleştirmektedir.
-
ankaradaki arkadaşın iletimişim bilgileri burdan yazarsanız daha iyi olabilir mi ki acaba..
-
denizli-ankara =440 km git gel 880km
Bizim iş yaş :(
-
ankaradaki arkadaşın iletimişim bilgileri burdan yazarsanız daha iyi olabilir mi ki acaba..
İlk mesaja ekledim :)
denizli-ankara =440 km git gel 880km
Bizim iş yaş :(
Ankaraya işiniz düşebilir birgün :)
-
insallah düser. ;)
-
Hakan bey MKIV araçlarda
- 20 km hıza ulaşıldığında kapıların kilitlenmesi, stop edildiğinde açılması,
- Açma ve kapama kilitleme sesi
- Sürücü ve yolcu kapılarının birlikte ya da ayrı ayrı kilitlenmesi
- Hız ikazı gibi aklınıza gelen gelmeyen tüm kodlamalar yapılmaktadır.
hakan hız ikazı, emniyet kemeri uyarısı, dilin ingilizceye çevrilmesi dışında 1.2.3. seçenekteki yani merkezi kilit ile ilgili olan özellikleri benim konyadaki ustam hallediyormuş. geçen hafta bujileri değiştirmeye gittiğimde sormuştum. hıza bağlı kilitlenip durunca açılmasını, açma kapama seslerini ve tek kapı açılmasını yapabiliyorum dedi. ücret dedim bi dahaki 10.000 de bi eşentiyon yaparız dedi haberin olsun.
-
hakan hız ikazı, emniyet kemeri uyarısı, dilin ingilizceye çevrilmesi dışında 1.2.3. seçenekteki yani merkezi kilit ile ilgili olan özellikleri benim konyadaki ustam hallediyormuş. geçen hafta bujileri değiştirmeye gittiğimde sormuştum. hıza bağlı kilitlenip durunca açılmasını, açma kapama seslerini ve tek kapı açılmasını yapabiliyorum dedi. ücret dedim bi dahaki 10.000 de bi eşentiyon yaparız dedi haberin olsun.
Bahsettiğim teknikerimiz dil kodlaması da yapmaktadır...
-
yok onu anladım siz herşeyini yapabiliyorsunuz o konuda sizi tebrik ederim de ben hemşerim hakan a konyada da bazı şeyleri yapan ustam olduğunu söyledim işe yararsa diye. ben inşallah en yakın zamanda size gelmeyi düşünüyorum zaten. kayınpederim ankarada demet te oturuyor. ordan yakın sizin orası
-
Ferhat bey bilginiz olsun diye söylemiştim :)
-
mersindeyim yazın ankaraya ugrarış inşallah :( çok güzel uygulamalar :tamamdir
şuanda gelemiyoruz. yazın uğrayınca fiyat 100 tl mi olacak bize?
-
Siz uğrayın yeterki pazarlığı ustamızla yaparsınız :) Ekstra değişiklikleride söylersiniz kendisi cüzi miktarda halleder.
-
Hocam, hangi servismiş bana bi bilgilerini versene.. görüşeyim. Zaten en son balataları değiştirdikten sonra ötüp duruyor frene basınca, kendimi kamyon gibi hissediyorum. bi baktırayım adama hem tanışmış oluruz...
-
haftasonu uğrayacağım bu işlemi yaptırmak istiyorum :tamamdir
-
Şimdiden güle güle kullanın :)
-
Hocam, hangi servismiş bana bi bilgilerini versene.. görüşeyim. Zaten en son balataları değiştirdikten sonra ötüp duruyor frene basınca, kendimi kamyon gibi hissediyorum. bi baktırayım adama hem tanışmış oluruz...
valla karatay sanayi de yamanlar oto servis. yerini değiştirmiş şimdi. yeni yerini tarif edeyim. büyük cami var ya aydınlık karşısından girince. camiyi geçince soldan 3. sokağa gir az ilerde solda görürsün. mustafa abi. ismimi söylersen bilmez. istersen sen gideceğinde bana haber ver ben gideceğini söyleyeyim yada pm den numarasını veririm ve beni nasıl tanıtacağını anlatırım.
-
metin kardeşim ben nasıl yaptırcam ;) ankara bize yakın bakarsın bir hafta sonu giderim :)
-
ustana memnun musun hemşerim. Ben balataları değiştirdim frene basınca kamyon gibi ciyak ciyak ses geliyor sinir oluyorum...
-
ustana memnun musun hemşerim. Ben balataları değiştirdim frene basınca kamyon gibi ciyak ciyak ses geliyor sinir oluyorum...
valla ben memnunum hemşo. çok eski bir vw özel servisinden ayrılma usta. o aydınlık girişinde vw seat servisi var ya ordan ayrılma işte. valla ustalığı güzel. ha ben başka ustaya gitmediğim için belki bilemem ama bi olayını anlatayım. abimin opel vectrasında direksiyonu tam sağ veya tam sol yapınca tak tak ses geliyordu. buna götürdük ön sağ teker porya bilyası dağılmış dedi. ordan çıktık iki tane özel opel servisine gittik ikisi de rot başlarından dedi. sonra tekrar benim ustaya gittik. söyledik durumu. rot başından olamaz isterseniz ben poryayı yapayım düzelmezse tekrar sökerim ben kuruş da almam dedi. o kadar emin konuştu yani. iyi dedik harbiden de porya bilyasını değiştirdi sorun düzeldi. servise kalsak boşu boşuna rot başlarını değiştirecektik 100 tl ye hallettiğimiz sorunu 200 tl ye rot başları değiştirdiğimiz halde çözemeyecektik. çünkü garanti vermediler büyük ihtimal ondan dediler ama o çıkmadı. işte böyle harbiden vw grubu araçlardan çok iyi anlıyor. diğer araçlara da bakıyor ama vw ustası
-
konyaya gelince haberleşelim bi seninle.. :) Haftasonu olursa iyi olur..
-
metin kardeşim ben nasıl yaptırcam ;) ankara bize yakın bakarsın bir hafta sonu giderim :)
Ustasına sor :D ;)
-
konyaya gelince haberleşelim bi seninle.. :) Haftasonu olursa iyi olur..
tamam kardeşim ben zaten haftasonları gelebiliyorum malum haftaiçi iş günleri :)
-
Evet güncel çekelim ki herkesin işi görülsün :)
-
Güncel :) Yaptıranlar yorum yazarsa seviniriz :)
-
Güncel oldu :)
-
Güncel :) Yaz da geldi arabanızın camlarını kumandadan açalım :)
-
hoca ya ben bayramda gidecem ankaraya napacaz?
-
hoca ya ben bayramda gidecem ankaraya napacaz?
Bayramda derken :) Ne yapacağız hemde onu anlamadım :) Ustanın adresi telefonu herşeyi mevcut birde selamımı iletirsiniz olur biter :) Kafanıza takılan nedir?
-
bayram derken ramazan bayramı, yapacağımız iş konu başlığındaki iş :) kafama takılan ise bayram tatilinde çalışacak mı sorun bu :) arefe ve bayramın 1. 2. günü orada olacam. :)
-
bayram derken ramazan bayramı, yapacağımız iş konu başlığındaki iş :) kafama takılan ise bayram tatilinde çalışacak mı sorun bu :) arefe ve bayramın 1. 2. günü orada olacam. :)
Anladım şimdi :) Çünkü önümüzde birde 30 Ağustos olunca :D Ustayı ararsınız telefonu ilanda mevcut o yüzden benim buradan direk konuşmam uygun olmaz.
-
Anladım şimdi :) Çünkü önümüzde birde 30 Ağustos olunca :D Ustayı ararsınız telefonu ilanda mevcut o yüzden benim buradan direk konuşmam uygun olmaz.
anladım. teşekkür ederim. şimdiden aramak olmaz da o zamana bi yaklaşalım ararım
-
Hemşo ankaraya benim arabayla git :D :D ;D ;D ;D
-
Hemşo ankaraya benim arabayla git :D :D ;D ;D ;D
daha ben çok gider gelirim hemşo ekim e kadar. birinde de senin arabayla giderim nolacak hallederiz
-
pazar gunu calısıyormusunuz usta.. yaptıralım çok iyi bi uygulama..=)
-
Ustamızla görüşün İrfan bey bir güzellik yapar belki :)
-
fiyat hala 30 degilmi .?? :D :D yarın bir gun ugrayacam =)=)
-
Selamımı söylerseniz 30 söylemezseniz 100 lira :D
-
Selamımı söylerseniz 30 söylemezseniz 100 lira :D
9 Ağustosta ordayım selamını söyleyeceğim metin.
-
9 Ağustosta ordayım selamını söyleyeceğim metin.
:) Şimdiden güle güle kullanın.
-
Benim de camlarım kodlandi :) en kısa sürede video ekleyeceğim Ankara ya geldim Necati usta 5 dakikada halletti :)
-
:) Su ankaraya bir de ben gidebilsem.. Bu arada bu pazar günü necati ustamızı aradim.. ufak bir kaza geçirmiş kendisine buradan geçmiş dileklerimi bir kez daha iletiyorum..
-
:) Su ankaraya bir de ben gidebilsem.. Bu arada bu pazar günü necati ustamızı aradim.. ufak bir kaza geçirmiş kendisine buradan geçmiş dileklerimi bir kez daha iletiyorum..
Evet bir iş kazası geçirmiş ama şu an canavar gibi :)
-
gidecez ama adresi buluruz inşallah :D
-
N Drive navigasyonda Kaygusuz Oto diye arayınca çıkıyor :D
-
N Drive navigasyonda Kaygusuz Oto diye arayınca çıkıyor :D
nokia 5800 var ona güvenecez artık :D
-
Valla bende zaten 5800 a yüklediğim navigasyondan buldum :)
-
Video eklenmiştir. İçerisinde kumandadan bagaj açma ve PANIC alarmı da eklidir :)
http://youtu.be/uz7dILDJXZw
-
metin 99 golf için ne yapılabilir...
-
Valla ustamızla görüşürseniz daha iyi olur model olarak bilmiyorum kendi aracıma yapılanlar camlar kodlandı, tüm kapıların tek seferde açılması, kapıların açılıp kapanmasında alarmın ötmesi, 20 km hıza çıkınca kapıların kilitlenmesi, anahtar çıkarıldığında kapıların açılması... Hatırladıklarım bunlar.
-
Güncel çekelim mi :)
-
Çekelim. :)
-
Çekelim. :)
Saol :)
-
hayırlı cumalar olsun güncel olsun. bide metin arkadaşım arabamız geçen ankara geldi ama zaman yoktu. :( peki tekrar gelirsek sendeki arabaya yapılan işlemler bize ne kadara patlar yedek anahtarı dahil olursa ne olur bide onu söylersen sevinirim...
-
hayırlı cumalar olsun güncel olsun. bide metin arkadaşım arabamız geçen ankara geldi ama zaman yoktu. :( peki tekrar gelirsek sendeki arabaya yapılan işlemler bize ne kadara patlar yedek anahtarı dahil olursa ne olur bide onu söylersen sevinirim...
Merhaba. Ustamız malesef anahtarcı değil olsa o konuda da yardımcı olur. Ama yedek anahtar için Ankara da bildiği bir yer vardır. Kodlamaların fiyatı 50 lira olmuş pazarlık yapın belki düşebilir. Benim sattığım ise anahtarın içindeki modülü dahil değildir. 4 tuşlu anahtar, anahtar logosu ve çekilen metal kısmıdır.
-
Bugün Ankara da aracımı serviste iken necati ustam ile görüştüm ve kendisi beni kırmayarak bulunduğum servis e gelerek cam kaldırma işlemi halletti buradan kendisine teşekkür eder .. Ellerine sağlık ustam.. Güler yüzün ve mütevaziliğin için de ayrıca tebrik ederim
-
Necati ustaaa beni de kırma sofyaya bi gel yaaa.. :S :S
-
Bugün Ankara da aracımı serviste iken necati ustam ile görüştüm ve kendisi beni kırmayarak bulunduğum servis e gelerek cam kaldırma işlemi halletti buradan kendisine teşekkür eder .. Ellerine sağlık ustam.. Güler yüzün ve mütevaziliğin için de ayrıca tebrik ederim
Güle güle kullanın :)
Necati ustaaa beni de kırma sofyaya bi gel yaaa.. :S :S
:D
-
Var mı isteyen :)
-
Kış geldi aracınızın camını açık unutursanız kontak açıp camları kapatmaya gerek yok kumandadan kapatabilirsiniz :D
-
:D :D bu mükemmel bi özellik süper tatlı ve havalı.. ;)
-
Kış günceli :)
-
Güncel modülsüz cartsız curtsuz kablo kesmeden döşeme sökmeden camlarınız kodlansın :)
-
Takip sehayat sonrasi sizdeyim..
-
Bir güncelleme yapalım :)
-
link ölmüş.
-
Linke bakma adres telefon var :)
Nokia Lumia 820 cihazımdan yollandı.
-
+ 1 Takip