Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Satılık => Konuyu başlatan: metinmb407 - 10 Nisan 2012, 11:20:03
-
Selamlar. Ürün sıfırdır. Bora, Golf IV ve V, Tiguan ın ilk kasalarına birebir uyumlu, Jetta ya uyumlu mu emin değilim, B6 Passat a uyumsuzdur. Kapı açma, kilitleme, bagaj açma, PANIC düğmelerinden oluşmaktadır. Anahtar içi modül dahil değildir. Elimde 2 takım mevcuttur.
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/vP5u8.jpg)
Fiyat kargo hariç 45, dahil 50 liradır :)Fiyatlar sondur. Özel mesajla ulaşabilirsiniz...
-
Güncel :)
-
Anahtar modifikasyonu için teknik destek sağlarım hiçbir kodlamaya gerek olmadan Boranızın bagaj kapağını kumandadan açabileceksiniz :)
-
1 tane kaldı günceli :)
-
Güncel 1 takım kaldı :)
-
Yok mu Borasının bagajı kumandadan açılmasını isteyen :)
-
Satıldı şansınızı kaybettiniz :) İsteyen olursa getirtebilirim.
-
Hayırlı satışlar :D
-
Teşekkür ederim Koray bey :)
-
Satıldı şansınızı kaybettiniz :) İsteyen olursa getirtebilirim.
selam. Abi ben araca alaröm sistemi yapılmıs haliyle anahtar kabı da degistirilmis ben orjinal anahtara donmek istiyorum nasıl yapabılırız alarm sistemini bozmadan
-
Alarm sistemi iptal olmadan (eğer ki takılan alarm aynı zamanda aracı kilitliyorsa) orijinal anahtara dönemezsin. Dönersin ama alarm merkezi kilite bağlı olduğundan sıkıntı çıkabilir.
-
Alarm sistemi iptal olmadan (eğer ki takılan alarm aynı zamanda aracı kilitliyorsa) orijinal anahtara dönemezsin. Dönersin ama alarm merkezi kilite bağlı olduğundan sıkıntı çıkabilir.
alarm sisteminin kumandasını orjinal kumandayla degiştirebilirmiyiz. Çip kopyalama falan yaparak ve nederece saglıklı olur
-
Yani şunu demek istiyorum. Hem alarmın kumandası hem de aracın kumandası aracın kapılarını kilitlemede aktif olursa karışıklık çıkar. Elinizde iki kumanda yok değil mi? Alarm ve aracın kumandası bir şu anda?
-
elimde iki adet kumanda var ikiside alarmın. Benim istegim ise kumandanın kaplarını degistirmek. Sorun ise benim kumandanın cipi buyuk orjinal kumandaya denk gelmiyor
-
Valla anlamadım tam olarak :) Foto ekleyebilir misiniz ne yapmak istediğinizle alakalı :)
-
Valla anlamadım tam olarak :) Foto ekleyebilir misiniz ne yapmak istediğinizle alakalı :)
suan cepten giriyorum pc girince eklerim
-
metin hoca anahtarlık kabına anahtar içi modül yok demişsin ya bizim orjinal kumandadaki modül buna aktarılabiliyor mu. birde bunun anahtar kısmınıda mı aktarıyoruz yoksa buna işlettiriyormuyuz? nedir ne değildir? golflerin de bagajını açıyor mu?
-
metin hoca anahtarlık kabına anahtar içi modül yok demişsin ya bizim orjinal kumandadaki modül buna aktarılabiliyor mu. birde bunun anahtar kısmınıda mı aktarıyoruz yoksa buna işlettiriyormuyuz? nedir ne değildir? golflerin de bagajını açıyor mu?
Ferhat bey benim sattığım anahtar kabının içindeki yeşil renk olan modül yok. Orijinal kumandadaki modül bu kaba aktarılıyor. Bora araçlarda iki adet buton eklenerek bagaj açılıyor ve PANIC alarm ötüyor. Bu anahtar kabına eski kabınızdaki modülü ve immobilizer kömürünü aktarıyorsunuz. Ayrıca ister eski anahtardaki metal kısmı buna takın ister yeni gelecek metal kısmı çektirin. Önemli olan immo kömürü. Golf 4 araçların bagaj açma motoru olmadığından manuel açılıyor. O yüzden resimdeki 3 tuşlu (açma, kapama ve PANIC düğmeli) anahtar kabından da getirtebilirim. Sadece PANIC alarmı için modüle buton lehimleteceksiniz. Selamlar...
(http://www.hizliupload.com/di-7RFI.jpg)
-
hmmm bilgilendirdiğin için teşekkür ederim metin kardeşim. panic çok önemli değil ben asıl bagaj için istemiştim zaten... hayırlı satışlar dilerim sana...
-
Teşekkür ederim :)
-
Dostum bizim kumandalar iki tuşlu nasıl uyacak buna :-\
Edit. ikinci sayfa varmış teşekkurler :)
-
Önemli değil :)
-
benim aracım 2001 bora trend. merkezi sonradan takıldı sustalı yapılabilir mi? ::)
-
Merkezi kilitlerin sustalı anahtar olanlarından vardı ondan taktırsaydınız. Bu anahtar kabı sizin işinizi görmez.