Volkswagen Türkiye
Serbest Forum => İlanlar => Aranıyor => Konuyu başlatan: GolfMk1Cabrio - 09 Nisan 2012, 17:54:39
-
(http://gorsel.vwtr.net/foecarse/tfdtyjm/ZvrHI.jpg)
İşaretlediğim parça elinde olan varsa fiyatını özelden mesaj olarak atarsa çok makbule geçer :tamamdir
-
Valla güzel bir ilan olmuş banada lazım Gökhan :) güncel..
-
Bide ''mengentailer'' benzin dağıtıcısıda lazım günceli :)
-
Valla güzel bir ilan olmuş banada lazım Gökhan :) güncel..
Kanka bende var sapa sağlam bi şekilde ama arkadaşa lazım :)
-
Benmki deforme olmuş hava aldgı zaman çok sıkıntı o yüzden değiştircem saglam bişe bana lazım kanka :)
-
Bide ''mengentailer'' benzin dağıtıcısıda lazım günceli :)
bende var yani abimde var 0535 311 40 03 onur ünal :D
-
Benmki deforme olmuş hava aldgı zaman çok sıkıntı o yüzden değiştircem saglam bişe bana lazım kanka :)
Kanki biz oraya ne uydur söylesem yeri öpersin :D Şaka bi yana uydurduk ama eskisinden daha iyi oldu Bilecik'e kadar geldik tık demedi valla ya ;D
-
bende var yani abimde var 0535 311 40 03 onur ünal :D
Öğreci adamız abi biz GTI'cı adamda kontür ne arar burdan mesaj atsın fiyatı :D
-
cagrı at yada msj ata biliysan msj at o arar seni gkhanaım yada numaranı pm at ben vereyim ona
-
mengentailer bendede var almayı düşünürseniz :)
-
bu arada bende GTİ cıyım ama köntör var :) sen öğrenci adamsın o yüzden sende kontör yok :)
-
bu arada bende GTİ cıyım ama köntör var :) sen öğrenci adamsın o yüzden sende kontör yok :)
Aramızda okul farkı var abi sen mezun oldun ben hala okuyorum ;D
-
mengentailer bendede var almayı düşünürseniz :)
Fiyat verirseniz ? Bide EG ye göre mi bi sıkıntısı vs var mı ? :)
-
eg motordan çıkma temiz..alırsan bir ay garanti veririm takarsın hoşuna gitmezse bir ay içinde verirsin geri bende paranı iade ederim. fiyat 250 tl
-
Aramızda okul farkı var abi sen mezun oldun ben hala okuyorum ;D
ben öğretmen oldum sen öğrenci devam :D
-
EG motor ise bende ilgilenirim arkdaşlar almaz ise tabiki pek silindiri üst kapak da varmı sizde acaba EG motorun 049 103 373C parca kodu.
-
bizde komple sisitem var emme manifoltu falan abimi bi arayın isterseniz numarasını yazmıştım tekrar dip not düşeyim 0 535 311 40 03 Onur ÜNAL
-
üst kapak yok..bende olan parçalar mengenteiler ayrıca mengenteilerden enjektörlere ve var up a giden borular. warm up ayrıca..ayrıca motor parçası olarak bobin,marş motoru,yağ pompası da vardır
-
elimde 2 takım k-jet sistem var arkadaşlar ikiside taş gibi çalışmakta iki sisteminde emme manifoltu boğazkelebeği var hortumları var
1.8 motor için olan emme manifoltu boğaz kelebeği k-jet benzin pompası beyin modül ve egzost manifoltu seklinde
1.6 motor için emme manifoltu boğaz kelebeği k-jet şeklindedir (beyine gerek yok maalum)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-gol1-mk-1-icin-k-jetronic-49599235/detay/
ilanı inceleyin görürsünüz
ürünü alırsınız takarsınız içinize yararsa alırsınız parasınıda musait olunca ödersiniz aceleye gerek yok önemli olan işiniz görülsün dostlugumuz daim olasun
GÖKHAN ve MAMİ özelden ulaşın mal sizindir sıkıntı yok dosta fiyat olmaz.
yazan Onur ÜNAL
-
Onur abiyle konuştuk saolsun çok yardımcı oldu :tamamdir Kısmetse ''mengetailer-boğaz kelebeği körüğü'' bende arkadaşla konuştum 2-3 güne haber edicek duruma göre mesaj atarım gönderirsin Onur abim :tamamdir
-
Onur abiyle konuştuk saolsun çok yardımcı oldu :tamamdir Kısmetse ''mengetailer-boğaz kelebeği körüğü'' bende arkadaşla konuştum 2-3 güne haber edicek duruma göre mesaj atarım gönderirsin Onur abim :tamamdir
rica ederim önemli olan işiniz görülsün gersi teferruat. :tamamdir