Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Jetta, Vento ve Bora => Bora => Konuyu başlatan: drn - 04 Nisan 2012, 11:50:48
-
haftaya 2 gün içinde 1000 1200 km yola yapmam gereken bir işim var araç da bakılması gereken kontroller nelerdir sizce ?
-
yağ filitre değişimi en son ne zaman olmuştu ilk onlara
kayışlara
alt takıma
lastikleri kontrol edin
yanınızda çekme halatı takviye kablosu bulundurum takım sandıgınız olsun bir litre yağ biraz su
-
yağ değişimine 5000 km daha var triger ve v kayışı 500 km çnce değiştirdim , alt takım derken kartel i mi kastetdiniz , lastikler aklımda onlara baktıracağım bi de yedek lastiğin kontrolü tmm dediğiniz gibi 1 er lt yağ ve su mantıklı benim aklıma buji değişimi felan gelmişti
-
yağ değişimine 5000 km daha var triger ve v kayışı 500 km çnce değiştirdim , alt takım derken kartel i mi kastetdiniz , lastikler aklımda onlara baktıracağım bi de yedek lastiğin kontrolü tmm dediğiniz gibi 1 er lt yağ ve su mantıklı benim aklıma buji değişimi felan gelmişti
bujileri varsa lpg bobinleri kontrol ettirin
alt takımda amortisör rotil burçlar vs bunlar aklıma gelen
-
katkılarınız için tşk ler
-
yolculuk ne tarafa? güzel uyutmayacak mp3 ler meyve çikolata su ve çerez.mümkünse bi eş yada arkadaş.
-
yolculuk ege ye nasip olursa mp3 olmazsa olmaz bir faktör dediğiniz gibi , uyutmayacak kan şekerini yükseltecek şeylere ihityac olacak anlaşılan , ailemle gidiyorum inş. araba dolu yani
-
yedek anahtarınızı yanınaza almayı unutmayın
aracınıza genel bir kontrol yaptırın ..
kazasız belasız iyi yolculuklar.
-
tşk ler rabbim hiç kimseye kaza bela yüzü göstermesin