Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf I => Konuyu başlatan: kkat - 04 Nisan 2012, 01:25:28
-
selam dostlar.. 82 model 1300 cc mk1 sahibiyim. arabamda sürekliolarak yağ lambasının yanması sonucunda (yağ muşurunun degişimi ,elktrik aksamlarının kontrolü, yağının yenilenmesi ve yağ flitrenin degiştirilmesinin yapılması) yağ pompasını açmak zorumda kaldım.krank miline takılan pompanın içindeki dişlide( küçük dişli) kamalar aşınmiş olduğunu fark ettim.tonacıda kaynakla eski haline getirdim. taktım ama yine lamba kırmızı yanıyor sorun çözülmedi. acaba pompaya başka ne gibi bir işlem yapılabilir.pompa nasıl bir işlem yoluyla takılır yardımlarınıza ihtiyacım var. Ayrıca içindeki yayı sağlam ve özelligini yitirmemiş.
-
yenisini al o kadar masrafa yenisini alırdın
-
yenisini de bulamadım. nereden bulabilecğimi cevaplarmısınız otoparcasepetinden sormuştum. maalesef yok.
-
oto mekanik ali bey
0216 338 08 94
buradan bulursunuz
-
Bendede 1100 cc var ve yag lambasi ara gazi verdiginde yanip sonuyor sabit devirde tuttugun zaman yanmiyor istersen bide yag musurunun oraya yag basinc saati tak rolantide nekdr yag basinci var bi bak bnm aracta rolantide 3- 4,5 kg arasi goruyorum yag pompasini test etmis olursun hic degilse
-
:tamamdir
-
teşekkür ederim.acaba normal basınç kaç olmalı
-
çok teşekkürler. biraz geç oldu ama yarın ararım
-
Ben sifir motor yaptim o degerleri verdi normalide o aralar olmali zahten