audi 80 B2 kasa aracımızın kalorifer peteÄi patladı ve içeriye su akıttıÄı için peteÄi deÄiÅtirmeye karar verdim. elimden çoÄu Åey gelir; elektrik elektronik konusunda herÅeyi yapıyorum, ısıtma bujisi, dizel yüksek basınç borusu deÄiÅimi, fren balata ve kampana tamiri, soÄutma sistem modifiyesi, vites kolunun hareket iletimini saÄlayan mekanizma modifiyesi, gösterge panellerine led modifiyesi + ısı göstergesi için dijital sistem çözümleri gibi iÅler yapmaktayım. acentadan peteÄi aldım yanlız bu konuda tecrübesi yada görmüÅlüÄü olan arkadaÅlara bir sorum var: peteÄi deÄiÅtirmek için B2 kasalarda göÄüsün sökülmesi gerekiyormu yoksa eski golflerdeki gibi torpidonun ordan filan sökme imkanımız varmı ?
cevaplarınız için Åimdiden teÅekkürler...
göÄüs sökülecek :tamamdir
dün torpidoyu 3 ön 1 arka vidasından söktüm ve kalorifer peteÄi karÅımda.
audideki kalorifer sorunu giderilmiÅtir.
kalorifer sökme sorusunu Åimdi transporter T4 için soruyorum ?
audi 80 B2 1983 için motor kısmının elektriksel baÄlantı Åeması lazım motora giden kablo grubunun içinde ucu boÅ birsürü kablo var bunların nereye baÄlı olduklarını öÄrenip ona göre çeÅitli modifikasyonlar yapacaÄım. radyatöre giden sıcak su hattındaki müÅür gösterge panosuna baÄlı kalorifere giden sıcak su hattındaki müÅüre baÄlı olan kablo ne için kullanılıyor onu çözemedim