Volkswagen Türkiye
Volkswagen => Golf => Golf IV => Konuyu başlatan: umut_mk4 - 23 Mart 2012, 16:00:56
-
arkadaslar piyasada kalıteli olarak bilinen 5-6 tane bakım ürünleri var
Bunlar;
De meguiars
Turtlewax
Sonax
Würth
ÇBS
Bu ürünlerin hangisi daha kalıteli ve basarılı sonuç elde edebiliriz
-
würth'ten şaşma derim ben..
-
meguiars in bir ürünüyle bnm boranın ön kaputuna boya koruma uygulaması gibi bişey yaptılar yüzeysel ama derinlemesine değil kaputu ikiye ayırdılar şeritle aradaki farka inanamazsınız meguiars gerçekten çok çok kaliteli ürünler üretiyor.
-
arkadaslar piyasada kalıteli olarak bilinen 5-6 tane bakım ürünleri var
Bunlar;
De meguiars
Turtlewax
Sonax
Würth
ÇBS
Bu ürünlerin hangisi daha kalıteli ve basarılı sonuç elde edebiliriz
Hafta içi sonaxa girecegim görüşlerimi burada paylaşırım kardeşim vaktin varsa biraz bekle
-
Hafta içi sonaxa girecegim görüşlerimi burada paylaşırım kardeşim vaktin varsa biraz bekle
1 ay sonra yaptıracagım zaten ;)
-
meguiars in bir ürünüyle bnm boranın ön kaputuna boya koruma uygulaması gibi bişey yaptılar yüzeysel ama derinlemesine değil kaputu ikiye ayırdılar şeritle aradaki farka inanamazsınız meguiars gerçekten çok çok kaliteli ürünler üretiyor.
bende bu urunlerin arasında en iyisi de meguiars diye biliyorum. Baklım arkadasların görüsleri ne olacak
-
Ben 3M Marin Pasta ve Cilasını Öneririm. Araştır.
Özellikle Yat-Tekneler için üretilmiştir. En İYi bildiğin Pasta-Ciladan Daha Fazla Dayanır. Öyleki Tuzlu Suda Bile Özelliğini Kaybetmemektedir.
Şiddetle Önerilir..
-
Ben 3M Marin Pasta ve Cilasını Öneririm. Araştır.
Özellikle Yat-Tekneler için üretilmiştir. En İYi bildiğin Pasta-Ciladan Daha Fazla Dayanır. Öyleki Tuzlu Suda Bile Özelliğini Kaybetmemektedir.
Şiddetle Önerilir..
biraz göz gezdirdim dedigin gibi tekne ve yatlarda kullanılıyor ama araba kullanan rastlamadım
-
Tekne Boyası ile Araba Boyaları Birbirlerinin Aynılarıdır. Tekne Boyası Birazda Kalitelidir. Dha Önceki Arabamı Marin Boya İle boyattım..
On Numara Oldu O Gün Bu Gündür.
Bahsettiğim Pasta ve Cilayı kullanırım.. ..
10 Numara.. Halen Şiddetle Tavsiye ederim:) Ama Piyasadaki En Kaliteli Pasta Ciladan Daha Pahallıdır..
-
Tekne Boyası ile Araba Boyaları Birbirlerinin Aynılarıdır. Tekne Boyası Birazda Kalitelidir. Dha Önceki Arabamı Marin Boya İle boyattım..
On Numara Oldu O Gün Bu Gündür.
Bahsettiğim Pasta ve Cilayı kullanırım.. ..
10 Numara.. Halen Şiddetle Tavsiye ederim:) Ama Piyasadaki En Kaliteli Pasta Ciladan Daha Pahallıdır..
dur baklım forum daki arkadaslardan yorum yapan olacak mı
-
aracıma 2 gün önce yaptırdım sonax ın boya koruma pasta cila arkadaslar nefis oldu bikac cizik vardı hepsi giderildi motor fln ilk günkü gibi oldu cok memnun kaldım benim fikrim 100 tl verdim bagaj motor iç dıs komple oto kuaforu pasta cila boya koruma :)
-
MEG urunleri tartışılmaz en iyilerinden... Ama bununla birlikte uygulayacak kişide önemli ;) varsa MEG bayısınde gidip profesyonellere işlem yaptırılmalı...
-
aracıma 2 gün önce yaptırdım sonax ın boya koruma pasta cila arkadaslar nefis oldu bikac cizik vardı hepsi giderildi motor fln ilk günkü gibi oldu cok memnun kaldım benim fikrim 100 tl verdim bagaj motor iç dıs komple oto kuaforu pasta cila boya koruma :)
fotoları koysana :)
-
abi eger cok profesyonelım dıyorsan ÇBS'den şaşma derım cok produr ürünleri
-
fotoları koysana :)
imzada link var tıkla kardesim :)
-
100 tl ye,bagaj,motor,iç,dış,koltuklar falan bilgiğin kuaförmü yaptırdın ??? burda sadece koltuk,tavan,kapaılar falana adam 100 tl istiyo :(
-
meguars ürünü ile bugün uygulattım 100 tl karşılığında.öncelikle meguars çizik gideici pasta+cila,komple özene bezene polisaj ile fark o zamn bile belli oluyor.arkasından hare giderici polisajon yaptığı dairesel çizik ve görüntüyü yok etti.arkasından yine meguars boya koruma ve polisaj ile silip güderi ile parlatma.yaz öncesi iyi oldu.bizzat başında bekledim.,işi ustasına bırakalım diye bayilere ve uygulama merkezine gidip 350-500 tl arasında bayılmaya gerek yok.para kolay kazanılmıyo.adamlar size arabayı bile göstermiyo.hayatta sonaxa gitmem.sonaxta kendi arabam için 3 ayda 3 kere nano boya koruma yaptırdım.ben olmamaış dedikçe ücretsiz bi daha yaptılar. komple iş dış boya korumada agzına kadar dolu olan küllüğü boşaltmamışlar.ayrıca pasta kalıntıları her köşeyi sarmış.sıcak su tutup temzileme gereği bile duymamışlar.yeterince özenmiyolar.gidin sanayiye bildiginiz ustaya başında bekleyin.farkı o zaman görün.biz araba biraz parlayınca boya koruma yapılmış diyoruz ama işin ehline sordugumuzda yapılan işlemin showroom cilası atıp göndermek olduğunu görüyoruz.
-
aynen katılıyorum bana da 300 lira istediler meguars ama ben yaptırmadım çok para bence daha uygun ve özenli yapan yerler seçilmeli . tamam uygulama güzel ama aşağı yukarı ederi nedir biliyoruz okadar para verilir mi ya >:D
-
herkes bi markayı övmüş kesinlikle bu iyi diye. ;D
-
markalara aldanmayın. özellikle tavsıye ettıgınız turtle wax 5 para etmez bi ürün
-
markalara aldanmayın. özellikle tavsıye ettıgınız turtle wax 5 para etmez bi ürün
peki ne kullanacagız ozman
-
valla bu boya koruma olayı son yıllarda meşhur olan bi uygulama.benim araç 3 senedir bende sonax ve würth denedim.bu seferki meguars.ha araba parlıyo mu parlıyo.ama boyayı korudugunu bilmek bi nevi kendimizi kandırmak aslenda. uygulama yapılırken başındaydım.amaç hem uygulamaya şahit olamk hem yeni şeyler ögrenmekti.aslına bakarsanız boya korumaya her sene iyi denilen firmalara 350-500 tl para vermektense aracı her 3-4 ya da 5 senede bir komple fırın boya yaptırmak daha mantıklı çünkü golf IV fırın boya 1.500 tl civarında.ama gel gelelim türkiye şartlarında boyanan araçlara tabiki agır kaza sonrası değil bunun altını özellikle çizmek istiyorum sırf arabasında çizikle gezmek istemeyenlerin yapacakları bişey olsa en azından boyalı araçlara öcü gözüyle bakılmaz.ayrıca fırın boya yapılan yere parfüm ve deodorant ile girildiğinde boyanın delikli kaşar gibi bir hal aldıgını da kimyasalların ters tepkimesi sonucu böyle bir durumun ortaya çıktıgını ögrendim.paylaşmak istedim.
-
peki ne kullanacagız ozman
abicigim 3m var. istersen sana 3m ın pasta cila hare giderici wax ws ws ürün kodları yollayablirım bu sekilde ulasabilrsin. ama ürünler biraz pahalıdır aslında pahalı değildir werdıgınız parayı hakkıyla hak edıyor.
-
Arkadaşlar ben kendim yapıyorum polisaj makinem var,G3 marka pasta süper,sarı bi tüp içerisinde belki bilen vardır.Cila olarak yukarıda bahsettiğiniz markalardan her hangi birisi sonuç süper.Her yaz yaparım,komple iç dış detaylı temizliğimi kendim yapıyorum.Çok da zevkli oluyor ve mükemmel sonuç alıyorum.Övünmek gibi olmasın. ;D
-
hocam boya koruma düşünüyorum ama bu işi konyada güvenilir yapan bi yer varmı acaba.araç malum siyah boya önemli yaz sıcağından korumak adına.
-
Kardeş.. Meram SSK'nın karşısındaki sokağa gir (Cemo'nun ordaki sokağa) sol elininin üzerindeki yıkamacı var. Würth ürünleri kullanıyor. işinde de oldukça iyi..
-
jackhal hocam meraba.sizin yorumları takip ediyorum.şimdiki eğitim araştırma dediniz zannedersem o sokağı bildim.bu hafta sonu gelecem olmazsa oraya uğrarım fiyat nedir bilginiz varmı acaba...
-
ÇBS